Followers

Monday, May 18, 2009

Sedihnyer....

Baru jap tadi mama call Tiara Beach Resort nak wat booking holiday hujung bulan ni....tapi sayangnyer untuk Family punyer dah penuh....sebab ramai yang book untuk Family Days.......mama dah pening nak cari resort mana lagi...sape ada idea....Resort mana yang best....yang penting ada pool & leh mandi pantai......TIARA BEACH RESORT dah penuh....
Mama tengah Survey resort2 ni...ok tak???nampak dalam gambar macam best jer...tapi tak tau la macam mane yang real nyer...tu yang tanya mama2 blogger semua.....
Golden Straits Village Resort (pool macam best jer)

14 comments:

ikiqzana said...

zana pon baru tipon kt tiara beach resort pg tadi. yg bilik 1 ada tapi hergenyer rm320. tengah pikir dulu nk g ker x...

Gieyana said...

Mama Aqish ~ kat umah kiter ada pool...mai ler bercuti2 kat sini..hehehehe :D

Mama_Aqish said...

To Gieyana : kat rumah kita pun ada...tapi untuk Aqish je....rumah Gieyana ada pantai ker???he....he....

To Ikiqzana: nak book kat mana lagi ek selain Tiara????

atty's said...

salam ziarah..

mama tisya said...

tiara beach tu kalo time cuti sek mmg pack ler...try glory beach resort ok gk...

**mama aqish aritu kita ada tnye psl contest tp tk reply...tktau ler leh msk ke tk cz tisya 20jun br 2thn..tp ikut thn mmg 2thn cuma ikut bln tk cukup..tu yg tnye leh ke join contest tu..kalo tkbole sila inform ye..kalo ok nk wt entry :-)

mummYaeesh said...

la yeke??
tiara tu mmg famous utk family!
yg cosa aritu pun nampak cam menarik jerk!

Mama_Aqish said...

to mama tisya : leh join contest ni kira tahun....semua toddler yang 2009 ni cukup 2 tahun kira dah layak la masuk....nak meramaikan ...nanti kalo terlalu limitkan had umur...ramai plak yang tak dapat nak join...

mama tisya said...

tq mama aqish...saje nk try2 mn tau ada rezeki..

mama erfan said...

salam awak...saya pernah stay kat golden straits villa tuh, apartment 3 bilik kan... best jugak, tapi nak ke laut kene seberang jalan besar...pool dia pon ok...

Hezesuze said...

laaa da fully book...

golden strait villa - pantai seberang jln...tp apartmentnye best gak...ada pool...

casa - tmpat cam sunyi ckit...nak ke pantai kene jln kaki about 200meter...dkt jgakler ngan pantai blue lagoon...

cuba tanye
ancasa all suite - aprtment beso, pool best & dkat ngan pantai...ada spa lagik...mmg selesa bangat

zygzaggy said...

selamat bercuti :D

Ada Ayrissa said...

mmg nak g sekitar pd ke?

Saidatulnissa Aina Umairah said...

kelompang resort pun okies..

Gieyana said...

Mama Aqish ~ saya dok kat Penang..so ari2 tgk laut..x pon datang ler kat Penang..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.