Followers

Thursday, April 2, 2009

BABY CUTE CONTEST.......

Kengkawan semua...mama dah lama niat nak wat pertandingan baby comel....ni first time la mama nak wat pertandingan ni....tapi hadiahnyer tak la berapa menarik sangat....tapi benda FREE kan.....So pertandingan ni bermula dari 03 April 2009 - 19 April 2009.....mama saje je wat contest ni sebab nak merapatkan silaturahim dengan kengkawan blogger mama sambil memeriahkan blog mama ni....

Oleh kerana mama ada menjual Tight untuk baby size dari 0-18 month...so pertandingan dibuka untuk semua baby yang dalam lingkungan usia tersebut & terbuka untuk baby boy & girl...So ni syarat2 nak masuk baby cute contest....
1. Add @ Link Mama_Aqish di blogroll/bloglist anda.
2. Anda diWajibkan untuk menjadi Follower Mama_Aqish
3. Gambar yang dihantar mestilah merupakan gambar Baby anda yang Latest sekali....
4. Sila hantar hanya sekeping gambar sahaja....
5. Sila nyatakan ape yang menarik tentang anak anda & mengapa dia layak menjadi pemenang baby cute contest???
6. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Untuk pemilihan pemenang nanti...
7. Gambar kesemua baby yang masuk contest berkenaan akan di paparkan pada blog ini...
8. Hadiah untuk pemenang ialah sehelai tight yang boleh dipilih sendiri dari website http://tightforbaby.blogspot.com/ & hadiah akan dihantar melalui pos sampai ke depan pintu rumah @ pejabat...
9. Pemenang akan diadili oleh hakim yang berpengalaman & keputusan adalah muktamad sebarang surat menyurat tidak akan dilayan....

Dan yang paling penting sekali, sila lengkapkan butir2 berikut:

1) Baby Name
2) Age
3) Mothers' name
4) Add & no phone ( easier for me to contact )
5) Due date : 17 days ( 03/04/2009 to 19/04/2009 )
6) Winner : 23/04/2009 ( Akan diumumkan)
***Pengumuman penting, macammane nak hantar gambar baby anda untuk contest ni???tak perlu hantar...anda hanya perlu upload di blog masing2 & sila tinggalkan url link gambar baby anda & saya akan memilih pemenang dengan menerjah kesemua blog yang memasuki contest berkenaan...senangkan???
1. Masukkan tajuk contest
2. Upload gambar
3. Tinggalkan url link di entri ni & sila email butiran peribadi anda ke damia_nurin@yahoo.com

p/s : walaupun hadiahnyer tak semahal mane pun...tapi untuk suka2...so ape tunggu lagi jom la join...

88 comments:

naurah makwa said...

menarik gak ler..tapi damia tak ler secomel baby2 lain..

atty's said...

alor kty dah takde baby..semuanya besau sdh..

TiNiE said...

uih..bes nih..fatihah harus join..tgguuuu!!!

~ As ~ said...

ohhh anak aku dah botak baru nak ada contest...hahahah....alahai..azam ku dah botak..

Mrs. Adz said...

mama aqish,macam mane nak hantar gambar?

Azure said...

bestnya contest...anak2 kite dah terlebih umo, takleh nk join

kalau anto gambo masa diaorg baby dulu aci dak? =P

[-suziey-] said...

yeayyy..ckp syart..bole masukk..syik nih..hehe...i bg details dlm emel bole?cewah nk privacy ler kenkonon..ekek:D

Haslinda said...

menarikk..nnti nk buat ok!

niza said...

uwaaa...dah terlebih lak umur damia...aqil lg la terlebih2nyer...uhuhuh...

adura said...

Yeyey..leh join neh..kate nak memEriahkan ek..

Nak anto ke mana eh? Bg emel ke,lg seng kot

lady D said...

alamak bby je ke boleh ?umo 3 thn x leh join skl?

kakyong said...

salam Mama Aqish..

yeyeye! nak masuk... tapi butir2 tu nak hantor ke mana.. takkan nak boh kat blog.. no hp ni sensitif sket.. camner erk..!

mas said...

ok2...menarik contest ni...
akan diusahakan...

mama erfan said...

http://mamacumil.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest-mama-aqishs-blog.html

mama erfan said...

kita da bloglist kan blog awak, dan da jadi follower pon... hehe

adura said...

