Followers

Tuesday, May 23, 2017

♥ Kampung Halaman ♥


Minggu lepas balik kampung halaman daddy
dekat 3 bulan jugak la tak lik kampung.....
ada je urusan itu ini....
Rindu kampung halaman daddy
tapi balik pun tak lama weekend je
Daddy tak de cuti....

Kampung daddy dekat sawah padi
kalo time padi mmg indah pandangan mata tengok kehijauan padi....
sangat2 menenangkan hati....

dah lama tak bersiaran
malas bebeno nak update blog....

Wednesday, October 26, 2016

♥ Preparation Majlis Aqiqah Danish ♥

Kelam kabut nak wat kenduri perantin Danish ni...
Harap semuanya dipermudahkan....

Dengan rasa rendah diri mamy nak jemput kepada rakan2 yang ada kelapangan pada hari berkenaan...
marilah kita bersama2 memeriahkan lagi majlis....
dup dap dup dap plak nak wat kenduri ni.....






Thursday, October 20, 2016

♥ Hoyey Baby Wearing Avenger For Danish♥

Mula2 dulu tak beli pun baby waering ni
mamy beli stroller je
tapi nampak gaya Danish lg suka dok dalam Baby wearing lg
so mmg jarang la pakai stroller
so end up plan utk beli baby wearing ni
mula2 igt leh main beli je
rupa2nya kena beli yg betul2 ada kelulusan utk kendong baby
ini akan melibatkan tulang baby...
jangan main gasak je beli k
then mahal pun tak semestinya Ergonomic Baby Carrier


kejap je danidh dok dlama stroller
pastu di amik alih oleh kakaknya



ini la Baby wearing yg mamy beli utk Danish
gambar Avenger lg...


ni gambar penuhnya
bukan ada avengar je k
macam2 design lg ada




cantik2 kan designnya...


Sape2 nak beli cam design mamy ni leh pi kat website & fb Tugeda Baby Carrier










sedikit info pasal baby wearing....
tak leh carry baby forward facing ye...
tak bagus utk tumbesaran baby....

Gambar semua Ehsan dari Mr.Google....

Monday, October 17, 2016

♥ Welfie Anak Beranak ♥

Danish Bam2 jenis suka senyum
pantang ditegur mesti menyengih je dia
mmg murah dengan senyuman betul

Mamy jarang sesangat welfie ni
malu benonya....
jom layan gambar mamy welfie dengan Danish






Danish mmg saling tak tumpah ikut muka mamy kan....
pandai baby boy mamy ni selfie k....
Danish ikut perangai mamy suka pi jalan2.....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.