Followers

Tuesday, June 30, 2009

Kempen Klik Nuffnang

Selamat berkunjung & Salam Perkenalan......jangan lupe klik iklan Nuffnang kat sebelah kanan tu ye....
TQ

29 comments:

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful" said...

i'll click ur nuffnang, tp u click la my google ads gak..;)..kita janji cam 5 click sehari gitu..muahahhaa..konspirasi...

atty's said...

ok jom klik2..

CT said...

wahh...ok akan diclick..tapi saya mencadangkan letak itu en nanang atas2 sket..senang nak terus click bila masuk blog ni...:)

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful" said...

ur ennuffnang ni bilanye nak kluar iklan..ada logo aje tu? ke i tak tak reti?

kakyong said...

bagus la buat conspirasi camnih... heheh.. tolong menolong kan..

mama Aqish, nanti jengah sini, amik award yer..
http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2009/06/award-bertuah-rose-i-luv-ur-blog.html

Yan said...

huhhu ade kempen jugak ye...

Ada Ayrissa said...

jom kita klik nuffnang tu ramai2...
:))

i_sofia said...

aar. nak konspirasi gak. 5x klik sehari . tp naper arini mcm xde apa2 pun?? .
leave me a comment kat myshoutbox kalau mama accept konspirasi ni yer. hahah..

btw, suker la gambar header tu.. :D

Mama_Aqish said...

Time kasih bebanyak pada yang sudi klik iklan EN.Nuff tu ek...

kakyong said...

kakyong dah klik.. nanti jengah blog kakyong.. klik2 sama erkkk.. ;)

R LEeN said...

nak jugak boleh x?

dtg klik kat kite gak ek....

kite link kan blog mama....sng nk p klik tiap ari...ok x?

huhuhu

Precious said...

Ih boleh ker nih? Hiks ...

CuTeMiUt78 said...

uish.. good ni.. ok kita buat camni.. kita klik kat sini.. mama aqish klik kat blog kita plak.. kita exchange klik nak..

Mama_Aqish said...

To CuteMiut : ok kita klik kat blog awak nanti k...klik banyak2 kali

zh-ena said...

hah klu mcm tu blh la klik kat iklan kat blog ena gak :D

Mommy Lyna said...

Salam Mama_Aqish & readers, u r invited to Sarakids Open Day on 28th June at TTDI Jaya,
plz check here
and confirm attendance dgn I OK! oxox

muahhss!

*btw blog i ada contest for tutu girl, join la for Aqish ;)

mummYaeesh said...

wah gitew lak dah!bleh2! moh kita main klik2 menambah pendapatan keluarga gitew..woohoo

kakyong said...

mama aqish,
jemput dtg blog.. amik awak di link ini
http://kakyong72.blogspot.com/2009/06/award-kawan-ibu-terhebat-untuk-semua.html

& selamat bercuti ke Cameron...

miela77 said...

salam...iela still fail untuk copy and paste nuffnang ads. Apa problemnya. Anyway, i'll click your ads everyday, dont worry...tolong kengkawan...

wansteddy said...

camno nak add nuffnang ni yeh? dh wat lama dah tp bila nk taruk kat blog xboleh la plak sbbkod html xwujud.

kalo mama aqish ada masa blh wat tutorial cmne nak letak add nufnang kat blog... from starter to last.

ummiaqeef said...

same2 lah kite ye..dah byk kali klik kat nuffnang kat blog mama ni..ade blaja skit2 nak create ad melalui blog mama..hehe..sharing is caring..

yantz-yeem said...

wah bagus siap berkempen...hehhe...yo..jom la kita saling abntu membantu...insyallah dgn hati & niat n ikhlas kita sma2 dpat manfaat nya...

miela77 said...

Iela masih gagal nak add nuffnang ads kat blog iela...ada gak tengok blog yang ada dua ads nuffnang n youthsay..tak pe pun...apa salah daku ...

R LEeN said...

miela, g r kat nuffnang punya page daftar

Na Shari said...

Insyaallah...

Ada Ayrissa said...

okess...

R LEeN said...

sama r tlg kwn2.......

sile ke blog sy....sumthing mennti anda....

http://alyn9479.blogspot.com/2009/06/awardaward.html

timaseh..

amieyra said...

mama nak tya..dr dl lagi tp tak lepas2 nak tya coz slalu kn time mama tgh update blog,mcm ner pgiraan point nuffnagg nie? aci ker tuan blog klik sdn..mcm ner nak check status?sorry br nak blajo..

NurShahFamily said...

nur nak join gak klik nufftang hehehehe... nanti nur klik semua yer...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.