Followers

Wednesday, May 6, 2009

TODDLER SUPER MODEL CONTEST!!!!!!!!!!!!! (STICKY MODE)

Diumumkan secra rasminya "TODDLER SUPER MODEL CONTEST" akan dilancarkan bermula dari 5hb May 2009 sehingga 28hb May 2009.....

Pemenang akan diumumkan pada 29hb May 2009
Terma & Syarat2 untuk memasuki contest ini adalah seperti berikut :

1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....
2. Contest ni terbuka untuk semua Toddler Boy's & Girls yang berumur 2 Tahun hingga 4 Tahun....
3. Hanya 2 orang pemenang saja yang akan dipilih seorang dari Girl & Seorang dari Boy....
4. Sila upload 3 keping gambar possing terbaik anak anda sebagai Model Iklan Baju, tak kisah baju ape yang anak anda pakai janji ianya merupakan baju yang cantik & menarik.....
5. Anda diwajibkan untuk menjawab 2 soalan berikut.......
- Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish???

- Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang???

6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....
7. Gambar Toddler yang masuk contest ni akan ditayangkan di blog ni bagi acara "VOTE" yang akan dijalankan.....
8. Pemenang akan dipilih melalui aksi si cilik berpossing ala2 model......
9. Undian akan dijalankan mulai 25hb May 2009 - 28hb May 2009......
10. Keputusan pengadil adalah muktamad & tidak boleh dipertikaikan.....
Hadiah yang ditawarkan (akan Di upload nanti)

1. Sepasang Baju T-Shirt Baby Gap @ Osh Kosh for Boy......
2. Sepasang Skirt Baby Gap @ T-Shirt Osh Kosh for Girl.....

***Di ingatkan....walaubagaimanapun pihak penganjur berhak membuat sebarang perubahan hadiah untuk para pemenang....

Menarikkan....senang je.....ape tunggu lagi meh la join contest ni.....

68 comments:

Ummi Hanie said...

nmpk jer contest lajuuu jer Hanie ..haha

insyaAllah akan masuk utk 2 org anak..buleh ka Mama ??

aritu my baby Muni xmenang..xpa , try lagi kali ni,saing dgn bro dier sendiri

Hezesuze said...

uik! cam besh je contest ni...haruss cuba..mana ler tau kot2 menang ke...hehehe

Gieyana said...

nak joint..nak joint..nnt I buat entry nie yer..hehehe

mummy_ayu said...

nak join gak...

Noy said...

terpaksa lah darwish berkirim salam jer ngan contest ni..umur tak cukup..huhu

yantz-yeem said...

yeah....leh masuk nie...x sabo dha nie...ahahaahaha

CT said...

nak masukkkkk...nanti esok kite wat entry tuk contest ni....wait ya

PuteriSatu said...

Aqilah....11 Mei ni masuk 2 tahun.... layak ke join contest nih eh...?

Mommy Lyna said...

Dear Mama Aqish & readers, sila la join contest Nursing Wear kat my blog http://mysuperkids.net/breastfeeding-desire-with-msk-chantek-chantek/ btw saya dah add urs in my blogroll :)

Mummy Dasy said...

Salam..ku nak join gak ah heee

Mama_Aqish said...

to putri satu : date contest dari 5 - 30 so leh masuk...kira dah cukup umur latu...

Mama Safiyyah said...

salam mama Aqish...

kita dah buat entry untuk join contest ni :-) thank you mama Aqish....hugs n kisses for little Aqish....

http://safiyyahworld.blogspot.com/

Aishah Megahasz said...

Salam,
Ini penyertaan saya untuk Haziq Fahmi...

http://megahasz.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

Aishah Megahasz said...

Salam,
Ini penyertaan saya untuk Haziq Fahmi....

http://megahasz.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

CT said...

Dear Mama Aqish,
kite dah masuk contest awak...

ini link dia..

http://szuraimah.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

moga kami menang...:)

Mama_Aqish said...

salam,

To CT saya tak leh buka la blog awak???

