Followers

Friday, June 26, 2009

SIBUKNYER!!!!!!!!!!

Minggu ni mama sibuk gila2 babas punyer....tengah bertungkus lumus wat PAYROLL....otak dah pening bangat pakai system baru ni....awal bulan depan ada audit plak.....tapi nak tau tak????sabtu ni mama ada interview kat SG.Buloh....hu...hu...mesti pergi ni....harap2 dapat la keje tu...kengkawan semua tolonglah doakan untuk mama k.....
Mama ada nak menganjurkan satu contest untuk "BABY GIRL" ada satu giveaway nak bagi....tapi mungkin awal bulan July baru start contest tu...sebab sekarangkan mama tengah kebizian....so sape yang nak tau contest ape yang bakal melanda....tunggu k...rajin2 review blog mama k....kalo tak nanti terlepas......Bye......
p/s Mama Tisya punyer hadiah dah post tau....nanti tunggu ek...something suprise....

12 comments:

fazilzura said...

oh kalau dh payroll.. mmg kompom ler bz yg amat

tuk bby gurl jek.. bby boy xdak ?

~zuraiwan~ said...

bz buat payroll ek....wah nk buat contest lg ke...syok ye kalu bleh join...hehe

anies said...

mama..klu yg belum bergelar ibu leh ke masuk..tp naluri kibuan tu melimpah ruah ....

mamamiera said...

good luck interview nnti ek..
tmpt kje skrg xbest.. mamaaqish ni seofis ngan mamaliena ke?

miezaniera said...

wahhh contest utk baby girl? hehe tak sabarnye..;D

yatie chomeyl said...

utk baby boy xmo wat contest gak ke? hehe

mama tisya said...

wah bz tul mama aqish ye tp sempt lg nk wt contest tu ye...

br nk inform yg mama tisya join gathering so ingt kalo adiah dh ada tkyh ler pos leh bg by hand tp br je bc mama aqish dh pos..so kita tgu ler..surprise ye..tk sbr nk tgk

miela77 said...

Semoga berjaya dalam temuduga tu...mana tau rezeki Agish... Waa...contest lagi...mujur utk baby girl...automatik Baby Qis layak..hehehe

CuTeMiUt78 said...

eemm.. biasa la kan.. hujung2 bulan ni. cam2 updated nak kena buat.. ho..ho.. ada interview ya.. good luck insyallah semoga mama dpt kerja tu.. :D

Nana said...

mcm kale umah lama saya..lawa..

zh-ena said...

wah mmg bk betul contest yg mama buat..

takper takkan lepaskan contest anjuran mama..layannnnnnnnn

ummiaqeef said...

contest utk baby gurl ek? alamak,aqeef xdpt join la gamaknye..hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.