Followers

Wednesday, June 17, 2009

Contest Model Bertudung By Ummi_MiraHaziq

Kali ni rasa teruja nak join contest yang dianjurkan oleh Ummi_MiraHaziq ni....ape tajuknyer????sangat2 menarik.....CONTEST MODEL BERTUDUNG.....Bulan ni banyak tol contest yang dianjurkan oleh blogger2 yang budiman....mama pun tak melepaskan peluang untuk same2 join.....Nak join contest ni kena la menepati syarat2 yang telah ditetapkan....kalo nak tau ape syarat2nyer klik sini --> CONTEST MODEL TUDUNG By Ummi_MiraHaziq

Website Puan Empunyer Penganjur Contest

Kali ni mama nak menampilkan model tudung yang paling cun melecun.....hu.....hu.....jom tengok sape yang kena....
:

:

:

:

:
:

:

:

:

:

:

Cak kun cak........cak kun cak.........tomeikan model iklan tudung ni.....hu...hu....harap2 Aqish leh menang contest ni....sebab anak mama kan tomei......

TQ UMMI_MIRAHAZIQ sebab sudi wat contest yang best ni...dapatlah mama menepek gambar Aqish pakai tudung...

Mama dah join....so mama2 kat luar sana biler nak join......

25 comments:

miela77 said...

wah...ingat utk kita je...anak2 pun moley ke? nak join...

zh-ena said...

heheheheh mmg comei la aqish pki tudung..

CT said...

wallah...ayunye cik adik manis ni...

aisey..anak2 saya skrg dah x berapa minat nak pki tudung..iskh..cane nak masuk contest ni..

eniway...moga aqish berjaya ya

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..memang cute pun aqish.. good luck 4 aqish ya

mamalieyna said...

wehh..baby boy pkai tudung bleh ke..hehe..tingin nak joint contes..tak sesuai pulak!
comei aqish pakai tudung ek..

Hanz said...

Salam Mama Aqish! Come join my 1st Giveaway too http://thehoneybunch.blogspot.com/2009/06/ccc-1st-giveaway-perfect-birthday-gift.html :D

Hezesuze said...

aduyaiii!! ingatkan tuk mak2
ghupe2nye tuk anak2 ek...
ishh! suspen jerk..
dah eksited nak masuk da..

xpe..insyaallah masuk kot..coz anak ze x suke bgaya ngan tdung ler...

Ummi Hanie said...

salam mama aqish..thanx 4 informing diz..

contest ni nmpknyer mesti sy nk join sbb ... anak2 gurlz sy semua brtudung dr kecik ..hehe

gudluck to u too

Softtouch [Hanim] said...

Ala comelnya dia pakai tudung..gud luck k

Mama_Aqish said...

To Miela77 : contest ni terbuka untuk dewasa pun leh utk kanak2 pun leh gak...jom la join

Mama_Aqish said...

To Zh-ena : TQ2...tu pun bertudung cara paksa...aqish memang tak suka letak ape pun kat atas kepala dia

Mama_Aqish said...

To CT: ha...dah klik iklan EN.Nuff ke belum???pakai kan je diorang tudung...snap kejap je pastu leh masuk contest...tak pun mama nyer yang masuk lagi senang...TQ2

Mama_Aqish said...

To CuteMiut : TQ2

Mama_Aqish said...

To Mamalieyna : ops...nanti tunggu kot2 ada blogger yang nak wat contest model kopiah @ songkok k....nanti kalo da da pakai tudung nampak cam gegirl plak

Mama_Aqish said...

to Hanz : pagi tadi dah buka website Hanz, nak masuk gak contest tu tapi still tak berkesempatan lagi...

Mama_Aqish said...

to Hezesuze : jom join contest ni...senang je nak masuknyer...sungguh mudah...

Mama_Aqish said...

To Ummi Hanie: jom reramai masuk contest ni..war2kan kepada semua blogger...contest islamic

Mama_Aqish said...

To Hanim : TQ2...teruskan klik2 iklan NUff k...

CT said...

owhh saya dah click click n click dah pagi tadi..ni tadi sat masuk lagi en nanang x kuar plak iklan pape..

mamanye ni bertudung biasa ja...mmg KALAH la kalo masuk...ehehe

Yan said...

wah buleh join ni.

lambat lg ke tarikh tutupnye..??

ummiaqeef said...

alamak..leh x letak gmbr aqeef pakai tudung? huhu..

MaMa aYiN_FaSHa said...

emhhh..tomey2x aqish pakai tudung yer...

kakyong said...

ohhh.. ade contest lagi yerkk... tak berenti2 ni org buat contest....
gud luck to aqish..

nak join juger lah... tp tengah kontang idea ni....

mummYaeesh said...

seb baik weols takde gegirl..klu tak harus ku join sama..woohoo!
tp ada jerk weols amik pic yaeesh pakai tudung..aci tak??whoops

miela77 said...

Daku berminat nak join. tapi tak dapek nak snap gambar lagi...isk..isk..isk..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.