Followers

Monday, June 22, 2009

Cameron - Part 3

Lepas gi jenjalan kat Strawberry Park tu....mama singgah kat taman Rama2 plak...he...he...kalo tengok gambo kat entry ni ada gambo Mama, Aqish & Asyu je...nape ek????sebab kitorang bertiga je yang masuk....ha...ha.....yang lain pi beli ole2...mama yang semangat bangat nak masuk taman Rerama ni.....per entry untuk dewasa RM5, kanak2 RM3...tapi Aqish masuk tak kena bayo pun.....tapi tak best la Taman ni...tak banyak rerama pun....

Bergambo kenangan kat depan pintu masuk Taman Rama2


Turn Asyu plak...asyik snap gambo mama & Aqish je.....kasi can kat Asyu plak k......
He....he....nampak no mama jer yang suka bergambo....Aqish tak mau pandang pun asyik dok nak petik bunga...."aqish kan ada sign board tulia DILARANG PETIK BUNGA"...tapi aqish mane tau mengeja tol tak....
Gambo mama nak petik bunga plak...tapi tak petik pun tau....acah2 jer....
Hu....hu....baru la Aqish nak pandang camera...kalo tak asyik dok nengok benda lain jer....
Kat taman rama2 ni mama ada beli ole2 sikit untuk pemenaang top comment's nanti....hu...hu....takat ni mummuyaeesh yang bertakhta sebagai juara.....
Jom ikuti cerita selanjutnyer......

16 comments:

miela77 said...

Paling iela suka Taman Rama-Rama. Dah pegi ladang teh?

MaMa aYiN_FaSHa said...

ada can ke tak kita nih nak dapat ole2 tuh..
uit watie..kasi can lak kat aku sama..heheheh

Gieyana said...

perghh...bestnyer g cameron...:D

mummYaeesh said...

mama aqish..ni taman rama2 ke taman bunga?ahaks..gambar bunga jerk..rama2 takde!

yeke weols plg ngetop!tp sape miela77 tu tak pernah nampak pun sblm ni..tetiba jerk da 44 komen..woohoo!

CuTeMiUt78 said...

walllaa.... best gitu.. ooopss.. mama, just give utk yg first je ke.. ala tak merasa la nak ole2 tu.. jauh tertinggal ni..

atty's said...

sonoknya jalan2 kat cameron..

yatie chomeyl said...

eh dh tukar header..gmbr g bercuti ye ;)

MaMaQaYPo FaMiLy said...

dah berkurun tak pi Cameron... mesti BEST kan? hehehe

yantz-yeem said...

ish mama aqish nie...marah aqish petik dia pun acah2 petik gaks eh...
adoiiiyaiiii awanyer skg nie musim bercontest ke?

knpa nmpk muka aqish cam dah kus je?ke aqish nie dah lasak?

zh-ena said...

mama maner rama2 nyer..gambo bunge jea heheheh baik msk taman bunga :D

Mama_Aqish said...

To Miela : Kita gi gak ladang teh tu....

To Mama ayin_Fasha : ada can kalo rajin review blog kita ni...

to Gie : memang best...bile nak pi???

Mama_Aqish said...

to mummyaeesh : name je taman rama2 tapi memng tak rerama pun ada tikit je...bunga je yang banyak...yey...cepat kekalkan kejuaraan anda....Miela77 tu orang baru kat alam blog ni...kawan baru kiter...

Mama_Aqish said...

ti Ciutmiut : memang untuk 1st je...lotih la kalo nak bagi 10....

Mama_Aqish said...

to yatie : ha ah tukar wajah...gambo pi cameron

Mama_Aqish said...

to yantz : ye ke aqish nampak kuus???tak tau la camne nak bagi bam2...memang sekarang ni musim contest...banyak tol...penat nak masuk semua

Mama_Aqish said...

to Zh-Ena : ada bunga je rerama dah lari...hu...hu...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.