Followers

Monday, June 15, 2009

Giant Kota Damansara

lepas pi makan2 kat KFC Kota Damansara....pi singgah Giant Plak....sebenarnyer tak ape mende pun nak beli kat Giant ni, tapi masa ronda2 terjumpa EnfaGrow A+ dgn harga RM79.90 tapi packing lama punyer la packing baru dgn penambahan rumusan baru dah naik RM88.90....dah jumpa yang murah...ape laie....sambo lah.......tapi pamper's Mamy Poko tak de sale palk.....so mama sebenarnyer cuma nak bawak Aqish main playground kat sini jer....menan kat sini free tak payah masuk coin...tu yang mama suka bangat tu....menan ni memang menan pebret Aqish.....tapi tak pe just tekan butang hijau je pastu menan ni pun bergerak dgn musicnyer....bile dah diberi peluang maka dari satu menan ke satu menan la Aqish nak main.....

Dok kusyn menan Free...

Tak perasan langsung mama snap gambo dia
Kengkonon tengah bawa kete la tu....

so layankan aje la gelagat Aqish ni ek.....



5 comments:

~ As ~ said...

apa kata mama beli satu letak kat rumah untk Aqish...heeee

zh-ena said...

hah mama klu dtg sini, blh la jumpa selalu gak beli brg dapur kat situ

CuTeMiUt78 said...

heh...heh..heh.. sama je cam mirul tau.. klu pergi tmpt yg ada camtu..pastinya nak naik...

mummYaeesh said...

uiks..ada ek menan free..seb baik jauh klu tak tetiap ari bwk yaeesh..hiks

me n de alisha said...

Giant kota damansara...pernah pergi tapi sesat pulak...huhuhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.