Followers

Monday, May 11, 2009

Aktiviti Malam Tadi..

Semalam mama rancang nak gi The Stor kat Sungai Buloh....saje je jenjalan....ingat nak makan MCD....tapi tak jadi plak sebab papa ada hal....so lepas Maghrib tadi ......gedezup.......pi jap.....tak de plan pun nak beli ape2 kat The Store....papa usha2 nak beli baju jer......


Sampai2 terus masuk The Store....ada sale....50%....20%....& 70%......tapi semalam baru je beli baju Aqish kat Jusco....walaupun banyak sale....tapi tahan naluri nak membeli tu......pas beli baju papa.....nak balik tu mama terpandang ke Ground Floor belah tengah......"WOC 70%".......

wal....la.....wal.....la....alamat terkantoi sudah naluri tak nak membeli tu...ape lagi...zass.....pi tengok ape baju yang ada......hu.....wa.....tak leh setakat tengok je....dah terpegang yang kenan mesti beli punyer....

Less 70%......akhirnya mama beli gak 4 helai.....2 helai suar (bulan ni memang mam aim nak beli suar pendek utk Aqish...sebab sekarang ni cuaca panas) & 2 helai baju (sehelai lengan pendek & panjang)....RM32.90 after less. barnd "WORLD OF CARTOON" ni memang brand kegemaran mama sebab mama suka gambar2 cartoonnyer & Aqish suka CAT.......masa bayar tu mama sempat lagi tanya "sale sampai biler ek?" katanya sampai hujung bulan 5....wah masih sempat lagi nak beli len kali......baju semuanyer cecantik sangat2....tak sempat nak pilih lama2 sebab The Store dah nak tutup......

Jom tengok ape yang mama beli....layankan aje lar.......
Cantik2 kan baju baby Girl......

19 comments:

Ummi Salsabila said...

wah.cantik2 baju baru aqish yer.ade sale ye kak kat jusco? beshnyer.ni yang rase nak terbang ni..hehe..

mummYaeesh said...

yup..tu la jeles nak ada baby girl! baju diorang sume cantik2 klu yaeesh tu tak abis2 jeans, tshirt, jeans, tshirt, adeh tak variasi langsung!

Ada Ayrissa said...

erm...mmg geram tgk bj2 baby..
bj ayah ke mak ke dah buruk lusuh pon xper xyah beli..
hehehhehe

mamalieyna said...

terujanya nak soping baju baby lagi dan lagi dan lagi.. hehe..

naurah makwa said...

kat jusco ada sale ker?cantik..cantik..bleh perabiskan duit malam minggu nih..

Hezesuze said...

mmg bju ggirl ni melambak2 smpai xtau nak pilih kan...kalo bboy tu haruss le asyik2 jeans n tsirt ajo..

slalu kalo beli bju ggirl ni...mule2 nak beli 1 ujung2 beli 2 tp kene ada diskaun ler...kalo idak maunye bengkok 1helai bju maunye cecah RM50 hinggit kan...

miezaniera said...

bestnye aqish dpt baju baru hehehe bj kt the store mmg lawa2 n murah2.kalo g sana tk leh balik selagi tk tgkp selai 2 baju hehehe dh pompuan namanye kan kan kan

Mama_Aqish said...

ti miezaniera :dok kat ner???cam dekat dgn sungai buluh jer???

Mama_Aqish said...

To Ummi salsabila & Naurah Makwa : Jusco ada wat sale Voucher je...tak semua item ada less...

Mama_Aqish said...

To Ada Ayrissa, Mummyaeesh & Heze Suze : memang best beli baju girl ni..naik rambang mata nak pilih...tak cukup sehelai plak tu...nasib baik kali ni papa tak bising just layan je mama nak beli ape...keh...keh...

CuTeMiUt78 said...

wah... memang cantik la mama... kita tgk pun terbekenan la plak

mama | sarah | syimir said...

mam aqish dok sg buloh area mana? kami kat SU3...

Mama_Aqish said...

To Mama sarah : kitorang dok kat Subang Suria...U5/33...seksyen U5...15minit ke Sungai Buloh

zh-ena said...

wah blh la shopping blk nie..

neezareef said...

biasalah tuu..
klu dah npk dpn mata
dh bli pn nk bli jugak

Anonymous said...

Naluri ibu...baju anak brp byk pun takpe..beli selalu pun okay saje..biar baju anak berganti..baju ibu takpe...
petua kite..jgn pegi kat bhgn kanak2..kalau taknak terjebak..heheheehh

Mama_Aqish said...

To CMBA : masalahnyer kalo masuk je shopping complex ni tempat pertama yang wajib dituju....pakaian baby.....mesti wajib...

ummiaqeef said...

betul..betul..betul...ari ahad aritu ade g sg buloh kenduri kawin kawan hubby..lalu gak kat tepi the store tu..xtau la ade sale,kalo ku tahu mmg sudah ku singgah...hehe..rugi..rugi..

miezaniera said...

mama_aqish,sy duk kat klang hehehe tp slalu beli baju baby kt the store Plaza Alam Sentral tu n kalo rajin skit p the store klang.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.