Followers

Saturday, May 9, 2009

Jenjalan ke Jusco Kepong...

Seperti yang papa janjikan nak bawak mama gi Jusco Kepong malam ni...tertunai la sudah...tapi mama tak beli handbag dengan kasut pun sebab tak de yang kenan....masuk2 je Jusco mama terus melulu ke tempat pakaian baby...ape lagi pi usha2 baju Aqish la...dah memang jadi tabiat sejak bergelar mama ni memang suka la sesangat beli baju Aqish walaupun mama sememangnyer tau baju Aqish kat dalam wardrobe dah terlalu banyak.....tak leh buang la tabiat beli baju Aqish...maklumlah baju baby girl ni memang cantik2 belaka....

Untuk pengetahuan semua...Jusco ada wat voucher discount untuk barang2 yang terpilih....voucher tu leh dapat kat Jusco...kat dalam buku tu ada banyak diskaun untuk pelbagai barang dari baby hingga dewasa & dari baju hingga ke barang rumah...

So tadi mama beli puting botol susu Aqish brand Avent memandangkan ada diskaun 30%....selalunya 20% bulan lepas beli 4 pieces dapat 20% je rugi betul la...padahal simpan wat stok jer....harga RM19.90 after diskaun 30% dapat la RM13.90....


Mama2 kat luar sana pernah denagr tak brand Jbaby??? mungkin jenama ni tak semahal Osh Kosh...tak seglamor Baby Gap & Carter....dan design tak seekslusif Baby Poney.......brand JBABY ni ada ka ni ada kat Jusco je...brand ni mungkin baru lagi...dulu mama pun tak berapa kenan sangat design baju2 JBaby ni...tapi lama2 mam tengok design nyer makin menarik....semalam mama aim nak beli suar pendek Aqish.....mama kenan sangat brand JBABY punyer suar pendek warna coklet RM29.00 ...tapi sayangnyer tecik saiz 3-6 month...nanti baru je pakai tak muat dah....walaupun badan Aqish tecik...tapi tak perut....Buncit.....tak leh masuk....so semalam mama dapat beli Dress untuk Aqish je....

Hye....asyik membeli jer...raya lambat lagi...kalo nak raya nanti lagi la asyik membeli je....beli...beli gak...tapi mama kumpul duit gak tau....untuk simpanan Aqish & mama dimasa depan nanti...papa tak tau mama simpan...syh........syh.....

7 comments:

PadNani~~{@ said...

HAPPY MOTHER'S DAY MAMA AQISH!

cantiknya baju pinky kakak Aqish..pandai mama pilih:)

Mama-Danish & Sarah said...

salam kenal, ain pernah beli baju jenama JBaby... design dia cantik2, kualiti kain dia pun ok. compare ngan harga, kiranya berbaloi jugak la.

Mama_Aqish said...

to Padnani: TQ Nani...Happy Mother's Day Nani....biasala anak pompan...baju girl memang cecantik....rindu kat Hafiy

Mama_Aqish said...

to Mama Danish : salam kenalan...time kasih sudi datang blog kiter....baju JBABY memang cantik2 gak...kualiti kain boleh tahan gak.....

mummYaeesh said...

selalu beli pyjama jbaby utk yaeesh!
murah + kainnye pun ok..sejuk tak la berpeluh2 time nak tdo!

Anonymous said...

ak ahh.. has pun ada buku diskaun jj tu. x sempat nk gunakan lg..

[-suziey-] said...

sgt sweet baju pink itu:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.