BB CUTE CONTEST

http://2.bp.blogspot.com/_1SgjfVHrY8s/SdnwYx7b-gI/AAAAAAAAAVA/ySFs59KT45g/s400/feaedit.jpg

Fara da masukkan dalam blog.
My emel-fara.adura@yahoo.com

ummiaqeef said...
This comment has been removed by the author.
ummiaqeef said...

http://ummiaqeef.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest-from-blog-mamaaqish.html

dan bloglistkan dan jadi follower..
dah emel butir peribadi..tq..

Ada Ayrissa said...

http://ada-ayrissaz.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

dah jd follower
dah letak kat bloglist
dan dah email butiran peribadi.

terima kasih yer... :)

Ada Ayrissa said...

sori latest update..huhu

http://ada-ayrissaz.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

dah jd followers
dah letak kat bloglist
dan dah email butiran peribadi..

tq so much...

Gieyana said...

Alaaa..dotter sy dh 2thn..bleh joint x nie?huhuhu..

Noy said...

nak join tapi darwish dah nak masuk 2 tahun and he's gebu..so the tights for 18 mths tak muat kot..

Noy said...

http://yoursabadi.blogspot.com/2009/01/my-chubby-lil-hero.html

Tq for the invitation...im really happy bout that..tapi ni tak gamabr yang paling latest..kalau ader pic esok lusa,will post it to my blog before the dateline,k

[-suziey-] said...

sori lupe nk tinggl link..ok ni link nye..
http://szsh.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

Noy said...

aper age preference for the contest?nanti darwish dah terlebih 'tua' lak..hehehe..

zieha said...

mama_aqish..ibufiras berbesar hati nak join contest nie..so this is my link
http://myfiras.blogspot.com/2009/04/myfiras-mamaaqish-baby-cute-contest.html
nnti ibufiras email yek

Mrs. Adz said...

mama aqish,eisya pun nak joint jugak ye.. ni link http://nuraleesya.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html
yang lain tu kita email k..

Putra Mama said...

http://4.bp.blogspot.com/_rEt1QQm0DRE/Sd1g83CpZRI/AAAAAAAAASo/XVjWBPy22rY/s1600-h/18032009084.jpg

http://putramama.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest-blog-mamaaqish.html

putramama dah jd follower n nak masuk contest.. hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...
This comment has been removed by the author.
e.l.i.s.s.m.i.e said...
This comment has been removed by the author.
e.l.i.s.s.m.i.e said...

update :-
http://elissmiejunior.blogspot.com/2009/04/nuha-bilababy-cute-contest.html

CuTeMiUt78 said...

salam kenal...ooppss.... sygnya mirul dah nak masuk 2 thn.. masih blh join ke.. seronok gak kan buat contest cenggini..

lily azliyana @ mama zara said...

Salam mama aqish. time kasihla bg peluang kat kami join contest ni yek. saje jek suka2 smbil menambah kenalan baru..=).sy dh jadi follower n dh linkkan blog mama aqish kat list saye k.

Ni link kami..

http://zaranfamily.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

details yg lain dh send gune emel..

tq!!=)

QQ said...

salam..kite join yek..
ni url:
http://1.bp.blogspot.com/_VG0A55aSue4/Sd2mbbrw1YI/AAAAAAAAA4w/a7lR26HAR1M/s200/n1169620553

hope menang..yeah2...

Permata Hatiku said...

salam mama aqish,

Ni url:
http://aieeshafamily.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest-ashraf-danial.html

dah pun jadi follower dan masukkan dalam bloglist

dah emel jugak :)

Permata Hatiku said...

terlupa pulak..
emel saya: aieesha.precious@gmail.com

wansteddy said...

kita dah join diz contest!

http://mummynaliya.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

emailku: washifalo@yahoo.com

wansteddy said...

http://mummynaliya.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

mama aqish... kita pn dh join...yeay!

email kita: washifalo@yahoo.com

masviona said...

huhuhu...sadisnya saya tak leh join ke contest nih...dah terkeluar syarat...sob..sob...sedihnya

anak saya dah berumur 20months...huhuhu bersamaan 1 thn 8 bulan....huhuhu

xperla ai bg support jerlah kat sapa2 yg masuk...hikss

mirah said...

