Followers

Tuesday, June 16, 2009

Pasal NuffNang Lagi

Ari ni mama pi terjah account NuffNang Mama.....dulu sikit je Reader blog mama untuk account Nuffnang ni...tapi sekarang dah ramai....hu..hu....time kasih semua...sudi klik2 iklan Nuffnang tu kat blog mama....akan mama balas klik2 itu dengan menerjah ke blog blogger2 semua yang tersenarai tu....& yang dah tinggal kan komen kat entry kempen klik iklan Nuffnang....mari lah kita bersama2 berganding bahu....tolong menolong sesama umat.....(ayat power tu)teruskan klik2 ye.....

Antara blogger yang tegar KLIK2 ini iklan En.Nuffnang adalah, calon2nyer:

Kak Yong, hrzheritage, alyn9479, chenta7258, mama_aqilah, ummiaqeef, adoreil, sWeEtdARLinG, Na Shari, kambingbujang, chomeyl,
wananissorfina, mamasue, mamaaqil, ayin_fasha, anmz, baiya, Haslynda Hady, fadzh_lyiana, yanadzul, nenny, adiqsu, eus.eunos, masviona

Walaupun ada diantara blogger tersenarai kat atas tu yang mama tak kenal...tapi mama nak ucapkan TQ jugak la sebab sudi klik itu iklan....amount add mama sekarang dah naik sikit....tu pun jasa semua blogger yang rajin klik2....so mari kita berkempen....

Antara URL blogger2 yang rajin datang berkunjung ke blog mama....cube intai2 ada tak nama mama2 kat luar sana tersenarai kat dalam tu?

SO THANKZ A LOT K........Cayok2.......

22 comments:

cik yaya said...

wahhh.hebat giler.tabek springgg *toing toing

Hezesuze said...

wah! byk ke dpt duit tu...hehehe

R LEeN said...

erm......

nama kite ada r tuh.....

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

Mama_Aqish..

wahh..x sngka i dlm ranking no. 3 (tolak blogger.com)..hehe..

eh, duit hnye dpt klu org click kt advertisement tu jer ke? ade yg bgtau kt i, klu org bg byk comments pun leh dpt duit..ye ker ek?

Zanna_MamaBatrice said...

masyuk ler mama qaseh kan..
leh ler belanja nanti
zana pun baru jer cash out duit nufnang.....after setahun...baru nak merasa....hu hu hu

Zanna_MamaBatrice said...

alamak....salah type ler..
bukan mama qaseh...tp mama aqish...
ampunnnnn

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tu senarai bukan yang klik iklan nuffnang tapi yang baca entry kiter..saya hide nama saya utk dilihat oleh sesaper..sebab suka skodeng blog2 orang, kang orang tau lak jejaknya :D

miela77 said...

salam...Iela baru je join nuffnang ads..try nak paste kat blog tak jadi2..cam ne nak wat? tolong...

Norry said...

Saya pun da click kat mr nuffnang

Mama_Aqish said...

To Hezesuze : ada la dapat sikit2 berkat pertolongan blogger2

Mama_Aqish said...

Ro R Lean : ye ker??TQ2

Mama_Aqish said...

To Ecar :klik add pun dapat, blog top pun dapat, sramai komen pun dapat...

Mama_Aqish said...

to Zanna : tak la masyuk sanngat...tapi teruja la sebab ramai yang dapat cheque dari EN.Nuff...wah..zanna dah merasa la habuan dari Nuff ek....

Mama_Aqish said...

To Norry : TQ2 so much...nanti kita berkunjung blog Norry untuk klik iklan tu ek

zh-ena said...

mcm maner ader kuar name kat nufnang tu

mummYaeesh said...

adeh..takde lak appear..camne nak klik ni??woohoo

MaMa aYiN_FaSHa said...

kita sama2 klik yer..bantu membantu..heheh..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sama2 la kita ya..
ari tu.. time banner ada keluar.. ada gak klik.. tapi la ni tak de plak banner tu keluar.. tak dan nak klik dah.. :D

kambingbujang said...

huhuhu.kambingbujang pn dlm list gak.. :D

miela77 said...

Salam...iela masih lagi gagal nak placekan nuffnang ads kat blog. Tak tau apa masalahnya. Mungkin ke iela ada youthsay tu? kena take out ads tu dulu ke? tak faham-tak faham..

asmieyra said...

mama ni aktif arr...tu ramai pengikut..huhu..blog kiter sunyi sepi...macam ditamnggar todak...hhhuhuuuhu...*ayat sedey..****

nurshah80 said...

byk nyerrrrr jeles la huhuhuhu... nak jugak nak jugak

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.