Followers

Monday, June 22, 2009

Cameron - Part 5

Ye....ha......ari ba ari ba andre2....mama pakai topi tu nak naik kuda....kuda belang.....eh...leh ke naik kuda belang???kelako kan gambo ni????masa ni kat tempat sourvenier.....ada banner tulis lelong!!!!!!!!lelong!!!!!!!!!!murah!!!!!!!!!tapi....sebenarnyer tak murah pun.....indah khabar dari rupa.....kitorang pi situ tak beli ape pun cuma menggayakan ape yang patut....

Yiiii......ha.......kedekuk....kedekuk....kedekuk....

Ni plak asyu merasmikan topi koboi....tak beli pun torai je.....
Mak long Aqish plak torai ala2 eskimo.....hu...hu....tak beli pun....tak de yang konan....

Pastu kitorang pi singgah pasar malam...pi tengok ape yang ada kat pasar malam Sabtu tu....mula2 ingat malam tu nak pi makan kat luar...tapi dek kerana semua dah lapo....beli je la tapaw kat paso......banyak ole2 dijual kat paso ni dengan harga yang 100xx ganda lebih murah dari kat kedai ole2.....rugi mama beli kat kedai rama2 tadi...rupe2nyer kat paso lagi murah....barangnyer same je....so pada sape yang nak pi next time....beli la sevinear(suka mama la nak eja camne) kat paso k....lagi berbaloi.......

Semua dok memborong kat paso....beli ole2, beli Strawberry lagi...beli makanan.....banyak bantal dijual kat paso tu...tapi Aqish dah banyak bantal la, so tak beli pun.....lagi pun Aqish tak minta.....(sungguh memahami anak mama ini)...jangan membazir tau....

4 comments:

fazilzura said...

heheheh ada rupe jd cowgirl ..
cowboy x leh .. cz boy kan

kude ada dak ?

miela77 said...

Borong...jangan tak borong...iela punyer turn next month...genting...waa....

zh-ena said...

maner kudanyer mama..bunyi jea :D

betul tu kat pasar lg murah..

mummYaeesh said...

hamboiii sakan sume pakat pakai topi ek..tp pakai jek la beli tak..ahaks!

yup!mmg klu nak beli ape2 better beli kat pasar malam jerk..tetiba teringat kat jem strawberry nape la tak kirim aritu ek..sedapnye!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.