Followers

Wednesday, June 24, 2009

GiveAway Ole2 Cameron Highland

Harinyer sudah tibe....rasanyer tak payah nak diumumkan pun mesti semua dah tau sape yang bakal dapat Ole2 Cameron Highland dari Blog Mama_Aqish....tapi mama nak umumkan jugak sebab nampak la rasmi sikit....pemenang GiveAway Ole2 Cameron adalah :

Miela77 yang telah membuat komen kat blog mama ni sebanyak 69 Komen....dasyat sekali....ze...rup...tahniah mama ucapkan so nanti send alamat rumah kat email mama ni k..........

Mama ada 2 lagi GiveAway yang nak bagi kat semua kengkawan blogger kat luar sana.....salah satu daripadanya mama akan berikan kepada
Scroll bawah
:

:

:

:

:

:

:

:

:

:


Tahniah MummYaeesh...mesti semua tertanya2 nape mama bagi kat MummYaeesh????sebabnyer kalo mengikutkan carta top comment's sebelum ni....Mummyaeesh adalah merupakan blogger yang paling rajin dok tinggalkan jejak kasihnyer kat blog mama ni...so penghargaan juga akan diberikan kepada beliau.....Mummyaeesh ni rajin bebeno dok terjah blog mama ni....so mama bagi satu Giveaway Ole2 Cameron Highland ni pada Mummyaessh.....

Kepada yang tak berjaya...tak pe...ada satu lagi GiveAway Ole2 Cameron Highland yang mama nak kasi tau....tapi ada syaratnyer....nak tau ape syarat nyer????kenapa jawab beberapa soalan mengenai entry Cameron Highland sebelum ni.....so GiveAway ni kiranyer layak untuk sape2 yang rajin baca entry pasal Cameron kat blog mama ni....sila baca syarat selanjutnyer :

1. Mesti jadi Follower
2. Add Blog Mama kat blog masing2
3. Pada yang dah dapat ole2 ni tak leh masuk contest ni...(kasi can plak kat orang lain k)
4. Sape yang jawab dengan betul & terpantas akan dikira sebagai pemenang
5. Pemilihan pemenang adalah muktamad
6. Hanya 1 hadiah je yang disediakan untuk contest ni....
7. Sila tinggalkan jawapan anda pada entry ini..
8. Penyertaan akan dikira dari 24hb - 25hb je k....

Soalannyer berbunyi begini :

1. Berapa ramaikah yang menyertai percutian ke Cameron Highland & berapa buah keluarga?

2. Nyatakan tempat2 yang dikunjungi oleh Mama Sekuarga?

3. Berapa harikah percutian mama bersama keluarga ke Cameron Highland?
4, Nyatakan nama Apartment yang mama menginap & berapakah kosnyer untuk semalam?
5. Berapa keping gambar mama bersama Aqish dalam blog entry bercuti ke Cameron?
****senang je kan soalannyer....budak darjah satu pun leh jawab....so anda boleh cuba untuk menjawab....tak de ape yang ruginyer kalo salah....janji mencuba k.....****

p/s contest ni tak le rasmi sesangat...untuk suka2 je...hadiah pun tak la mahal mana pun...tapi khas dari Cameron k....

10 comments:

zh-ena said...

jawab ajer la..isi masa

1)yg pergi 9 org bersamaan 3 buah keluarga

2)8 tempat yg mama seluarga pergi..stawberry park@ garden, taman rama2, straberry ladang soon cheong, tempat souveniar @ ole2, pasar malam sabtu, strawberry corner, ladang teh bharat dan finally lata iskandar..

3)2 hari 1 malam

4)apartment arabella..kos semalam rm200 tapi selepas minta discount dpt rm180.

5)total gambar mama n aqish - 33 keping


yeayyy dh abis jwb..betul tak jawapan ena mama :D

mummYaeesh said...

eh betul ke ni?(sambil gosok2 mata!percaya ke??) woohooo... inilah namanye rezeki..thank you mama aqish! i love u lar...hiks

anyway uols tak g ke gathering kat titiwangsa ahad ni..so takyah nak pos2..bg by hand jerk!leh kenal2!

miela77 said...

Salam...wah, daku menang rupanya....memang dasyat ek daku komen...hehehe...sebenarnya daku kenal Mama Aqish masa kat blog KakYong pastu join contest yang Mama Aqish wat...tapi bulan nie komen baru 11 je. Memandangkan Mama Aqish dah wat GiveAway nie, daku pun double trouble kan komen, bukan apa, saja seronok2. Tq Mama Aqish for your kindness...iela pun rancang nak wat contest gak sempena pembukaan blog KedaiMiela77 Online Shoppe bulan depan..nanti kalau jadi iela gtau...

me n de alisha said...

huhuhu...ada soalan lagi lah..
takpa leh cuba jawab ...kalau ada rezeki leh dapat hadiah...hehehe

soalan 1:9orang dengan 3buah keluarga
soalan 2:ada 8 tempat,
strawberry park/garden,
ladang strawbwrry Soon Cheong,
tempat souveniar,
pasar malam sabtu,
taman rama-rama,
ladang teh Bharat,
strawberry corner dan
Lata Iskandar

soalan 3:2hari 1malam
soalan 4:Arabella Apartment,after diskaun RM180-normal price RM200
Soalan 5:33 keping

Walaupun dah ada orang lain dah jawab, kite tetap nak jawab jugak...hehehe, usaha tangga kejayaan...

Mama Safiyyah said...

jawapan kita

1.pergi 9 orang, 3 keluarga
2. semuanya 8 tempat
-strawberry park
-taman rama-rama
-strawberry ladang soon cheong
-kedai souvenir
-pasar mlm sabtu
-strawberry corner
- ladang teh bharat
-lata iskandar
(cafe teh bharat pun mama pi jugak kan? dok posing2 tu...kira gak ke?)

3. 2 hari 1 malam

4. apartment arabella...costnya rm200 tapi lepas mama ting tong ting tong pujuk2 owner dia, dapat rm180

5. total gambar mama bersama aqish ada 10 keping......yg lain2 tu bukan maam berdua dengan aqish...ada yang bertiga, berempat, berlapan pun ada..... :-)

mekacih mama aqish.....

Mama Safiyyah said...

eh silap....gambar mama ngan aqish ada 9 keping......

yantz-yeem said...

ala...dah terlepas lor....huhuhuhuhu...

me n de alisha said...

huhuhu peninglah nak kira baper gambar mama ngan Aqish lah...huhuhu...confuse

miela77 said...

salam...iela dah email my add thru ur email ek..tq krn menganjurkan giveaway nieh...teruja tunggu hehehe

Mama Safiyyah said...

bila nak dapat jawapan kuiz ni ek?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.