Followers

Monday, June 22, 2009

Cameron - Part 11

Masa ni amik gambo kat depan Cafe Teh Bharat.....semua dok sibuk nak bergambo kat Sign Board ni...ape lagi layankan aje la....

Papa kata tak leh blah gambo mama yang ni.....mama saje2 suke je nak amik gambo cenggini....

Bergambo kenangan depan Cafe Teh Bharat
Kasi can kat mama plak nak bergambo dengan opah Aqish...
p/s ada satu lagi part yang last....mama pun dah penat bangat bercerita pasal bercuti ni...

5 comments:

zh-ena said...

heheheh kelakar la mama posing angkat tangan tu..comey jea

Mama_Aqish said...

To zh-ena : he...he...kali ni kiter plak terlebih enterframe kan...

miela77 said...

Posing je kat mana2 pun...yang penting posing...hahahaha

mummYaeesh said...

uiks skali pandang da mcm tangan org lain la.. mcm tangan uols kat bwh sebenarnye..yg merah tu tangan org lain..woohoo!spooky!

mana signboard nye..tak nampak pun..adeh sudah terpotong kah?

R LEeN said...

mana tpt pun leh jek dia posing

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.