Followers

Monday, May 25, 2009

Citer dah hampir basi

Al-kisah......citer ni walaupun dah nak basi tapi mama nak citer gak.....ni masa gi Taman Layang2 kat Kepong minggu lepas....plan last minit pegi.....sampai dalam kol 6.00 petang.....parking dah full....so terpaksa menapak parking jauh sikit nak pergi punyer pasal....lupe plak bawak ball aqish.....

Sekarang ni kitorang suka wat aktiviti beriadah cenggini dari wat aktiviti shopping....lagi banyak paedahnyer......sambil bawak aqish hirup udara segar....tak sesegar udara dikampung......
Main kat taman sambil makan kacang kuda....
Sorang satu aiskrim ye....dua beranak ni kalo datang taman asyik nak makan je....tapi badan tak mau beso2 gak......
Cam biasa la asal nampak menan mesti tunjuk pastu cakap "nak2"....papa sayang sangat aqish tu.....dibelikannyer satu....padahal sebelum ni dah pernah beli 2 benda alah tu....tapi last2 anginnyer dah tak de tak leh terbang lagi...."nanti mama beli gas hidrogen cam orang jual tu ye aqish"
Dok lagut nengok orang main layang2......
Banyakkan layang2....aqish suka no negok lelayang ni....lom sampai taman dah dok asyik nunjuk lelayang ni.....nak soh papa terbangkan layang2 pastu dah tinggi leh la Aqish pegang...tapi papa soh mama terbangkan dgn Aqish....ape kes....maka tak terbanglah jawabnyer.....
So...layankan aje la.....

4 comments:

mummYaeesh said...

bestnye!rasanye kat area puchong ni pun ada..da mcm trend lak!

comey jerk dua beranak mkn sekerim..mama aqish tak enterprem skali ke??hiks

zh-ena said...

mmg seronok dtg sini kan..
tapi tu la kan ken adtg awal skit klu dtg lambat mmg menapak la sbb parking penuh..

mmg bagus bwk bdk2 dtg ke sini sbb mcm2 aktiviti yg dpt dilakukan bersama family..

ain adreanna said...

waa panjangnye rambut aqish..tocang satu da jadi pokok kelapa tinggi benor..

miela77 said...

Bila tengok org main layang2 tu teringatkan Bad main layang2 tak naik2...kakak dah naik tinggi, layang2 Bad duk berpusing2 kat bawah...kengkadang daku rasa kakak lebih ganas dari Bad...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.