Followers

Monday, June 15, 2009

NuffNang.....

Pagi2 buta ni mama wat rondaan dari blog ke blog...tetibe terbaca al kisah Nuffnag kat blog Yan a.k.a ummiabbiqis kenal tak blog ni??? ala blog yang wat contest Seiras Wajah tu???ada satu topik kat blog tu yang mama kenan.....Topik Nuffnang.....
Macam yan gak la...mama pun tak berapa paham sangat ape fungsi & macam mane nak earn income dari website tu.....mama dah lama letak add nuffnang tu kat blog mama...tapi baru je dapat RM1....sedeynyer.....sebelum ni ada la seorang blogger...tak salah mama niza namanyer bagitau kalo sesape klik iklan nuffnang kat blog mama ni mama leh earn RM0.25 sen....yer ker???tup....tup....betul rupenyer....
Sebelum ni pun ada baca al kisah Kak Tinie & Yana a.k.a BabyIbu dapat cheque dari Nuffnang....sonotnyer....bile mama plak nak dapat????tak kan Nuffnang nak kuarkan Cheque RM1 kat mama???
so mengikut cadangan Yan....sesiapa je yang sudi menjengah blog kita....diharapkan sesangat la untuk blogger tu klik iklan nuffnang kat blog mama ni....ala nak klik bukan susah pun.....bila klik dah kira dapat pahala menolong sesama umat...tak gitu????so sape yang tolong mama klik banyak2 nanti mama akan klik untuk orang tu....sebabnyer kita leh tau sape yang klik kat iklan tu....bila login nuffnang....kat situ ada graf blogger yang kerap berkunjung ke blog kita....so kita same2 tolong ek.....
Mama setuju dengan cadangan Yan a.k.a ummiabbiqis
p/s : sape yang dah klik iklan nuffnang kat blog mama sila tinggalkan komen so mama akan balas klik k.....tapi awas....klik masa ada iklan je tau...tak de iklan tak yah la klik.....sape yang dah klik TQ2....

9 comments:

MRS. K said...

ok..ok.. roger..

Precious said...

eh boleh wat camni eh? Alah, tak kuar lak iklannyer ...

miela77 said...

cam ne nak klik? tak de pun iklannye...

sWeEtdARLinG said...

jom nuffnang...!

kakyong said...

kakyong dah lama tepek nuffnang, tp tak pernah perasan pun iklan nyer naik.. & earning memang masih zero... hahahah... tak tahu lah bila iklannyer nak kuor...

Khas Lysha said...

uii best gak cam ni kan.. nnt sy nak buat entry cam ni gak boley?? kiranya bantu mmbantu gitu.. huhu

Ibu Aqil-Aqilah said...

ok.. mama..thanks... ooo.. itu ke fungsinya.. dulu Ibuani ada letak.. tapi menyemak jer.. coz x tahu fungsi.. boleh dpt income ker.. bagus tu.. jom kita pakat buat ramai2.. maknanya sambil berblog dpt income kan.. boleh shopping baju anak2 online.. tul x???

zh-ena said...

sama2 la kita klik kat iklan kat teman blogger yg lain

me n de alisha said...

saya tak reti lah pasal nih?? yelah baru nak berblog...budak baru belajar...hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.