Followers

Tuesday, June 23, 2009

Sudah Dapat!!!!!

Huh....dapat dah...semalam Baby_Ibu a.k.a Yana hantar sms kat mama semalam nak double confirm alamat office mama & akhirnyer barang yang dikirim hasil kemenangan mama masuk contest Baby_Ibu GiveAway : leanalittleshop telah selamat sampai ke tangan mama....pagi tadi masa mama kat lobby...tengah wat penerangan kat contraktor cara pengiraan gaji...tup2 sampai Van Pos Laju....he...he...nampak orang hantar barang masuk ke ofis mama....mama dah tu sape punyer bungkusan itu....then dengan tak malunyer mama tanya kat postlaju tu....barang tu untuk sape....ha...kan betul memang untuk mama.....

So bila nak naik atas kat first floor...terus je buka bungkusan....dah tau ape hadiahnyer...tapi saje jer cam tak sabo...
nak tau ape????

scroll bawah

:

:

:

:

:

:

:

Ta............................da...........................tomeikan....

comei hadiah ni...leh la gantikan bear2 aqish tu....
nak kasi possing lagi bagi semua orang jeles.....

To Baby_Ibu a.k.a Yana & Leanalittleshop...TQ so much mama menang hadiah yang sungguh cute ni....tak sangka leh menang...berkat usaha yang jitu...so kepada semua blogger...tingkatkan usaha anda untuk sertai pelabagai contest sebab mana tau satu hari nanti anda diumumkan sebagai pemenang....dapat hadiah FREE.....

16 comments:

Puan Iza said...

Best...bestnya dapat hadiah dari baby ibu....

pasni aqish leh la main dgn menan baru tu...sure aqish sonokkan...

p/s: jom undi haikal.... B 0021 kat sini

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html

miela77 said...

Tahniah...suka Aqish dapat present tu ek...Bila la turn Baby Qis lak..nak gak..

zh-ena said...

wah dh smp..malam nie blh la aqish peluk teaddy bear baru kan

Nana said...

wah.beznye dpt adiah...jeles..jelesskang ni mmg tgh nsk mcm2 contest.manatau 1 ari nant dpt jug adiah kan..heheh

Precious said...

Memang banyak hadiah kat cyber space ni. Sapa rajin die kan dapat. Congrats to u.

[-suziey-] said...

wah wah...syioknye dpt hadiah..xsia2 mama gigih join contest...comel hadiah tu..msti aqish suke:D

MaMa aYiN_FaSHa said...

ala..tomeynyer toys tu..mesti aqish suka nih..kita pon suka..ahaks..

mummYaeesh said...

bestnye... activity toy kan tu!ni yg jeles ni..harus bergigih2 lagi masuk contest!woohoo

uols cptla blogwalking tmpt2 wat contest nnt weols leh copypaste jek..ahaks

miezaniera said...

wahh bestnye Aqish dh dpt adiah..tk sbrnye nk tggu adiah Qasrina pulak hehe ;D

miela77 said...

Salam....Bila la Baby Qis nak merasa hadiah ye...Aqish, nak share ur luck boley tak...heheheha

Mama_Aqish said...

To Puan Iza : sudah semestinyer Aqish sonot dapat bear2 baru tu...sampai bawa ke taska ari ni

niza said...

alalala..tomeinyer bear tuh...pinjam leh??

me n de alisha said...

huhuhu ni tengah berusaha nih nak dapat hadiah nih...anyway tahniah tuk mama aqish coz dapat hadiah...

fazilzura said...

sweet jek colour2 dia ..
mmg budk2 akan suke punye

CuTeMiUt78 said...

seronok kan.. klu hadiah tu smpi. Kita pun sama duk teruja tau.. cute la.. :D

R LEeN said...

best nyeeeee

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.