Followers

Thursday, May 21, 2009

Contest Father's Day By Mama_Tisya

Ya...ho....ada contest lagi....mesti join...sebab syaratnyer senang je....tak susah pun.....kepada YANTZ jom join ini contest....kita kan sama2 giler contest.....hadiah tak diumumkan lagi...tapi contest ni menarik tau sempena Father's Day.....selalu baby dgn mama je kan kali ni baby dengan papa2 plak....nak tau ape syarat mudah yang mama cakapkan tu.......
zass........
Contest ni dianjurkan oleh Mama_Tisya.......

* contest ni akn bermula pd 1 June-10 June 2009 (lom mula lagi tau....sabar.....)

* keputusan akn diumumkn pd 11 June 2009 so jom rmi2 memeriahkn FATHER'S DAY CONTEST

Seperti biasa, setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi. Syarat2nya adalah seperti berikut:

1. Add blog MamaTisya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER MamaTisya serta upload banner FATHER'S DAY CONTEST ini di blog anda.


2. Buat entry khas ngan tajuk FATHER'S DAY CONTEST & upload gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2.

Sertakan perkara2 berikut:
*Nama ayah & anak
*Umur anak (tiada had umur utk contest ni)
citer la skit psl gmbr yg dipilih dan dh ada plan ke nk celebrates kt mn?(kalo ada sila nyatakan)

(P/s: hanya 1 gambar shj tp jika anda mempunyai ank lebih dr seorang so bole ltk lebih means kalo ank 2 org so 2gmbr dan seterus...)

3.Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke MamaTisya (no link back will be disqualified). Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.

4. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg menarik & melambangkn kasih syg seorang ayah kepada anak.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 2 pemenang akn dipilih iaitu
ayah & anaklelaki
ayah & anakperempuan

6. Hadiah akan di inform mulai 1 June 2009 nanti

so pd kwn2 boleh la mula snap gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2 utk join

FATHER'S DAY CONTEST

10 comments:

mummy_ayu said...

ma acih for info...nak join gak...jom kita join reramai!

mummYaeesh said...

yeayyy!!sbb tu suka masuk blog mama aqish ni..takyah susah2 cari contest..kat sini segalanye ada!

btw, yg weols menang beg tote tu pun weols amik contest tu dr ur blog la.so credit to you!woohoo

mama auni firdina said...

nk join..nk join..hahhahahha

mama tisya said...

tq to mama aqish sudi promote contest mama tisya...so jom rmi2 memeriahkn contest sempena father's day...anda ada ms 10 ari utk capture best momment ank anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2

yatie chomeyl said...

bagus nih...tp mslhnya baby x kluar lg...kene tggu baby kluar pastu cpt2 join contest nih muahahhahahah

miezaniera said...

tq mama aqish..muah2 cyg aqish hehe wajib masuk contest nih.ayoh semua kawan2 kite join the contest wink wink..

efamairacorner said...

jom jom jom.. nak joint gak.. hehe..

:)

Saidatulnissa Aina Umairah said...

nak join jugak...

Khas Lysha said...

menarik la contest ni.. mcm nak join jer.. tq mama..

miela77 said...

Cian iela, kalah. Gambar tak best. Tak pe ada dua contest to go...hahahaha

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.