Followers

Monday, June 22, 2009

Cameron - Part Terakhir

Hu...hu....penat dah asyik citer pasal Cameron je...mesti semua orang jemu baca entry mama ni kan......tapi layankan aje la untuk part terakhir ni k.....masa on the way nak balik u kitorang pi singgah Lata Iskandar...tapi tak mandi pun saje je singgah nak nengok ape yang menarik....bak kata orang2 tua....."sambil menyelam minum air"....ni la aktiviti sambil menyelamnyer....masa on the way tu sebenarnyer Aqish tido....papa cam tak nak singgah...tapi mama kejutkan gak Aqish bangun sebab nak singgah punyer pasal.....(kejam tak)....he....he....sorry ye sayang nanti leh sambung tido balik k.......

Amik gak la gambo wat kenangan kat Lata Iskandar ni....

Asyik2 muka mama....nak wat camne selama ni low profile...sekarang dah high profile....leh gitu???
Asyu, Fitri, Aqish & Opah....

Bergambo beramai2....berlatar belakangkan Air Terjun yang tantek....
Kasi can kat Opah & Atuk...tapi Aqish dok sibuk menyempit plak....cucu kesayangan la katakan....

Maka dengan ini tamatlah riwayat cerita hikayat hang tuah & hang jebat....eh....melalut plak....sebeno nyer tamatlah Hikayat citer mama gi Cameron.....sungguh indah kenangan yang dicipta masa kat Cameron tu....Pada sape2 yang dah beri pendapat & semua komen pasal entry Cameron ni...mama ucapkan Jutaan time kasih....pada yang nak menang ole2 tu....tunggu ek...nanti mama bagi pada yang layak menerimanya....oh ye....masa kat Lata Iskandar ni...mama sempat merembat satu Beg yang tantek....dengan harga yang mama dah ting...tong....ting...tong....dapat murah...(pandai tak mama dalam bab tawar menawar ni???)
p/s papa kata bulan depan nak pi Cherating plak...hu...hu...sonotnyer...tapi kali ni pergi PRIVACY sikit....kami bertiga je....psss....mesti ada something papa nak bagi kejutan.....tapi tak tau la jadi ke tak....kena tengok jadual aktiviti papa dulu...

20 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah cherating..tu memang impian dulu kini dan selamanya..ntah bila laa nak berhoneymoon ke cherating ni :(

Gieyana said...

kat sini pon sjeuk gak ker? tgk still pkai bj tebal tue..:D

Ada Ayrissa said...

wahhh..bestnya p cameron..
Iris bln 11 nih naik sana..
:D

[-suziey-] said...

waaa sakan mam cuti eh..xpela ..skali skala kasi mama dia plak enteprem kan..hehe:p

zh-ena said...

mmg cantik air terjun kat situ..nak mandi mmg sejuk gila

MaMa aYiN_FaSHa said...

a'ah betul la..before ni susah tul nk nengok gambar mamanyer..ala apasalahnyer kali ni enterprame lebih kan???

yantz-yeem said...

hahahaha...skg mama aqish dah overrr taw!!!i likeeeee....

Mama_Aqish said...

To Elissmie : tu plan j enak ke creating...tak tau jadi ke tak

Mama_Aqish said...

To Gie : sejuk gak la...air terjun tu lagi sejuk...tu yang tak sanggup nak mandi tu

Mama_Aqish said...

To Ayrissa : hu...wa....selamat bercoti no...

Mama_Aqish said...

To suziey : wah...kata kiter dia pun sakan gak dok pi bercuti nampak....suziey pun kena upload gamba suziey bebanyak selalu ada gambo Aqeel je

Mama_Aqish said...

To Zh-Ena : memamg sejuk pun...tu yang taqk mandi kat situ

Mama_Aqish said...

To MamaAyin Fasha : ha..ha....sebelum ni kita low profile...la ni nak menonjolkan diri plak....

Mama_Aqish said...

To Yantz : ha...ha....kali ni kita yang paling glamour diantara yang lain...snap sana snap sini....suka nengok yantz bergambo....

zh-ena said...

blh tak bg no phoe utt apart arabella tu..mcm nak g sana jea :D

miela77 said...

Lata Iskandar...suka g berkelah kat sana. Airnya sejuk dan tempatnya pun sesuai utk family...

mummYaeesh said...

smlm last baca smpai part 9..tiba2 da part akhir.. kena tgk blk n3 bwh2 ni..woohoo..

weols dua kali g cameron..dua2 kali tak pernah singgah lata iskandar..ada ke org mandi kat situ!dahler air terjun sejuk..ni lak kat cameron bertambah2 ler sejuknye..

sian aqish tak pasal2 kena kejut!woohoo

me n de alisha said...

Ish kena baca dari part satu nih...kalau skip tak syok pulak..

CuTeMiUt78 said...

wah.. sungguh best la.. sayangnya, tak mandi.. klu tak mesti lagi best kan. :D

R LEeN said...

wah best ek g ramai2 dgn family

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.