Followers

Thursday, May 28, 2009

Berakhirnya Toddler Super Model Contest......

Oleh kerana penyertaan amat menggalakkan untuk contest ini.....dengan itu mama menamatkan penyertaan Toddler Super Model Contest 28hb May 2009 tepat jam 4.00petang.....dan bermula dari 28hb May jam 4.01 petang....vote untuk semua peserta akan dilancarkan....so tunggu countdownnyer ye.....

Sekarang ni mema tengah terjah blog2 yang join contest ni....memang comel2 & bergaya yang masuk contest ni.....tapi masih ada peserta yang tidak menepati syarat2 yang telah ditetapkan untuk join contest ni....so mama nak ingatkan pada semua sila pastikan syarat2 berikut ada dalam entry & blog anda supaya penyertaan anda tidak dibatalkan....kerana mama dah terjah semua blog yang join...terdapat beberapa blog yang tak cukup syarat......so sebelum pengumuman penutupan contest....sila lengkapkan syarat2nyer....

1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....
2. Contest ni terbuka untuk semua Toddler Boy's & Girls yang berumur 2 Tahun hingga 4 Tahun....
3. Hanya 2 orang pemenang saja yang akan dipilih seorang dari Girl & Seorang dari Boy....
4. Sila upload 3 keping gambar possing terbaik anak anda sebagai Model Iklan Baju, tak kisah baju ape yang anak anda pakai janji ianya merupakan baju yang cantik & menarik.....
5. Anda diwajibkan untuk menjawab 2 soalan berikut.......
- Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish???
- Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang???
6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....

So MAKE SURE.....

12 comments:

cik_ixora said...

err..alamak tertinggal syarat ke 6..

ok..

ni details penyertaan sy

http://cik-ixora.blogspot.com/2009/05/toddler-supermodel-contest.html

Nama ibu : Hasnor
Nama anak : Mikhail Rifqi

MRS. K said...

hohohhohohoo.. anak kite takle join.. umur baru 6 bulan..

chaiyokk kpd semua peserta!!

E.L.I.Z.A said...

Salam Mama,

Ni details penyertaan saya:

Nama mommy: Eliza Dianna
Nama anak: Putri Nur Ellysha

http://elizakru.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

TQ
God Blessed
>_<

qaisarahanina said...

ye la no.6 tu tertinggal la..Terlupa nk letak nama ibu dan anak..

http://qaisarahanina.blogspot.com/2009/05/1.html

Nama ibu:Norhafizah bt Harun
Nama Anak : Qaisara Insyirah

afundi qaisarah ye..hehe

Zanna_MamaBatrice said...

yelah....lupa plak syarat no 6 tu

detail saya yerk

nama : Norzannah Md. Nordin
my princess : Nur Batrisya Qistina Hemlin

http://mezanna08.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

mama_aqish...camner nak letak as banner yerk? me tak tahu ler....

Gieyana said...

Mama Aqish ~ Sorry tanya...x payah vote ker? @ cuma juri professional jer yg decide...sekadar ingin tahu!

CT said...

huhu is my entry valid?

http://szuraimah.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

Zanna_MamaBatrice said...

mama_aqish....
nak vote kat mana yerk....

mama tisya said...

start vote smp ari apa mama aqish..rmi kwn2 tnye bila bole vote??

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

alamak..ibu t'tinggal nama ibu larr.. nama Eiymann dh letak..so nama ibu:

Nama ibu: e-caR NazRin
Nama anak: E'izz Eiymann Nazrin

sori yer tuan umah..

miela77 said...

Ingat hari tu nak join...tapi tak sempat lak...tak pe..maybe next time je...

R LEeN said...

waduh aku xphm lg ape tuh sticky mode

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.