Salam

Saya juga dah post comment di blog saya. Sila lihat yea..

http://nmirah.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

Thank you.

miezaniera said...

tQ mama_Aqish 4 dis contest..sgt simple dan menarik..keep up ur good work hehehe jenguk2 ke blog Qasrina yer..

http://miezaniera.blogspot.com/2009/04/qasrina-baby-cute-contest.html

firahadifa said...

menariknyer.. nk register gal la..

| KUNYIT a.k.a EUS | said...

join gak lerh..

kakyong said...

salam mama aqish,
kakyong dah post the entri..

http://kakyong72.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest-mamaaqish.html

ari tu dah email, tp details hanya utk Aliya.. nak kena email lagi ker,?!!

Ummi Salsabila said...

Baby cute Contest
URL : http://ummisalsabila.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

ummi afifah said...

assalamualaikum.. ummiafifah pun nak join gak.. dah ada URL site mama aqish, dah jd follower . ni URL nye:

http://ummi-afifah.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest-by-mama-aqish.html

Hati Ema @ Red said...

yessss... mama Aqish.... dah post dah gambo baby.... dah emel sekali kat u... cek ek?

ni link nyer http://hati-ema.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

PadNani~~{@ said...

salam mama Aqish

dis is Hafiy's link for d contest k

http://padnani.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

thanks

Mommy Lyna said...

dengan sukacitanya saya menyertai contest ini :)

http://mysuperkids.net/cute-baby-contest/

me who own this blog said...

wah harus join ini contest...ummi suke diha pakai tights ni...ok nak try ni...

Bitt said...

hi...salam ziarah...sambil2 ziarah ade pulak contest...i try ek...i dah post dah at my entry :
http://b1tt.blogspot.com/2009/04/cute-baby-contest.html

:D

SyahNur said...

salam mama aqish...

kami nk join contest jugak! hehe...

http://syah-nur.blogspot.com/2009/04/baby-blog-contest-mama-aqish.html

email: nurul8882@yahoo.com

nnti kami email butir2 peribadi k! tq

Qaseh said...

mama aqish...i dah joint...
just click... http://sesuciqasehabadi.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

my emel... seri_melayu@yahoo.com

CT said...

Salam,

Mama aqish...saya join juga..

Here the link http://szuraimah.blogspot.com/2009/04/cute-baby-contest.html

emel add: zuraimah.i@gmail.com..

c ya

me who own this blog said...

hi mami aqish...
i dah emel u n dah join dah kat blog i..

just drop by here..

http://hatikasih.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

i dah emel butiran2nyer....
my emel: ellisa.mj@gmail.com

umi nuha said...

mamaAqish,dh sent email..ni url..

http://mudah-sangat.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

me who own this blog said...

hi mama aqish...

::repost::

saya nak join gak..just go to my blog...

http://hatikasih.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

my emel: ellisa.mj@gmail.com

umi nuha said...

td dh komen..tp xkuar pun..kitaorg pun nk join contest ni..dh sent email n dh jd follower..ni url

http://mudah-sangat.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

Ibu Aqil & Aqilah said...

Salam Mama Aqish.. Ani dah bloglist kan Mama Aqish & dah jadi follower dah.. details pun dah hantar kat email Mama Aqish.. Thanks ye..

http://ibuanak2.blogspot.com/2009_04_01_archive.html#5136910143065990162

Ummi Hanie said...

salam mama aqish...

akhirnye sampai jugak link entry baby cute contest dr sy ...

terimalahhhh ....

http://hanisahfadzil.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

azzul said...

mama aqish saya dh join contest ni heheh jgn lupa jenguk blog saya ye...

http://naufalaiman.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contestdi-blog-mama-aqish.html

good luck to all cutest baby on earth..

Hanz said...

Salam Mama Aqish, me dah follow, me dah add your link in my chat-hop roll & me sudah send email on the infos.

Here's the link for you to drop by mine...
http://thehoneybunch.blogspot.com/2009/04/blog-post.html

Thank you!!

