Followers

Wednesday, June 24, 2009

Bear2 Baru....

Ari ni mama balik lambat sikit sebab ada keje sikit kat opis...biasa dah hujung2 bulan ni memang time payroll....so tu yang kena balik lambat nak siapkan payroll....sebelum papa amik mama kat opis kol 9.30 malam tadi.....mama dah call ummi Taska Aqish tu nak tumpang Aqish jap sementara papa amik mama.....punyer la Aqish nangis bagai....sebab kena tinggal......



Mama on the way balik tak sabo2 nak tunjuk kat Aqish bear2 baru dia....tapi sesampai je kat rumah ummi....Aqish tido....kata ummi aqish penat sebab petang tak tido asyik main je tu yang tido awal tu.....tapi sempat gak aqish lok2 bear2 barunyer.....tapi...walaupun ada yang baru....aqish tetap sayang bear2 yang lama....tengok tu Aqish tido sambil dok lok2 bear2 baru....tapi bear2 lama ada gak kat belakang Aqish....tak sempat nak main dengan Aqish arini....sejuk je mata tengok wajah aqish yang suci je time tido.....

26 comments:

yantz-yeem said...

wah best nyer aqish dpt beber baru...lor...awatnyer puting aqish sampe camtu sekali? aqil so far setakat nie x penah plaks puting tu dia gigit....hehehehe...ganas aqish nie...

Softtouch [Hanim] said...

kalu anak tido mmg sejuk je tgk. Pastu sy mcm kesian je tgk dia tido. Plak tu dia tido awalkan, xsmpat nk main2 ngan dia. Tapi bila dia jaga xterlayan plak. he he he

naurah makwa said...

amboi anak dara nih..meriah tidor nya dgn bear..

Mrs. Adz said...

bestnye nengok aqosh tido peluk bear2 tu semua..memang macam sayukan nengok anak tido..memang suci muka orang yang tak ade dosa ni..(nape la eisya tak suka soft toys ni..)

mummy_ayu said...

amboi..comelnye bear baru dia...

Mama_Aqish said...

To Yantz : memang sonot sangat aqish dapat bear2 tu...kita dah 6 kali ganti puting botol tu...rasa dah tak sanggup lagi

adda said...

uish. bestnye tido peluk bear bear..rasa cam nak join jer

Farasela said...

lena tdo ngan bear tu..comel lak bear tdo...aqish pun tdo ngan gaya tersendri...

miela77 said...

Sejuk hati kan bila penat2 balik umah tengok anak2 kita....comel Aqish tido...nak bear gak...heheheh

~Firsya~ said...

comelnye ie tito...cute sgt mukenye...mcm mummy die la

niza said...

sayu jek kan tgk anak2 ni tido...

Noy said...

darwish noy ni taknak tido or main ngan teddies..dah ada 2 teddies kat umah tu..camner erkk

e.l.i.s.s.m.i.e said...

memang damai hati bila tengok baby tido (:

hajarus said...

nanti klu aqish bangun tido mesti dier hepykan dapat bear baru... hehehe...

zh-ena said...

bagus la tu dpt bear baru bear lama tak dilupakan..

~zuraiwan~ said...

t'titon dier ngan bear2 iteww..syg gk bear lama dia ek

mamamiera said...

comey je qis tid0 ngan teddy2 nye..
zai p0n suke tng0k ank2 bile td0.. muke suci murni gitew..

MaMa aYiN_FaSHa said...

wahhh..rajin nyer ko..stayback sampai kol 9.30 mlm...demi tugaskan...
cian aqish.. x sempat nengok bear baru..
Sayu jer kan kalau dpt nengok muka anak tgh tido nih..

me n de alisha said...

wah...aqish ada bear barulah..leh buat bantal bucuk gitew...nanti jangan pulak takda bear, tak leh tido pulak..hehehe

fazilzura said...

WAHHH besh nye .. bear baru dh smp yekk..

lene betui tido nye dgn bear baru

CuTeMiUt78 said...

alahai cute je.... dpt yg baru.. yg lama jgn dilupakan.. heh..heh..heh..heh

[-suziey-] said...

wahhhh sgt lena aqish dibuai mimpi dgn bear2 baru..ekekek:D

mamalieyna said...

nmpak penat toi aqish yek..cian die..tnggu mamanyer lmbt sgt ... tu la pasai..

mummYaeesh said...

hmanggaiii... kul 9.30mlm baru blk keje...pergghhh pekerja cemerlang ni!woohoo..

chop!yg belakang tu bkn bear la..tu giraffe..ahaks!lalalalala..sedapnye aqish tdo!

me n de alisha said...

wah aqish bear baru peluk..bear lama kang belakang dia(hehehe baru perasan)....

Momma Mia said...

memang sejuk ati bile tgk anak kite tido kan...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.