Followers

Monday, June 15, 2009

Website Bundle On Line

Ralat : abaikan url website kat atas tu ek....tertinggal huruf "s"....url yang betul klik kat bawah ni k....
Mama nak promote pada semua kengkawan mama yang suka membeli secara online.....mama baru2 ni terjumpa satu website BUNDLESEEKER yang menjual barangan Osh Kosh dengan harga yang amat berpatutan tapi 2nd hand but still in very2 good condition......ada menjual pelbagai jenis baju....seperti :

Overall, Skirt Jeans, Romper, Short Pants & macam2 lagi....website ni baru lagi so masih banyak lagi barang yang ada untuk mama2 semua......website ni same cam website My-HoneyBunny....kalo tak salah mama tuan empunyer website ni adeq kepada website My-HoneyBunny tu.....nama tuan empunyer website BundleSeeker ni Sue.....

So jom la jenguk2 mana tau kot2 ada yang berkenan ker???

Iklan sebentar:

"Mencari pakaian brand
OSH KOSH??.?
Susah nak jumpa???
now you are on the right track....@ pitstop.....Marilah tengok koleksi pakaian yang ada ni ...semua cantik- cantik belaka,walaupun ianya BUNDLE tapi kualiti bagus dan harga berpatutan...yang pasti anda dan sicomel akan teruja dan berpuas hati! Kenapa beli yang mahal kalau dah jumpa tempat yang murah....So to mom and daddy Happy looking & shopping....di BundleSeeker "

p/s mama pinjam ayat ni dari website BundleSeeker.....

6 comments:

Ummi Salsabila said...

tq for sharng mama..bole jln2 cuci mate..hehe

zh-ena said...

blh la tgk2 maner yg berkenan

CuTeMiUt78 said...

oh..bagus gak ada web cam ni ya mama, eemmm thanks la kongsi info.. tak la susah n pening2 pala nak cari..

mummYaeesh said...

harus weols jengok2 sedas dua sbb oshkosh mmg fav brand ku selain guess kids!woohoo

me n de alisha said...

wah lepas kita shopping online sajer kan...jimat sikit...hehehe thanks for ur info...:))

SHIMA said...

wah,bagus ni...lepas ni asyik suping on9 je la...thanks 4 da info

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.