Followers

Thursday, June 18, 2009

Mobs & AliceWonders : Giveaway Contest - Win A Bag Of Your Choice

Musim....musim....Ada GiveAway lagi....kali ni dari MOBS berganding baru dengan ALICEWONDER'S.....Contest ni start dari 16th June till 23rd June 2009

Chop2...mama rasa dah banyak kali AliceWonder's ni jadi penaja Contest kan???Ape kata satu hari nanti AliceWonder's jadi penaja contest mama plak???(layak ke blog mama ni).....masuk ni dah kali ke 3 mama join contest dimana AliceWonder's menjadi selaku penaja hadiah antaranyer "Mother's Day Giveaway, MomBloggerPlanet Baby Cutest In Red.....usaha mama tak sia2 sebab pada musim yang lalu time MOTHER'S DAY GIVEAWAY CONTEST....mama dapat consolation prize "purse hook"....cantik gitu...masih elok tersimpan rapi.....

Oh...ye....mama pun pernah dapat Special Gift dari MOBS....
Mama nak info sikit sape yang tak tau lagi APE TU MOBS???

Mobs adalah short form dari nama rasminyer websitenyer MALAYSIAN ONLINE BABY SHOP...website ni banyak memaparkan & mewarwarkan kepada blogger2 tetang website2 yang menjual barangan baby secara online....
Alice Wonders ni plak sebuah website yang menjual barangan kesukaan wanita....ya...semestinyer Handbag....bukan handbag je yang ada kat AliceWonder tu....tapi beg Lap Top pun ada, Sling Bag....& macam2 lagi...kalo nak tau klik AliceWonder's

Tengok hadiah kat atas tu sungguh menarik sekali....cara nak join sungguh senang sekali sape2 nak tau keterangan lebih lanjut....Klik banner kat bawah ni:
Dah baca???ada minat nak join???jom la join...mana tau murah rezeki leh menang...dapat pilih sendiri beg mana yang kita nak....

Sekarang mama nak pilih beg yang mama suka bangat kalo mama menang Giveaway ni.... Please Scroll Down

:

:

:

:

:

TA..............DA...................

Ni la beg pilihan mama....namanyer Thavasa Red Patent Satchel

Jom tengok details2 pasal beg pilihan mama ni....

Colors: Black, White, Red, Pink, Purple (mama pilih RED)

- Design inspired by Samantha Thavasa (Japan)

- Made from patent faux leather and gold color platings

- Double function: grab bag or shoulder bag

- Lock and key ornament

- Top zipped. Single compartment with 5 inner pockets

- Bottom feet to keep bag standing

SiZE:

Height: 11in (28cm)Length: 13in (33cm).......Width: 4.5in (11cm)........VERDICT: Broad base makes easy storage for bigger objects..... Fits basics for work and play (and a tiny bunny)!

Menjawab soalan MOB untuk contest ni:

Me need a Bag Bcoz....mama minat sesangat beg design AliceWonder's sebab designnyer yang cantik menarik & memang da bomb.....jarang didapati kat mana2...dengan warna merah menyala dan berkilat...dari jauh orang leh tau...."tu la mama_aqish"....compartmentnyer pun bercirikan keselamatan dengan zip yang kemas....dulu pernah masuk contest nak rebut peluang dapat beg AliceWonder's tapi tak dapat so kali ni tak berputus asa nak mencuba lagi.....kalo dapat beg ni Hari Raya nanti tak yah beli beg lagi.....Beg AliceWonder's ni pun berkualiti & berketrampilan tinggi.....sesiapa yang memakainyer pasti bangga & sesiapa yang melihatnyer pasti teruja.....

p/s Berkat usaha yang gigih...harap2 leh menang la.....

damia_nurin@yahoo.com

7 comments:

CuTeMiUt78 said...

eemm.. dalam pada buat contest.. mama aqish pun rajin masuk contest kan... wah sungguh teruja tgk contest ni..

CuTeMiUt78 said...

takpe.. just give support kan.. so good luck mama aqish... kot la blh menang kan.. kita tumpang seronok.. :D

miela77 said...

Mama_Aqish kalau masuk contest n bagi slogan memang slalu da bomb. Tu yang boleh menang. Iela nak join juga tapi tengah cari idea nak buat slogan. Anyway, chaiyukk...

honeylanz said...

menarik nih..gud luck ;)

ummiaqeef said...

wah..mama aqish pun contest marathon gak ye..hehe

mummYaeesh said...

adeh...awat bila weols klik banner tu takde ape2 pun..woohoo!tak link kemana2 pun..teringin gak nak join..hiks!uols kan tmpat ku refer dimana ada contest gitew..ahaks

i likee red colour..!

zh-ena said...

msk jea kalah menang kan adat bertanding..klu ade rezeki maner kita tau kan..

cha yok cha yok

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.