CT said...

erkk...try ni

http://szuraimah.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

ain adreanna said...

huwaa...mama aqish..ku tunggu contest aksi lucu..tup2 contest ni..ku ingat nak join..tapi malang skali lagi umo dieyna baru 11 bln..huhu..2 x melepas

CuTeMiUt78 said...

wah... best ni.. nak join gak ler.. mana tau luck utk mirul kan..

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

wahh..ade contest..kali ni nk masuk gaks..Eiymann qualified.. dh 2 thn++..nnt kn entry psl contest nie..tungguu..(ibu kena punggah segala bagai gmbq Eiymann yg encem2)..

mummYaeesh said...

hye mama aqish!

weols pun teringin la nak join ini contest..first time ni nak join contest!woohoo..

bab2 nak wat banner + wat sticky mode segala tu yg weols cam musykil tp takpe demi contest ini ku gagahi jua..(smbil calling2 member tanya camne?) woohoo..

CuTeMiUt78 said...

salam Mama Aqish

ok kita dah buat n3 pasal contest ni.. harap2 berpuas hati ya ni link kita..

http://cute-miut78.blogspot.com/2009/05/toodlers-supermodel-contest.html

IeDa said...

berminat2 nk join gak..hehehe

~~zuraiwan~~ said...

ala.....kite x de bb lg....huhu....bleh tgk n komen je la....

syareena said...

wa... best2 ade contest

Yan said...

huhuh Qis tak pat join... tak cukup umuq...

Gieyana said...

Salam Mama Aqish...
Saya dah publish entry untuk contest nie...tengok yer..

http://gieyana79.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

Mummy Dasy said...

Ok, me dah enter contest pls view my page ya..TQ...

http://dasyworld.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

mama tisya said...

salam mama aqish..wah menarik contest ni tp my dother 20 june br 2 thn so tk bole la nk join tp kalo ikut thn dh 2thn la...cuma kalo ikut bulan je tk...hehehhe..so tkleh join la ye...huuhuhuh

IeDa said...

okey..kita dah wat n3 ni yer..jengah2 la yer..
http://yaziedafasha.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

niza said...

ma...aci tak nak join tuk kedua2 anak sy??hehehe...

mummy_ayu said...

kita pun baru je buat entry untuk contest nie.
tak tau la tul ke tak almaklumla first time...

http://mummyayu.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

niza said...

ma!!!dah join...mama jenguk blog sy ye...dua2 org anak sy masukkan...muahaha...

ibu_umairah said...

salam mama aqish..kite dah buat contest tu..sila lah jengok ke blog kiter....

http://nurumairahqarirah.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

U-jin said...

SALAM..NAK JOIN BULEH X..Hehehe...SEMPAT LAGI X..

U-jin said...

Asslamualaikum...nak join contest ni juga....dah ade entri utk contest ini....jemput2 datang ke blog saya yer...tq..

U-jin said...

salam ..ini link untuk contest...nanti sudi2kan jenguk blog u-jin k..

http://cumeen.blogspot.com/2009/05/salam.html

Mamamanja said...

salam mama_aqish

ni link tuk join contest tuh

http://mamamanja79.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

Zanna_MamaBatrice said...

wah.......ramainyer yg participate...
nak join gark ler...
kot2 ler ada rezeki anak dara tu kan....he he he....

nanti zana pilih2 gambar dulu erk....

efamairacorner said...

salam.. mama saya nak joint gak ni.. rase sume dah wat entri pun dah wat.. oo.. lupe saya efa nama anak nur umairah syahmina..

http://hotsweetcorner.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

nati mama gi la jengok blog saya yea..

