Followers

Saturday, June 20, 2009

Penghargaan Untuk Top Comment's

***AWAS INI ENTRY STICKY MODE, ENTRY BARU SCROLL BAWAH***

Sabtu ni mama pegi Cameroon Highland....sempena Father's Day ni....mama sambut kat Cameroon je....So sempena dengan itu.....mama nak berikan Ole2 dari Cameroon Highland pada blogger yang berjaya menjadi TOP COMMENT'S kat blog mama ni...

Pengiraan komen akan bermula dari :
18hb Jun 2009 sehingga 24hb Jun 2009

Macam mane nak join???Scroll bawah.....
:
:
:
:
:
1. Add Url Blog mama dalam bloglist
2. Wajib menjadi Follower
3. Komen mesti perkara yang logik je, tak kisah la nak komen entry yang mana pun...(komen yang pendek2 patern asal boleh tak layan k)
4. Pemenang akan dikira dari sape yang paling banyak wat komen (pemenang tak kan menjadi rahsia, sebab akan tertera di list "Sape Yang Paling Rajin Komen" kat blog mama tu...
5. Tak payah tinggalkan link sebab mama akan menghubungi pemenang berkenaan melalui komen tersebut....
6. Tak yah wat special entry....just tepek banner je kat blog masing2 dengan tajuk banner"saya mau ole2 dari Cameroon"tapi wajib tepek Banner kat layout yang teratas sekali tau....
7. Banner tu mesti link balik ke entry blog mama pasal "Penghargaan Untuk Top Comment's"

Senang je kan.....ni bukan contest....tapi mama saje je nak bagi ole2 & penghargaan kepada blogger yang paling rajin bagi komen kat blog mama ni...so sape yang nak ole2 dari Cameroon Highland.....boleh la start komen....
p/s : sape yang rajin komen & rajin klik iklan EN.Nuff lagi bagus.....bukan susah pun....just klik2....

29 comments:

zh-ena said...

wah blh la msk contest nie

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

wah..!!~~ top commentor pun ada souvenior. Best tul la mama aqish ie.. huhuhu..!!~~ patut la ramai pengikut da skang.. so, friendly dan baik hati laaa..

** bagus2... leh naikkan hits untuk tmbahkan pendapatan Nufnang.. caiyok.!! caiyok..!!~~

[-suziey-] said...

hola...buat contest lagi..cayala mama..leps ni pasti berduyun2 org komen:D

bukhairiah said...

rajin tol mama wt contest..

Sidratul Muntaha said...

salam
sangat rajin,berdedikasi dan jitu mama aqish buat contest ni
murahlah rezeki mama nnti
aritu buat mcm2 contest
apepun
selamat bercuti dan selamat menyambut hari bapa

honeylanz said...

best nye bcuti ke CH. our fav.place tu..selamat layan sejuk-sejuk kt sana ;)

MRS. K said...

kite baru je folo blog mama.. adoii ketinggalan betul..

mummYaeesh said...

uiks..baru perasan..adeh!da lama tak blogwalking..tipis la harapan ..woohoo tp b4 tis selalu perasan weols top commentor gitew..woohoo!

niza said...

bagusla mama...rajin wat contest!!!keep it up!!

Mama_Aqish said...

To Zh-ENA: come join...saje suke2 nak beli ole2

Mama_Aqish said...

To Jue : mesti la penat2 depa komen...takkan tangan kosong je kot...sekali sekala bagi la ole2

MaMa aYiN_FaSHa said...

ho.ho.hoooo..contest lagi..ada harapan ker aku nie???

Mama_Aqish said...

To mmumy Yaeesh : YESSZA...MEMANG SEBELUM NI MUMMYAEESH TOP COMMENT'S BLOG KITER...

arnirina said...

soriiii..sy tersalah komen pasal bubur kacang tu..hehehe..itu patut kat blog org lain.

azzamoro said...

saye rajin baca..tak rajin sgt komen.agak2 leh join tak..hehe

kakyong said...

ooo.. singkat sgt lah masa nya mama aqish.. tak sempat kot kakyong nak mengomel kerap2 di sini..
almaklum jadual jaln2 daku ke blog kwn2 lain juga perlu dipenuhi...

I keep my top commentar up to raya nanti.. tgk siapa yg bertuah.. so baru boleh tahu saper yg betui2 rajin komen sbb suka dgn my entri, bukan sbb ade saguhati ker... hikhikhik..

btw, bagus juga mama buat camni.. menaikkan traffikk... ;)

gud utk semua yg rajin mengomel...

alizmiealya said...

wah..syok tul kalau masuk blog mama ni..mesti ade je contest nye..

mamamiera said...

bestnye mama aqish ni pemurah lg baik ati.. rajin lak tu wat contest mcm2.idea tu sntiase ade je nk wat contest.kagum mamamiera tau..

ni mama ade nk tanye skit ttg aqish.. dulu mama aqish pernah citer yg qis dah x minat mnum susu,mkn p0n xmau.. skrg dia dah ok ke?kal0 ok,mamaaqish bg dia mkn ape ae.. c0z miera skrg p0n dh x mau mkn nasi/bubur n mnum susu.. ade xape2 mknn/mnuman yg buat dia selera kmbali.. nnti rply k0men kat entry kite ae.. cyg mamaaqish yg pemurah ni.. =p

miela77 said...

salam...iela tetiap hari bekerja mesti singgah umah mama aqish nie..agak2 ada can tak? hehehee

miela77 said...

Salam...nak tanya nama iela tersenarai kat Sapa Dapat Ole2 Dari Cameroon..so kena komen tetiap hari la kat mana2 post atau sehari sekali komen je? Pasal Nuffnang ads tu tak pe, everytime iela g blog mama aqish..iela akan klik. So kita tukar2 klik la...

CuTeMiUt78 said...

wah... contest utk top komentar la plak.. adakah ole2 tu utk kesepuluh komen terbanyak.. hik..hik..hik.. tgk kat list tu.. cam tersenarai tapi jauh tu.. nak jd top komentar...

fazilzura said...

FUYOHHH ..
siap ado ole yek besh nyeee

ummiaqeef said...

wah..besh ni..tp xleh nak challenge yg lain kot..hehe

E.L.I.Z.A said...

wahhh bagus banget ni!
rajin tul la mama_aqish ni..tabik spring >_<

wansteddy said...

pasti xblh join diz contest sbb wans mmg jarang2 bg komen kat blog orang. jengah2 tu rajin lor.. kekeke

::khai_sweetgurl:: said...

ish2.. rajinnye mama aqish ni wat contest kn.. sy slalu gk r jengah blog mama aqish tp br la ni sy wat blog.. huh peluang mmg tipis bgt la nmpknye kn..

teringin gk nk dpt award.. tunjuk ajr mama aqish lh hehehe

mama tisya said...

wah2 ada penghargaan utk top comment...br je jenguk blog mama aqish arini cz mamatisya br blk dr bercuti..tgk part saper rajin komen tu dh byk org komen ler..sempt ke nk kejar...hehehehhe

miela77 said...

Wah...daku at the top le...boleh ke daku pertahankannya...tapi sememangnya everyday daku pasti jengah..bkn aps, suka baca entrynya..n leh add more frnds..right....

me n de alisha said...

wah ...kitew nak masuklah contest nih..yelah nak tahu apa lah yang ole-ole dari mama aqish nih..yelah kita ni jakun sikit sebab last g Cameron Highland pon masa umur 7 tahun...huhuhu
Tapi kita lewat tahulah ...so today is the last day kita dapat comment...minta2 ada hadiah saguhati..hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.