Followers

Thursday, May 2, 2019

♥ Teacher's Day At Emaan Kindly PlaySchool - Danish♥

Arini ada Teachers day Celebration kat PlaySchool Danish...
now Danish dah tak de drama Sinetron Pepagi...
so Danish pi school dgn happy face

arini semua student kena pakai baju Melayu
1st time dia nak sambut Teacher Days
my Encem boy pakai baju melayu tahun lepas



last minit baru dapat info utk Teachers Day, so mamy pun preparation in last minutes...
dapat la bagi gift yang tak seberapa untuk Teacher Danish...

Tahun depan plan nak hantar ke Qdees area rumah...

Monday, April 22, 2019

♥ SPOT Danish @ PlaySchool ♥

 Pemalu budaknya
kalo kat rumah kemahin lg Danish 
tapi kat Playschool malu2 meow plak
nak Teacher 24 jam, kalo teacher hilang dah mencebek...
 jom spot danish kat Payschool


depan skali kanan, muka masam mencuka je

 



dah jebik, tak tau ape masalahnya


bertocang plak masa ni 
time ni buat peel tak mau campur dgn kawan2


pi school ari2 nangis, tapi kat skolah ok je happy
saje je try & error budak ni


belajar pegang pensil...


teacher cakap arini byk makan
sebab school wat mee sup
mee sup mmg peberet Danish


banyak kali tambah
selalu tak suka makan...
peberet no 1 mee
kalo mamy wat dekat 3 mangkuk dia tambah...

hope drama nangis2 tu akan berkurangan 1 day...

Danish at PlaySchool

Thursday, April 18, 2019

♥ PlaySchool Danish - Emaan Kindy At Elmina ♥

Danish dah start pi Playschool hujung bulan 3 aritu
tapi start dari mula2 pi sampai la ni macam2 drama King ada dipagi hari...
Danish pi Playschool kat lorong belakang rumah je
Emaan Kindy Elmina
so senang nak hantar...

baru dapat uniform minggu ni
so semangat la nak bagi dia pakai
tapi tuan punyer badan tak semangat pun nak pakai
nangis2 nak pakai baju rumah je
tak nak tetolah katanya...lol
2 baju unform, satu baju sukan
baju sukan pakai ari Rabu je...
so start Playschool kol 8.30am smpi 12.30tengahari...


 bajunya sangat lah cute
ada pinky2 gitu...


ni pun pose terpaksa je....
jadilah wat kenangan di masa hadapan....
untuk tatapan anakanda di kemudian hari....

Wednesday, April 17, 2019

♥ Our Short Vacation At Sky Pool Villa @ Grand Lexis Port Dickson ♥

 Lama dah tak bersiaran, bz sikit lepas 2 minggu jadi housewife
dah start keje kat tempat baru ni, so ada la kelapangan nak membebel kat blog
dah lama rasanya tak pi PD
dulu selalu gak la asyik bercuti ke PD

last weekend we all pi PD and saje try stay kat Sky Pool Villa Port Dickson
saje nak merasa dok bilik ada private swimming pool
nak kasi anak2 seronok kan
bebudak kan suka Kolam renang
kalo pi bercuti mana2, tu la benda pertama yang deme tnya...
so jom kita view bilik yang we all stay

mamy booking kat Booking.com



 check in pun dah lmbt dekat kol 5pm baru smpi
sbb singgah rumah BIL kat Sendayan
so sesampai je terus check in sbb masing2 dah kepenatan
masa nak smpi pun jalan jem giler k
mujo la ikut nasihat waze ikut jalan lain
kalo terperangkap dalam jem tu mau lagi lambat lah we all sampai



setelah check in, cam biasa deposit RM200
dan akan dipulangkan semula bila nak check out nanti


ok dah masuk bilik ni jom tgk view bilik plak
lupa nak amik full pic
dah teruja sgt nak tengok swimming pool


ok ni biliknya
Extra Large King bed 
this round pi holiday bawak skali my parent
nak bg merasa bercuti bersama2


ni view Grand Lexis building dari luar


ok ni private pool
besar jgk la kolamnya
dalam 1.2cm


ni plak shower lepas mandi kolam
sebelum masuk ke bilik, leh la bershower di sini
macam ada beranda kat belah tepi tu


ni plak view Grand Pool Villa
we all dok kat Sky Pool, so dalam bangunan


jadilah merasakan...mmg servis pun ok not bad
rege also not bad lah total dalam RM780 semalam...

so totally we all have fun la
banyak habiskan masa dok dalam bilik je
tak de kuar jenjalan pun
kuar pun takat nak pi makan je...

so sape2 nak pegi try, leh la survey kat Trivago

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.