Khas Lysha said...

salam mama aqish.. sy dah buat entry utk join contest ni.. sila la jenguk yer..

http://misscahaya.blogspot.com/2009/05/join-contest-mama-aqish.html

qaisarahanina said...

salam mama_aqish..sy dah wat entry utk contest ni n dah folow all rules utk contest ni.hehe sila terjah ke blog saya ye.tq..

http://qaisarahanina.blogspot.com/2009/05/1.html

CT said...

salam

hi mama aqish....dah boleh ke masuk blog saya utk contest ni?

mama tisya said...

salam mama aqish...br je siap entry utk toddler super model contest

nanti jenguk la blog mama tisya

http://mamatisya.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest_19.html#comments

PuteriSatu said...

Mama Aqish...

Akak dah buat entry untuk join contest ni di blog akak...so check it out...

http://puteri1.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

++eden|essey++ said...

nak join bleh tak....nk tr lah...leh tak...hihii

++eden|essey++ said...

nak try bleh.....nk join gak lah...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

salam Mama Aqish,
ni penyertaan Danish :D

http://yanadzul.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

mama danish nak menang gak hadiah baju tu :D

izanie said...

hi mama_aqish , kite dah wat entry untuk contest ni...
salam perkenalan...
sila la jenguk yer...

http://izanie.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

niza said...

mama...ni link anak2 sy ye...

http://coretanummi.blogspot.com/

yantz-yeem said...

mama aqish nie link entry contets tu
http://narizan.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

harap2 ail menang la..yea...ahaks...

AbQar|'s said...

huhuhu...my hadi under age ler..tak qualified nk join..heheheheh

yong ibu chem said...

nak join gak la...

yong ibu chem said...

mama aqish..kita dah join...

ni linknya :

http://yongticha.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

Mama_Aqish..
ni penyertaan E'izz Eiymann Nazrin bin Mohd Nazrin:

http://ecarnazrin.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest-name-eizz.html

slmt m'jamu mata..hehe..

eRiNsZ said...
This comment has been removed by the author.
mummYaeesh said...

yeayy!finally weols da wat n3 utk contest ni..sila la jengok!woohoo

http://mummyaeesh.blogspot.com/2009/05/calon-supermodel-raih-undi.html

E.L.I.Z.A said...

Salam Mama,
Ni link utk penyertaan RIRI

http://elizakru.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

TQ
God blessed
>_<

++eden|essey++ said...

salam mama aqish,
ni penyertaan dr Nur Alya Nabihah, anak dara sayer...tq

http://mrscongkuiqe.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

cik_ixora said...

Hi Mama Aqish..kita dh join contest awak..

http://cik-ixora.blogspot.com/2009/05/toddler-supermodel-contest.html

yeaa!!

mama idzareef said...

nk join tp anak tak ckup umur lagi..huhu..lg 2bln je 2 thn..boleh tak?

eRiNsZ said...

sorry erin terdelete entry lama..

ni link baru... mujor ader backup
http://ehemsz.blogspot.com/2009/05/eisya-at-toddler-super-model-contest_27.html

pearls.. said...

lupa lak letak nama..

nama saya MARIANA dan anak MUHAMMAD ADAM DANISH..

http://pearlsweets.blogspot.com/2009/05/sticky-mode.html

bukhairiah said...

Saya dh join...singgah2 la blog sayer...anda akan jumpe apa y anda mahukan...kekekeke mana la tau anak bujang saya leh jadik model plak pas nie

http://bukhairiah.blogspot.com/

isabelle said...
This comment has been removed by the author.
mama tisya said...

lupa tulis nama ...nasibaik mama aqish ingtkn


http://mamatisya.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest_19.html


nama mama: aimi shalfarina
nama anak : alya batrisyia

CT said...

entry saya

nama mama: Siti Zuraimah Ismail
nama anak: Nurin Anisah Razman

link

http://szuraimah.blogspot.com/2009/05/toddler-super-model-contest.html

isabelle said...

salam mama aqish...
count me in!

my name : isabelle
my kid : adam zuhair


http://thesnowwybear.blogspot.com/2009/05/cikebum-toddler-supermodel.html

thanks for the opportunity ;)

p.s: sori tadi tersilap bagi link.bos panggil, terus nak cepat.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.