Ina Hashim said...

nak join...dah post one special entry kat my blog :)

Ina Hashim said...

lupa pulak nak letak emel add tadi:
hezlinahashim@yahoo.com

Momma Mia said...

Salam Mama Aqish! thumbs up for ur efforts baby cute contest!

http://alinalan.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

Yatie said...

http://amyatie.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

my email: haryati@gmail.com

ku dh email details ku di email mu.. hihi salam perkenalan yer..

sayangibu said...

salam mama aqish..dah ramai yg menyertai...tapi saya tetap suka-suka nak join jugakkk..ahahhaaaa...
- saya dah add link blog u di my blog.
- juga tlh menjadi u'r blog follwer
- juga telah menjawab kedua2 soalan yang diperlukan di blog saya ini....
http://myprecious-sayangibu.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest-from-blog-mamaaqish.html
- dan juga telah menghantar butir2 yang dikehendaki ke email u...

harap penyertaan saya diterima yer..thanks...

luvhaziq said...

dh join contest..
http://luvhaziq.blogspot.com

luvhaziq said...

dah join contest...
http://luvhaziq.blogspot.com

Sidratul Muntaha said...

salam
hi!
my name is Ayu.
dah joint dh the contest and become ur follower.
this is the link
http://iceboxrivet.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

TiNiE said...

ina!!! kaktini nak masuk gak. nah linknyer http://nahartini.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

tq.

ibu_arifa said...

http://ibudalila.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

daripada: ibuarifa
menn_jitra@yahoo.com

nama anak: arifa dalila
nama ibu: ibuarifa

Adwindaa said...

BB CUTE CONTEST
kt bwh link sy...

http://adwindaa.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

email sy...
dindaa81@gmail.com

tq...

Wafaa said...

Ohoooo last minute participant :)

http://precious-journal.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

Saidatulnissa Aina Umairah said...

Salam Mama Aqish,

mama pun baru tau sal nie.. mama dah buat ape yg disuruh...bagus ler macam nie mama boleh kenal dan ramai kawan di alam siber nie....so mama pun join sekali

http://nhmi.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

herni said...

slm...
nak join jugak hehe, detail saya email ye~~~makaseyyy

http://dmostsantai.blogspot.com/search/label/baby%20cute%20contest

Ibu Ayra said...

nih pun last minit participant...
hope ada rezeki kami anak beranak...

link: http://rosrusli.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

note: blog awak saya dah link kan kat blog lain sebab saya mmg asingkan semua blog link saya.

Ibu Ayra said...

last minit gak

blog link:http://rosrusli.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

emel:rosrusli@yahoo.com

note:link blog awak dah saya letak kat blog link saya tapi separate blog (http://yangakusukabaca.blogspot.com/

MamaAqil said...

salam mama aqish, sy pun dh hantar gambar aqil untuk masuk contest nie.

ni url saya http://mamaaqil.blogspot.com

MamaAqil said...

salam mama aqil ni url saya http://mamaaqil.blogspot.com


affik01@yahoo.com

yOkOyOpOyO said...

harap2 sempat.. hehehe

entry: http://yokoyopoyo.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

email: norshazaliwati@gmail.com

Wan Anis Sorfina said...

We want to join!

Here link,
http://wananissorfina.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

email: clackhanger@yahoo.com

anna said...

sy pon dah join
dah emel sumer detail ke emel
blog sy http://annaidris.blogspot.com

anna said...

sy pon dah join
blog sy http://annaidris.blogspot.com
dah emel jgk sumer details

elysuhaili said...

wahhh bagus la buat contest mcm nih.. tingin gak nk masuk..balik nih nk carik la gambo sami tapi actually lebeh excited utk jadik follower coz i suka baca blog mommies.. especially yg breastfeed.. kudos!

nooRjan said...

my vote for baby zhea...mama dia nama haslinda.....

Yan said...

salam..
saya dah jd followers, dah add link dan dah buat entry

http://mayaqarmyla.blogspot.com/2009/04/baby-cute-contest.html

harap saya masih sempat join wlupun tarikh tutupnye arini..

R LEeN said...

ruginye terlps contest nih

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.