Followers

Tuesday, June 16, 2009

Contest Lagi...WYETH

Kali ni datangnyer dari WYETH....hu...hu...teruja nak join sebab hadiah utamanyer kete Nissan Grand Livina....memang GRAND....tapi untuk sesape yang anaknyer minum susu Brand Wyeth la....hu...hu....Aqish minum EnfaGrow A+....tapi setelah diskusi(boleh guna ayat ni)....dengan papa.....start bulan depan susu Aqish akan ditukar dari EnFagrow A+ ke Progress Gold (bukan sebab nak join contest ni tau)....sebab ape???papa memang dari dulu kenan no dengan Brand Wyeth ni....mama plak suka brand Meadjohnson....hu....hu....anak dah jadi bahan uji kaji mak bapak plak.....bukan ape brand Wyeth ni susah bebenor nak didapati di daerah kampung....kalo emergncy susu habis...kena tawaf satu kampung nak pi beli sus ni....perkara pernah terjadi masa Aqish minum susu Promil Gold dulu...tu yang tukar ke Enfagrow A+.....tapi tak sure jadi ke tak no.....pasal susu mama & papa sampai gaduh plak nak bagi Aqish minum susu ape....ape da....

Jom la Join....

nak tau syarat2 kena amik borang ni k...mama amik borang ni kat Speedmart....

p/s penat mama collect point Meadjohnson kalo start bulan depan kena tuko susu...tapi kalo jadi tuko...mama nak bagi barcode & kepingan tin Enfagrow yang dah penat mama kumpul tu kat sape2 yang nak.....sape nak angkat kaki!!!!

5 comments:

zh-ena said...

kena wat perbincangan utk beli susu terbaik utk aqish..klu takder result gak wat oooosommm jd saper yg menang kena ikut idea org yg menang la..adil kan hehehehe

CuTeMiUt78 said...

eemmmm memang grand la hadiah dia.. oh aqish dah nak tukar susu ke.. nak kena buat pilihan terbaik kan.. yelah.. kekadang klu tukar susu ni.. tak bersesuaian pun susah gak..nnti anak plak yg tak susu.. apapun do the best choise utk aqish la ya..

mummYaeesh said...

perghhh grand livina tu!

tp aqish ok ke nak tuka2 susu..klu yaeesh hmanggaiii..susah giler..dulu dia pun minum enfagrow a+ tp bile da 3 thn baru tuka..taknak smbung enfakid sbb boikot belanda pastu mcm2la weols try grow, mamilgold la sume dia taknak ujung2 dia telan gak dugrow..bagus gak..save budget..woohoo

miela77 said...

Memandangkan iela dah plan b4 deliver Baby Qis nak bagi full BF, Bay Qis refuse to take bottle feeding. 3 jenis susu diberi semuanya dimuntahkan. Lastly, daku try Anmum. The only milk she has taken without any hesitate. Thank god. Inilah bahananya cakap tak ukur kemampuan. Daku merancang nak BF malangnya susu ku tak cukup even pelbagai cara digunakan utk menambahnya. Sedey tul...

me n de alisha said...

lumayan nyer hadiah dia...anyway kalau tukar susu nanti hope aqish leh terima...betul tak??

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.