Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Monday, June 29, 2009

Cerita yang Sedey...............

Ni entry sedey pasal tak dapat join Gath yang dianjurkan oleh Suziey.....mama terpaksa kerja hari Sabtu dan Ahad semalam dari kol 10.30 pagi sampai 10.00 malam....tetibe plak sistem payroll "HANG"....mama tension & frust sangat2 tak dapat join Gath....tengok aqish dah siap pakai baju & suar warna pink lagi sebab ingat kot2 sempat nak join.....dah la Aqish tak sihat....mama terpaksa jugak bawak Aqish ke opis......mama dah tension nak cari keje lain...tak sanggup dah weekend kena keje...tiap2 hari kena balik lambat.....hidup tak de life dgn family....ada sape2 yang tau mana2 ada jawatan kosong...... Mama sayangkan company ni....sayang nak berhenti...tapi dek kerana masa berkualiti bersama keluarga tak de....mama rasa mama terpaksa akur dengan permintaan papa untuk cari keje lain....

Sian Aqish sehari suntuk dok kat opis langsung tak tido.....

Maafkan mama sayang.....mama janji mama cari keje lain k....untuk Aqish & papa.....
Mama dah janji nak bawak gi Gath & taman menan....tapi last2 bawak Aqish ke tempat keje plak...Maafkan Mama sayang......
video
Ni video Aqish masa kat opis semalam....

Semalam ada sejarah hitam berlaku dalam hidup mama.....sebab tu mama banyak menyepikan diri dari berblogging sejak akhir2 ni.....mata pun masih bengkak lagi.....mama sayangkan papa & Aqish......papa & aqish adalah segala2 nya pada mama....

p/s : to suziey....kita minta maaf sangat2 sebab tak dapat datang semalam....tapi InsyaAllah kita datang rumah watie a.k.a Mummyaeesh nanti....jumpa kat sana k...

14 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

Ada Ayrissa said...

siannya aqish...
ermmmm...dugaan tu mama!

ct rahani said...

sabo byk2 yer.. seb baik aqish budak yg baik.. x ngamok wlupun seharian ken duk kt opiskan..

atty's said...

takpe..lenkali kita jumpa..tau..

Gieyana said...

biasa ler keja yg melibatkan angka2 nie mmg masa kualiti ngan family kurang sket..tp smpai weekend kena kerja tue dh parah tue...cuba cr keja lain but sementara tue x bleh ler terus resign kan..all the best yer:D

zh-ena said...

sabar byk2..next time kita blh jumpa lg..

dlm pd tu try la cari maner2 keja yg lain..

kakyong said...

aqish belajor jd staff yg dedikasi... :)

Mama Safiyyah said...

syiannya.....mama aqish, cubalah cari keje lain.....mama aqish buat apa sebenarnya ek> boleh mama tlg usha2 kalau2 ada kosong kat memana.....

miela77 said...

salam...cian aqish...iela doakan ken dapat keje lain yang lebih lagi dari nie...iela pun duk kewangan, bila time nak wat report prestasi, flimsi mcm nak pecah pala...balik umah moody, yg cian Baby Qis gak...daku rasa apa yg kau rasa....sabar je lah..

rieda96 said...

biasala.. kerja kat mana2 pun pasti ada maslhnya kan..?

mummy_ayu said...

sabar la yer...dugaan nie...aqish kan good girl tak ngamuk pun..enjoy je main tipon..

Queenin Murni said...

ala..siannyer..
sabor mama.. mmg kerja kat development house ke?? standard lah weekend n mlm kena sacrifice..
tapi kalau buat support jek, don't worry lah.. time tu akan berlalu.. :P

R LEeN said...

erm.......cene ek....
mmg ssh kn dlm keadaan mcm ni...
pe pun, pntingkn family lh dulu
sian aqish

Farasela said...

siannyer aqish...tp dia pandai lak wat2 cam org bsr...keje kat opis...hehehe...tulis2 le...tepon2 le...

me n de alisha said...

cian nyer Aqish...

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.