Followers

Wednesday, June 17, 2009

Daddy's Dearest Contest By Isabella

Father's Day Contest lagi...tapi kali ni bertajuk "Daddy's Dearest Contest" yang dianjurkan oleh :
Contest Start on 1st June 2009 and ends on 19th June 2009.

Rasa2nyer kenal tak website tu???ok website di kepunyaan Isabella....mama kenal Isabella ni pun time anak beliau join contest "Toddler Super Model Contest" sebelum ni....kali ni Isabella berbesar hati nak anjurkan contest sempena hari bapa.....

So mama pun nak join la cam blogger2 lain tu...mana tau rezeki Aqish & papa leh menang.....dah masuk pertandingan mesti la berusaha nak menang kan....ni mama nak citer sikit syarat2 yang ditetapkan untuk join contest ni....

How to participate?
Just follow the steps below and the prizes could be yours!


1. Add Isabelle...frankly in your blogroll@bloglist and become my follower - Done
2. Write a short entry in your blog about this contest (it could be in Bahasa Melayu or English - up to you) and put up the Daddy's Dearest banner (above) - Malay Version
3. Upload a creative/dramatic photo of the father with son/daughter and explain why do you think your picture is unique. - Done
4. Include a link back to this blog and this contest in the entry - Done
This blog - http://www.mombloggersplanet.com/

This contest - http://www.mombloggersplanet.com/296/mombloggersplanet-contest-i
5. Tell me about your entry by leaving a comment - Done


* This contest is only opened to Malaysian bloggers only.
* The contest starts on 1st June 2009 and ends on 19th June 2009.
* You must put the required links in your entry. Else, it will be disqualified without notice.
*Winners will be selected based on the most creative pix that resemble daddy-child closeness.
*Judge’s decision is final and no correspondence will be entertained.
*Winners will be announced in this blog and will also be contacted via email.


Semua syarat2 telah mama ikuti dan sekarang time nak upload gambar plak....

Jom tengok...

:

:

:

:

:

:

: Uiks....nape Aqish macam takut2 jer?Ha.....gambae ni diambil masa kami sekuarga gi Zoo Negara....Papa ni menag suka no la mengusik orang...terutamanyer Aqish....Papa saje je menakut2kan dengan memaksa Aqish untuk bergambo dengan Harimau hitam itu....Harimau tu batu je sebenarnyer....tapi papa beria2 wat2 suara rimau ngaum....ngaum.....tu yang Aqish takut tu sampai nak pegang rimau tu pun Aqish takut.....dan kenangan yang paling manis sekali kat sini.....masa mama bercinta dulu...papa pernah amik gambo kat rimau hitam ni....so kenangan tu jadi dari turun temurun.....& lagi satu Aqish memang manje dengan papa....minta ape je semua dapatkan.....

So mama ucapkan selamat bertanding untuk Papa & Aqish...semoga menang....Cayok2....Cayok2.....

10 comments:

zh-ena said...

hah harap blh menang lg kan

Yan said...

ekekeke.. sian Aqish ketakutan yerk..
jgn takut2kan anak selalu..
nanti smpai besar penakut..
cam yan ni hah..
dalam umah pun takut..

ummiaqeef said...

gud luck 2 u too mama aqish..!

mummYaeesh said...

wah..kiranye harimau hitam menjadi saksi cinta kita la ni..hiks!

MaMa aYiN_FaSHa said...

maunyer aqish x takut...kilat jer badan dia..dah roper rimau minyak pon ada...Rimau ker tue ek???

kakyong said...

gud luck to aqish & papa...
kakyong pun join gak contest ni... tlg2 sama memeriahkan...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sama la kita pun join gak.. give support kat blog kengkawan kan.. tak kisah la menang ke kalah.. janji join.. best tu..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. nampak sgt.. aqish takut ya.. sib baik tu patung je kan.. klu betul2 haru gak tu.. :D

miela77 said...

Ala budak - budak memang macam tu. Bila dah besar sikit hilang la rasa takut tu..

mummYaeesh said...

weols pun da join gak..woohoo!arini dateline arini baru nak antar..ahaks

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.