Followers

Monday, June 15, 2009

Lagi Citer Pasal Aqish....

Sape pernah pegi KFC, MCD & PIZZA kat Kota Damansara...angkat tangan???ok citer kali ni pasal gi makan kat KFC & gi jenjalan kat Kota Damansara.....Papa ada dapat voucher KFC untuk dinner plate masa papa tukar minyak Hitam kete bulan lepas.....so mama pun soh la papa tebus voucher tu....papa kalo makan KFC memang selalu beli yang dinner plate...kalo snack plate mesti tak cukup....tapi ari tu mama tak nak makan KFC...mama nak makan MCD.....so mama soh papa & Aqish tunggu je KFC je sementara mama pi beli Big Mac kat Mcd.....mama tapaw je Big Mac tu...pastu makan kat KFC....boleh gi tu???

Bukan main suka lagi biler mama snap gambo Aqish pastu mama cakap "peace"

Aqish memang suka dok pulun F&F......papa belikan kentang putar Aqish tak mau makan....nak F&F gak...
Dok pulun sensorang....tak bagi mama tikit pun.....siap bawa air masak dari rumah lagi....al-maklumlah bebudak tak leh minum air gas....kalo nak beli milo....mak oi....mahal baik pi beli air kotak je....
Acara ni memang menjadi kewajipan Aqish...pantang la tengok Playland mesti nak main punyer.....masa makan lagi dah tunjuk2 "aman" maksudnyer "taman".....so bagi memenuhi kehendak Aqish so lepas makan2 mama bagi Aqish main kat taman...
Naik kapal terbang....hu....hu....kaki tak sampai....kalo nak tau Aqish memang suka main kat playground tapi Aqish takut nak main papan gelongsor...boleh gitu????
Habis citer pasal makan2....

9 comments:

kakyong said...

amboi sonok nya aqish main...
hepi jer dia... :D

mama aqish,,,
lama dah nak bgtau ni tp asyik lupa jer..

memandangkan mama aqish punya kotak komen ni moderated.. so tak perlu letak word verification.. sort of double sheild... leceh la mama aqish..

Hezesuze said...

kaletah aqish same jerk ngan anak2 ze...dah dinamakan bdk2 kan so pasti tmpat pmainan yg dituju dulu...

mkn blakang kira...huhuhu

MaMa aYiN_FaSHa said...

heheheh..sukanyer dia dpt mkn FunFries tue...nk cikit aqish???

zh-ena said...

cedapnyer mkn f&f, nak ckit leh tak..pas nie blh la main ngan umairah kat aman kan :D

CuTeMiUt78 said...

amboi2.. kemain lagi aqish ya. seronok main kat play land ya.. heh..heh..heh..oh klu mirul kan.. skkee main gelongsor..klu main..tak hingat nak blk dah.. budak2 memang skeee main kat playland kan..

mummYaeesh said...

standard la tu..bdk2 mkn nye tak hadam lagi da sibuk nak g main...

miela77 said...

Wah, seronoknya Aqish. Budak2 kalau g tempat yang ada playground mesti teruja. Kengkadang mama dia pun teruja sama tengok perkembangan mereka. Ye tak?

me n de alisha said...

eh macamana tu??duduk kat KFC tapi aqish mamam MC'D yer fries...hehehe, anyway MC'D nyer fries mmg best compare other..??

Momma Mia said...

sonoknya Aqish nih...
Alamak rindu la dgn rambut toncet aqish nih....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.