Followers

Monday, June 22, 2009

Cameron - Part 9

ok....ni part on the way nak balik....mama singgah kat ladang Teh Bharat.....pemandangan yang indah kalo dilihat dari cafe Teh Bharat ni....pohon2 menghijau hidup segar....mama tak melepaskan peluang untuk turun ke ladang teh ni...tak de la turun tangga yang bawah sangat....nanti tak larat nak naik plak.......suhu kat sini memang sejuk....bila ditiup angin....hu...hu....lagi bertambah sejuk....rasa indah dan nyaman je masa tu.....lihatlah dunia bertapa besarnye Anugerah Dari Yang Maha Esa....

sonok betul Fitri bergambo....bile mama sebut...atu we ge....terus je Fitri senyum...

Mama pun tak melepaskan peluang nak bergambo disebalik pokok teh ni....tapi sebeno nyer mama pun takut2 gak sebab mana tau tetibe ada ulo,,,mau mencecet mama lagi...papa dari awal2 lagi dah dok takutkan mama....
Gambo berlatar belakangkan ladang Teh Barat....
Turn Aqish dengan mama plak bergambo...
Kami sekuarga....bergambo kenangan bersama....
Kitorang tak singgah Teh Boh pun...katanyer Teh Boh lagi best....ye ker....& kilangnyer tutup kol 4.30 petang.....dan nak kesana pun penuh dengan jalan yang berliku2....tak sempat dah nak singgah kemana2 lagi sebab budget balil sebelum malam....nak hantar Asyu balik MasterSkill Cheras...
P/s nak lagi citer pasal Cameron???jom baca entry selanjutnyer

11 comments:

zh-ena said...

muka papa cam terpaksa jea amik gambo :D

MaMa aYiN_FaSHa said...

ha..akhirnya ada jg gambor papa aqish ni..mcm my hubby jgk la..susah nau nk ajak bergambor..

mummYaeesh said...

hmanggaiii kejap jek da part 9!takleh jd kena baca dr bawah dlu..kang tak paham jln citer lak..woohoo

mummYaeesh said...

adeh..ada ke ulo kat ladang teh??woohoo saje jek kot ur hubby nak takutkan..
tak beli ke teh kat sana?

i_sofia said...

mama.. asal saya masuk je blog mama, sure xde iklan nuff kuar.. nape erk.. huhuhu

miela77 said...

Salam...wah teruja tul iela baca entri2 cameron Mama_Aqish nih...Iela paling suka teh berperisa...yummy/.//

Mama_Aqish said...

to Zh-ena : memnag kena pakse pun, kalo tak langsung tak de gambo

Mama_Aqish said...

to mamaayin :papa aqish memang tak suke bergambo katenyer...tak nak enterphare sangat...

Mama_Aqish said...

to mummyaeesh :memag cepat pun...nak kasi cepat habis...banyak lagi entry yang tengah tunggu turn nak publish...papa saje je takutkan sebab tak kasi turun kat ladang tu...ingat kita ni bebudak tadika kot????

Mama_Aqish said...

to i_sofia : tak pe nanti kalo ada iklan tu jangan lupe klik2 k...

Mama_Aqish said...

to miela : baca jangan tak baca tapi jangan sampai termuntah...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.