Followers

Tuesday, June 16, 2009

ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST

Father's Day hampir menjelma.....ada satu contest yang dianjurkan oleh Zara Shoppe bagi menghargai jasa2 seorang lelaki bergelar bapa sempena Father's Day yang bakal tiba....

ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST bermula pada
4/6/ 2009 ~ 30/6/2009

Ape tu Zara Shoppe???

Ok bagi blogger2 yang tak tau ape itu Zara Shoppe....kat sini mama nak bagi sedikit pendedahan tentang Zara Shoppe ni....Peluang perniagaan secara Online menjadi Trend dan lebih mudah untuk zaman ala siber....kenapa???kerana dapat menjimatkan masa & minyak.....anda hanya perlu view barang yang di Aim & boleh terus membuat pembayaran juga secara online.....dan barang akan dihantar ke alamat yang anda kehendaki....sungguh mudah bukan.....kuasa membeli ada dihujung jari anda....dengan hanya KLIK2 ke website yang anda mahu......

Dan mengenai ZaraShoppe ianya juga sebuah website yang menjalankan perniagaan secara online.....kalo tak silap mama Zara Shoppe ni di buka secara rasmi website nya 27 May 2009 dengan peniagaannyer bermula dengan menjual Roma Silk Scaf....

Setelah mendapat banyak sambutan Zara Shoppe meluaskan empayer nyer dengan menceburkan diri menjual Wallet & Purse.....Ada pelbagai wallet yang dijual di ZaraShoppe.....antaranyer Gucci, LV Brand yang tengah hangat sekarang ni....jom kita view sikit antara barangan jualan yang ada di ZaraShoppe ni....

Selain berniaga secara online ZaraShoppe juga buat julung kalinyer membuat contest untuk semua blogger yang berminat untuk merebut hadiah yang dijanjikan.....ape hadiahnyer.....sila baca entry ni sampai habis k.....bagi blogger2 yang nak tau ape syarat2 yang telah ditetapkan untuk join contest ni sila klik sini --> ZARASHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST

so...dah baca????mudah je kan syaratnyer.....so ape tunggu lagi jom kita sertai beramai2....

Opss lupe plak nak tayangkan ape hadiah yang dijanjikan pada pemenang....
Scroll bawah
:
:
:
:
:
:

Hadiahnyer untuk kaum lelaki yang bergelar Bapa k...no....no....no.....no.....bukan untuk pompan tau...Mother's Day kan dah lepas.....Ok nak bagi info sikit tentang hadiah ni:


Pemenangnya akan di hadiahkan Louis Vuitton DAMIER CANVAS WALLET
bernilai RM95
yang akan di hantar terus kepada ayah anda atau ayah kepada anak anda (suami)sebagai kejutan
beserta father's day card ( kata-katanya tentu dari anda ya!)

P/S sungguh dramatis kalo papa yang dapat wallet ni......

Syarat2 yang lain semua mama dah patuhi....sekarang syarat yang paling wajib yang berkaitan dengan tajuknyer.....Sila upload gambar Suami bersama anak & ceritakan moment terindah antara Suami & anak anda....gambar yang mama pilih adalah.....

:

:

:

:

:

:

:

Scroll Lagi

:

:
:

:

:

:

:
:

Nama Suami : Mohtar Bin Mohd Yusop (30 Tahun)

Gambar ni diambil masa papa & Aqish pergi Cameron baru2 ni....kenangan manis antara 2 insan kesayangan mama ni adalah mereka selalu bermain & bergurau bersama....& saat paling indah nyer kami meraikan Father's Day papa di Cameron Highland....Aqish sangat menyayangi papa & sangat manje dengan papa...tengok la tu..asal nak berdukung jer..mesti dengan papa...asal makan dgn papa....semuanyer papa....& yang paling manis sekali Aqish dah pandai panggil "papa"....tu la perkataan yang sudah lama ditunggu2 papa untuk Aqish ucapkan...sebab selama ni Aqish pandai panggil mama je......Aqish adalah anak kesayangan Papa.....

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.