Followers

Monday, June 22, 2009

Cameron - Part 10

Part ni tak de pe pun nak citer cuma nak review gambo2 pemandangan yang indah2 belaka...Mama tak beli pun teh kat sini sebabnyer boleh dikatakan kami sekuarga memang tak berapa suka minum Teh.....boleh tak ayat tu????

Asyu di Ladang Teh Bharat

Mama di Ladang Teh Bharat
Pemandangan yang sungguh indah dan menakjubkan...
Aqish je yang pandang....papa yang low profile tak mau pandang pun....
Ni kalo nyanyi macam filem hindustan best ni....berguling2 KUCH2 HOTA HAI.....tapi mama tak minat sangat Bollywood ni....

5 comments:

zh-ena said...

sejuk jea mata memandang tgk gambo ladang teh nie..

miela77 said...

wah...g gak kat ladang teh tu...seronok wo kat situ..rasa nak g je...

Mama_Aqish said...

To Zh-ena : memang cantik pemandangan kat sini tau..

Mama_Aqish said...

to miela77 : memang sonot pun kat sini...cuaca sejuk...sedap mata memandang keindahan alam maya...

mummYaeesh said...

wah cantiknye scenery...hijau jerk! pic aqish dgn hubby u tu mcm kat obersi kekdahnye dgn rambut aqish ala2 ditiup bayu gitew..semart okeh!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.