Followers

Monday, June 22, 2009

Cameron - Part 6

Strawberry Corner.....yiiii....ha......nama pun gi jenjalan kan....so ape yang ade kat tepi jalan semuanyer mama singgah.....kali ni singgah kat Strawberry Corner....sonot kat sini....ada bermacam2 ole2....xspecially yang berbentuk Strawberry....ada key chain, fridge magnet....& macam2 lagi.....mama pi sini nak nengok2 jer....bukan nak beli ape pun dah banyak sangat membeli....so kena had2 kan gak sebab Menteri Kewangan dah bagi signal....katanyer..."kalo membazir len kali tak leh gi bercuti lagi"...ha.....ha....tak leh blah ayat ni...

Kalo boleh nak tangkap gambo kat atas tu...tapi camne nak terbang@panjat plak ek???cantik tol gambo Strawberry nyer...

Ni plak kat kedai ole2 kat sebelah Strawberry corner tu.....kat kedai ni ada banyak menjual Cactus, pokok bunga & bunga...tapi yang paling best....pemandangan kat dalam kedai ni memang cecantik belaka....habis mama & asyu possing maut kat sini....
Oit......ternampak botol susu kat dalam beg mama tu plak....cantikkann bunga2 cinta kat sini....berwarna warni....
Sebelum kuar dari kedai ni sempat snap gambo kat depan kedai ni....

Aqish sebenarnyer dah kepenatan tu...nak tido...tapi mama paksa gak Aqish amik gambo dengan mama....boleh gitu????nak wat kenangan...bukannyer tiap2 bulan pi Cameron...tol tak???

11 comments:

fazilzura said...

WAHHH besh nye g cameronnnn ..
sgt2 sukeee

zh-ena said...

heheheheh cian kat aqish..takper2 pas dh bergambo aqish leh tido

mmg cantik la buah strawberry kat atas corner tu..cam nak gigit jea nsb baik la replika jea

MaMa aYiN_FaSHa said...

wajah aqish dah menunjukkan keletihan..tp mamanyer tetap mau pose gitew..dah sampai tempat cantik tu harus la berposing bagaikan.,,kalau tak..rugi jer dtg kan...

mummYaeesh said...

hape???fm???hiks..aritu weols dpt fm bentuk strawberry dr sorang blogger yg g sana...ntah2 dia beli kat strawberry corner tu kan..woohoo

miela77 said...

Nape aqish nampak cam boring je...sah2 penat jejalan...mama nak posing...Aqish da penat...hahahaah

Mama_Aqish said...

To Fazilzura : sangat best jom la pegi...

Mama_Aqish said...

to Zh-Ena : tu la sian aqish...dok usung sana sini nak snap gambo..tak mau lepaskan masa yang terhad ni...

Mama_Aqish said...

to mama ayin :memang penat betul aqish arit tu...tapi aqish tak mau tido awal plak malam tu asyik nak main jer

Mama_Aqish said...

to Mummyaeesh : memamng banyak FM yang dijual kat situ...macam2 patern ada...

Mama_Aqish said...

to Miela77 : bukan boring..tapi ponat dok layan mamanyer yang kehulu kehilir....

asmieyra said...

wahhh..amma nie kalo posing..anggun gitu..ada gaya modellah... geram tengok org g holiday..i bz lately..takde masa holiday..huhuu.. :(

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.