Followers

Thursday, May 14, 2009

Wat Survey....

Hye...nak gi PD je...survey cam nak gi luar negara plak....sebenarnya nak bagi GEMPAQ sikit sebab 25hb ni Birthday Opah Aqish....so kira nak celebrate kat PD sekali la...tu yang dok plan sakan bagai nak rak.....

Semalam mama dah survey Resort2 yang ada kat Port Dickson tu.....ada banyak...the mama pilih yang menarik....dalam shortlist mama ada 3 buah resort yang mama tengah AIM....tapi kalo mama2 kat luar sana ada cadangan nak bagi...leh la kemukakan cadangan...Thankz untuk Heze Suze sebab dia bagi banyak cadangan yang menarik & details....huh....mesti semua resort tu dia dah pernah singgah.....

jom kita layan resort2 yang mama aim.....

CORUS PARADISE RESORT

KAMAR TIDUR...(mesti nyenyak punyer)

Signature Suite

Corus Paradise Resort's Signature Suites are elegantly furnished and comprises a comfortable bedroom, a lavish bathroom and a separate living room that is ideal for work or relaxation.

Swinmming Pool....(ni mesti wajib ada tuk Aqish & Fitri)

Corus Paradise Resort's Deluxe Rooms are stylish yet comfortable. All of these rooms have undergone refurbishment and comprises of either a king or two queen size beds along with a magnificent view of the sea

TIARA BEACH RESORT

Cantikkan pemandangan dari atas...

Ni memang wajib ada....swimming pool
Kamar Tido...(Family Junior)
Ni yang besar punyer...


GLORY BEACH RESORT


Sedap mata memandang...
Ruang Tamu....
Hye...tak tau nak pilih yang mana...dah usulkan kat papa...papa dah luluskan untuk pilih salah satu dari resort tu...harga resort2 yang mama aim ni boleh tahan la...tapi nak yang puas hati kan.....pilih yang terbaik la....

17 comments:

ikiqzana said...

ilham resort d batu 12 ok gak. ada apartment 1 hingga 4 bilik. cantik sgt. klu cuti2 selalu gak zana g sana. cuba2 la servey kt tenet..

mummYaeesh said...

vote for tiara...kan weols da ckp pool dia mcm water theme park..so kiranye 2 in one la...

mummy_ayu said...

first choice tiara beach resort coz aqish mesti suka...yang lain tiara pun ok, bayu beach pun best gak...apa pun i vote for tiara!

azzamoro said...

Glory beach resort sesuai utk family. Cantik aa..

Kalau lagi cantik & privacy kat Avillion. Cume mahal sket...

Selamat membuat pilihan. hehe

Putra Mama said...

sy pernah dok kat Corus jer.. ok gak tp jauh nak gi pantai..

mama uzma said...

salam kenal....

btui kata ana..ilham pun ok...
cantik dan selesa...pantai pun ok..

klu glory x yah la..cantik di gambar je...iena baru pegi 2minggu lps..amik semalam rm400++...tapi mmg mengecewakan....
pantai pun kotor x leh mandi...

selamat mmbuat pilihan...
jgn pening2..heheee

Ina Hashim said...

glory beach tuh biasa2 je...better tiara kots...puas mandi-manda

CT said...

vote for tiara....anak2 pun seronok main..tp aqish kecik lagi..still x leh main la kut..:) tapi main sket2 buleh la kan...:)

PadNani~~{@ said...

wah,,bestnya Aqish nak g cuti2 msia *_* Hafiy nk ikut leh?

mama idzareef said...

hai salam kenal..aiyyoo..br nk masuk contest tu tetiba baca syarat dia 2thn ke atas...musnah harapan ;(

*Azie* said...

wah bestnyer g bercuti...azie pun nak ke pd tapi xtau bila....tgg la..tapi kami menginap kat lodge lgm jer murah..dekat ngan pantai...ok la tue selamat bercuti..

ummuabdullahsyaakir said...

Salam,mama saya dulu pernah belajar kat Port Dickson 4tahun saya rasa yang terbaik mama punye choice Tiara-sebab pernah dapat award 'Best Family Resort' n murah
Tapi yang lain memang cantik cuma mahal.

zh-ena said...

glory beach resort tak payah la gie mmg tak best..

tiara plak mmg sesuai utk kanak2..tapi aktiviti kat pool jea la sbb takder pantai

DYLA said...

corus tu sy dh penah gi. tak best sgt la. swimming pool kecik.

lagun tu tak leh mandi.

pastu waktu kami gi tu, ttiba kul 4 pg takde letrik satu hotel. bila call recep langsung tak jwb. sampai la ke subuh..

ummi afifah said...

selamat bercuti... best tul makan angin PD..

Mama Safiyyah said...

kita dah pi tiara beach resort...selalu ramai orang so pool dia penuh and tak seronok bila dah penuh sangat.....glory pulak, tak secantik dalam internet....org gomen selalu kursus situ.....and food tak berapa sedap.....

miela77 said...

Nak g gak...tunggu turn la..Julai nie g genting la pulak

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.