Followers

Monday, June 15, 2009

Kat Mane nak beli VCD ABC ek???

Puas dah mama cari kat Shopping Complex VCD @ DVD alphabet....ABC.....nak belikan untuk Aqish....tapi sampai la ni pun tak jumpa gak....sape2tau ada tak mane2 website yang ada menjual VCD @ DVD secara online ni ek???
Kat shopping complex kebanyakannyer tak banyak yang ada video....semuanyer audio.....zaman sekarang ni nak anak cepat belajar dengan cara bagi depa tonton DVD @ VCD lagi senang...sambil menyanyi sambil belajar.....

8 comments:

mama | sarah | syimir said...

mama aqish, try jenguk http://mybbstore.com/
mana tau kot berkenan ngan vcd2 yg dijual online... :)

adda said...

dulu saya sibuk duk cari gak.. tp mmg susah nak dapat.. last2 donload kt youtube.. lagi puas hati.. ada macam2 lagu.. pilih ajer laa.. skrg ni dalam satu cd tu ada dalam 63 lagu utk syafi dgr.. n he likes it very much

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bebes home banyak gak jual cd lagu kanak2 tapi x sure laa ada tak lagu ABC..

Hanz said...

Mama Aqish, please check my previous chat on this topic...
http://thehoneybunch.blogspot.com/2009/04/idiot-box-can-babysit-your-child.html

Hope it helps.Please email me if you need to know further.

zh-ena said...

rasa nyer kat giant s.alam ader jual..bkn kat dlm tapi kat luar giant..sbb pernah nampak..

mummYaeesh said...

da jupe kan..hiks..soriler baru mmbaca n3 ni..ahaks

klu bagi tgk vcd barney pun ok tau!improve her english!

CuTeMiUt78 said...

mama aqish blh refer kat web ni..http://adikbijak.com/ref.pl?MJ00658

me n de alisha said...

saya rasa kat jusco ada...sebab ada memeber beli hari tu...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.