Followers

Thursday, June 18, 2009

Acara Makan2 Bab 2

Uik tetibe je bab2....ha...ni mesti tak ikut perkembangan blog mama....tu yang tak tau bab satu dah citer semalam la....Oleh kerana Tranning ni 2 hari so acara makan2 yang disupport oleh MGMT oun 2 hari...hu.....hu.....2 hari tak yah kuar duit belanja.....makan2 ari ni sedap tau...antara menu2nyer :
Ikan Kembong Bakar, Gulai lemak cili api Daging salai, Sayur kobis, Jelantah (arca) & sambal telur. Pencuci mulut Tembikai & tembikai susu....semalam minum air oren kan...ari ni air sirap

Pinggan mama yang nasi sikit ni...he....he.....

Ni la kengkawan mama kat opis...muka semalam jugak kan....
Nyam....nyam....masing2 kusyuk je makan....
Kenal tak sape yang berbaju coklet tu???tu mamalieyna ala yang ada blog Mama_Lieyna tu... yang baju pink tu Yaya ala yang blog YuyaNaufal tu...kitorang semua satu opis je....he....he....semalam gambo kak ina tak masuk sekali so terkecik ati...ari ni kita snap gambo Mama_Lieyna untuk mama tepek kat dalam blog mama ni...
Ni rakan seperjuangan mama...esok beliau cuti...tinggal la mama dengan Yuya je Lunch tengahari esok..
Acara makan Petang
Uik...ada makan petang plak....hu...hu....company mama ni memnag kaya dengan makan2...staff nyer di beri makan banyak2 pastu company siap buka GYM kat opis soh senam...ade ke patut??
tapi dah orang bagi makan FREE banyak citer plak kan........

Nak tau kitorang makan ape???kitorang makan bubur jagung...sodap botoi....ape yang budak baju pink tu makan???ha...nak tau tu kuih kuaci....
Perempuan melayu terakhir...sape mau kenalan kasitau....
ni la menu yang kitorang dok perabihkan tadi...siap dapat bungkusan bawak balik lagi tau...sebab banyak lebihan makanan waktu makan tengahari tadi.....leh santap kat rumah plak...
Nanti ada party Birthday...mama update lagi k.....makin gemuk la dok company ni...asyik makan je....Time kasih ye pada MGMT yang belanja makan FREE ari ni...semoga company ni semakin maju & dimurahkan rezeki....amin......

11 comments:

Precious said...

Makan free - anytime! Hiks! Burp ... Alhamdulillah!

mamalieyna said...

waahh terharunyer gambo ditepek diblog glamoures ni..ihiks..leh krn itu, k.ina jd pengomen yg pertama utk tajuk n3 ni..

CuTeMiUt78 said...

wah... bestnya..heh..heh..heh.. siap ada acara mkn2 kali kedua.. ya.. seronok aaarrr...

[-suziey-] said...

ooo mamalieyna satu opis nng mama ke..syg dia xdpt join gahtering..huhuhh...
pstt..xsabo nk jmpe mama kt gathering nnati:)
bru tau ur hubby keje yeos yek..bw air laici n soya lebih2 ok..ekekek:D ngengada:p

ummiaqeef said...

yummy..terliur tgk makanan tu..dah la lom breakfast lg nih..huhu

mummYaeesh said...

hamboii mcm kenduri siap makan kat bwh tu!tak tau lak org panggil acar= jelantah!mcm nasi tak masak lak bunyinye..woohoo

bestnye bubur jagung tu...jeles!

zh-ena said...

dah lama tak mkn bubur free..fov ena tu..

wah syork gila la klu dah ader gym kat opis..ari2 blh wat senam..

atty's said...

sonoknya makan free..

MaMa aYiN_FaSHa said...

bestkan dpt member yg satu kepala nih..
masa ieda kat opis lama dulu pon rajin gak buat mkn2 ni..x der la benda lain..heheeh

Nana said...

wah lazatnye

miela77 said...

Wah, siap gym tu. Orait la sekurang2nya jimat duit nak g gym kat luar. Yuran deme skrg mahal weh...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.