Followers

Monday, June 15, 2009

Possing kat Moto & Kete control

Sekarang ni macam2 cara orang nak cari duit kan...sebelum ni ada menan binatang yang leh pusing2 pakai bateri tu...sekali naik RM4....sekarang ni ada trand baru plak...menan kete & moto pakai bateri tu rege dikira cenggini:
5 minit RM3
10 minit RM5
1/2 Jam RM10
sebelum ni aqish pernah naik menan binatang pusing2 tu....tapi kali ni aqish naik kete menan ni plak....Aqish tak pandai nak kawal class minyak....so kete ni dikawal oleh papa dengan menggunakan remote control.....so dapatlah Aqish merasa naik.....

Mula2 papa soh mama yang control....mana la mama tau pakai remote control tu....ntah kemana2 peginyer kete tu....

possing dengan kete controlnyer.....
Moto ni cute gak....
Kete ni beso gedabak memang tak sesuai untuk Aqish...
Moto police....
setelah mama nengok semua menan ni nampak macam menarik....ingat time birthday Aqish tahun ni nak hadiahkan kete control tu la.....mama pernah aim harganyer dalam RM200 - RM300 lebih rasanyer.....
ape2 jelah janji anak kita seronok kan.....hiburkan hati anak supaya ianya menjadi kenangan paling manis dalam hidupnyer....

6 comments:

ibu_umairah said...

giant damansara..la kite selalu beli barang dapur kat sana...
~bulan nie biorlah jumpa kan...hee.heeeee

Khas Lysha said...

bekenan lak tgk keta tu.. teringin gak beli tuk naylie tp mcm dah tak sesuai plak sbb dia dah beso.. huhu

zh-ena said...

keta yg besar mcm tak sesuai tuk aqish..sbb bdn aqish tomei jea

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh..mesti best kan.. bila tgk anak happy.. takpe la, janji puas hati.. bertambah2 seronok la aqish ada keta tu.. :D

mummYaeesh said...

ceh...control by papa ke..patutlah mcm terror jek dia naik kat video atas tu...nampak sangat weols tetinggal byk n3..terpaksalah baca ke belakang..ahaks

me n de alisha said...

mula-mula memang excited...nanti kalau lama-lama takut aqish taknak main pulak kan...anyway memang semua ibu akan happy kalau anak nyer happy kan??

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.