Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Friday, July 24, 2009

Aksi Tidok Yang Ganas....

Dah outside ni....kira dah penalti cara aqish tidok ni....Aqish tido memang lasak tak kira la kat mana pun janji dia selasa.....al-kisah aqish memang dengki dengan papa...sebab kat mana je papa dok baring aqish mesti soh papa bangun sebab aqish nak tidok kat situ....so papa pun terpaksa la ngalahkan.....demi anak tersayang...ada tilam besor aqish nak jugak tidok kat tilam bujang papa tu...kitorang dah tak tido kat atas katil lagi dek kerana papa suka no dok nengok Kartun kat ruang tamu so semua tidok kat depan je....

Ganas bebeno depa tidok....samapi dah terkeluar dari landasan....


So layankan aje la k......
p/s sape ade aksi tidok anak yang paling kelako sekali???

23 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

Softtouch [Hanim] said...

mmg kalu tgk anak tido kelaka pun ada..entah mana2 dia pusing nyer..lari dari altitud sebenar he eh e

fazilzura said...

mama, wakakakak akil pun selalu terkuor dr landasan ..
abis sume dia lanyak..

Mama Qaseh said...

dh lumrah budak3 nie tido lasak kot..anak sy br 3 bulan dh makin lasak since dh leh nerap..dok guling2...

Mummy Dasy said...

mmg kelako, Daneen yg selalu kuar landasan & Mummy terpaksa ngalah ntah bile nak tido katil sendiri gaknye

nurshah80 said...

heheheeh mama, irfan pun same huhuhuhu kengkadang sedar mlm irfan ilang rupanyer dah jauh nuin disana ... wakakakakak

siti nurbaiya said...

setakat ni still ada tido kat katil lagi.. kalau ada bola jerk hubby ku lena kat luar, aku mesti katil nyer nak tido yang masyukk!! :P
Qis baru 4 bulan, dier setakat ni ok lagi tido dalam baby cot

lily azliyana @ mama zara said...

Zara ok lagi sbb tidur atas katil so paling2 pon sekangkang kera jekla die boleh pusing. agaknye klu tido kat bwh pon mau berguling kuar tilam..hehe

aleena said...

hikhik..ganas tol tdo..
siap pusing2:)

mrs izah azli said...

salam... lor sama ngan anak kiter... ganaz btol dorg nih eh... kdg2 amik feel klako pun ader... mamanyer la yg selalu gelak, psal bgn awl sekali tdo lmbt sekali... =P

zh-ena said...

baby ena suka tido menonggeng

[-suziey-] said...

umangaih...ganasnya aqish titon..haha...klako plak..

me n de alisha said...

ish lasak nyer hehehe

honeylanz said...

boleh tahan aksi tido aqis. mykids pun nk conquer space gak.. nnt up n3 aksi tido dorang lak pas ni..

miezaniera said...

samala dgn Qasrina. kalo leh 1 katil tu dia yg punya..berputar 360 darjah..hehehe
p/s:mamaAqish,baju ari tu dh sampai. tq so much ye..muat2 je ngn Qasrina ;D

asmieyra said...

hkihikihiiiii..kaloko aqish nie.ganas dai posing..kalo tido ats katil sute gedebuk jtuh katil..huhu..baik tido bwh jer kalo ada anak kecik.

mummy_ayu said...

wah..posing time tidor plak ke aqish..?

mummy_ayu said...

ian n iris pun sama je, kalu tido atas katil kita, macam katil diaorang aje...semua budak memang cam nie la kot kan?

asmieyra said...

kalo tido atas katil sure mak ayah kn tido bwh..coz lasak..mcm baby kiter..hikhikkkk..

asmieyra said...

skali dia depa tangan ,siap angkat kaki tue atas kiter..huhu...klako tgk gelagatnyer..bikin geram jer..anak2 skrg nie..cute lak tue,geramye..

nurshah80 said...

heheheh betulx4 skrg ni masanya tuk umi&ayah tido kat bawah teman irfan huhuhu... kalu tak jatuh golek2 agaknyer...

asmieyra said...

ayah nagn mak kn jd divider jer kalo nak tido..takde dah nak manja2 mcm ms b2..huhuu...

asmieyra said...

masa kite sibuk komen..hubby datang dia tya sp nie.huhu..kang bb kita tido gni jg lsaknyer..sorry mama..

asmieyra said...

bb kita makin lasak juga..sabor jelah...bb boy katakan...

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.