Followers

Wednesday, June 17, 2009

Jamuan Makan-Makan Lagi

Eh.....eh.....anak dara sape ni???Opss.....tersalah la pulak.....Mak dara sape ni, berpossing sakan bagai.....he....he....tu mama la...dok berpossing kat meja makan yang regenyer beribu2....Awas!!!!!meja makan ni bukan kat rumah mama yang punyer tau...tapi kat Opis.....Baca lah tajuk tu.....acara makan2 kan......acara ni berlangsung kat Opis mama.....Ari ni ada Awareness Training.....so dengan bermulia hatinyer bahagian MGMT opis mama belanja makan2....sedop sungguh...time kasih bebanyak ek.....acara makan2 ni akan berlangsung selama 2 hari.....& katanyer makanan untuk esok lagi sodap????ye....ker.....kalo nak tau....tunggu esok no....

Ala2 control....acara possing maut sebelum menjamu selera...

Geng2 yang makan dengan mama....dok kat bawah je...ala2 ayu pompan melayu terakhir....boleh gitu???
Hu...hu.....ni la kawan mama bila time lunch....belah kiri tu Yulia dia pun ada blog sendiri tau (http://yuyanaufalazhar.blogspot.com/) beliau baru je berjinak2 dengan Dunia Blogging ni...yang sebelah lagi tu....cam ayat ari tu la...pasal entry makan pizza tu....ni la kawan mama yang sama2 dgn mama mengharungi onak duka dok kat HR Dept....hu....hu.....
Kami bertiga bergambar bersama.....3 perempuan melayu terakhir
Barisan pekerja2 Opis mama...sporting morting depa ni....mama nak snap gambo semua wat possing masing2....cayok2 la....
"inilah barisan kita...yang ikhlas berjuang, siap sedia berkorban untuk company sendiri"
Lagu ni dipetik dari album......lagu kawat tentera kot....
Layankan aje la..........

16 comments:

ibu_umairah said...

wahhh...makan-makan lagi!!!!selera lah kalau makan ngn opis mate nieeee

Khas Lysha said...

hehek.. siap ada lagu kawat.. ;D

mamalieyna said...

weeh..tak aci tul bgmbo time k.ina takde..huhuhu..

Mama_Aqish said...

To Ibu Umairah: kalo pasal makan memang no1 makan free la katankan....

Mama_Aqish said...

to Khs Lysha : lagu tu untuk semua kengakawan yang berdiri tegak kat dalam pic tu kengkonon nak berkawat

Mama_Aqish said...

to Mamalieya: so sowy la...time tengah snap2 tu kak ina tak naik atas lagi...esok kita tangkap gambo sesame k...

Kamariah Idris said...

U keje kat mana ni..cam kat gomen site je

Hezesuze said...

haha time mkn tu yg penting kan...wakaka

p/s mama keje mane??

~~ciklinn~~ said...

yeyyeeyeyeyeye makan2 lagi..best nyer dapt makan ramai2 camni... huhhuh aku merinduii saat2 ni...

::khai_sweetgurl:: said...

ewah2 cantiknye barisan2 kaum wanita ek..sempat g berposing dgn gaya masing2.. mcm nk juin jer.. huhuhu

zh-ena said...

mmg selalu wat mkn2 la..syork arr

ibu melayu terakhir ;p

MaMa aYiN_FaSHa said...

kui..kui..kui..tetiba teringik lak nengok air oren tue...hiks

mummYaeesh said...

sesuai la lagu tu..mmg mcam org dok berbaris dlm perbarisan bdn beruniform gitew..woohoo!

CuTeMiUt78 said...

wah... kemain lagi.. mkn2 aarrr... best tu.. heh..heh...heh. siap berposing ala2 tentera nak kawad je.. :D

CuTeMiUt78 said...

uish... mkn2 time smpi 2 hari ya... claasss gitu... tapi ok la kan.. janji sedap.. bak kata amy search, berbaloi2.. :D

miela77 said...

Sedap nampak. Yang mahal tu bab berposing ramai2..macam nak masuk pertandingan modeling la pulak..hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.