Followers

Wednesday, July 22, 2009

Aktiviti Kraftangan

Sape pernah nengok seni kraftangan yang diperbuat dari Paper @ surat khabar lama ni???
Seni kraftangan ni dah lame sebenarnyer...tapi mama baru jer berjinak2 nak belajo dari Kak Ipar mama.....dok cuti tak de wat pe leh la rajin2kan tangan tu wat menda alah ni.....
Jom nengok hasil seni tangan mama yang tak seberapa ni....

Pasu Bunga....senget benget mama buat...

Ni plak mama wat bekas telur....

Bekas kerongsang....gula....tempat letak pen...

Ni ala2 pasu bunga...kalo wat beso sikit leh taruk mentol kat dalam nyer jadi lampu hiasan....

Kesemua barang yang mama belajo wat....tak le kemas sangat sebab baru je belajo....

  • -p/s Kak Ipar mama wat niaga semua seni kraftangan ni...tapi mama saje wat suka mengisi masa lapang yang ada....Ingat nak wat Giveaway nak bagi seni kraftangan mama ni....tapi papa kata ade ker orang nak????he....he.....bahan2nyer Paper lame....Gam UHU & Syelek + Tenaga.....

23 comments:

R LEeN said...

rajinnye.....

rasanye yg masuk contest or giveaway nih bukn kire hadiah apa yg bkl dpt....cume seronok dpt rmi kwn...

AkMa said...

cantik la sape kata x cantik..terror la mama..1st time buat hasilnye sgt la memuaskan..

sape kata x de org nak?kite nak sgt...especially tempat keronsang tu..sukerrr..

mama izzya said...

kreatif yek...ok ape klau wat giveaway..kan kiter nak seronok2..bleh ramai kawan..

Putra Mama said...

camner buat nyer?? ajar la ckit.. paper byk kat umah tu.. ;)

zh-ena said...

mmg kreatif kan..cantik

nurshah80 said...

hehehe kalu mama aqish rajin pasni leh wat tutorial wat kraftangan guna paper ni....heheheheh :))

fazilzura said...

sgt kretip ..
kalau ada masa terluang zura pun selalu wat bnda2 cmni..

Mama_Aqish said...

To R Leeen : mengisi masa lapang....ok ke hadiah ni???

Mama_Aqish said...

to akma : ok tunggu ek nanti pengumuman Giveaway akan di buat

Mama_Aqish said...

to mama izzya : k...nanti mama pikirkan

Mama_Aqish said...

to putra mama : leh nak ajo tapi kalo dalam blog cam susah sikit la...face to face lagi senang

Mama_Aqish said...

to Zh-ena : tu pun hasil tunjuk ajo kak ipar

Mama_Aqish said...

to nurshah : cam susah sikit lah wat tutorial dalam blog??

Mama_Aqish said...

to fazilzura : same la kiter dari asyik dok tidok je kan???

nurshah80 said...

kalu cam tu nur mmg wajib cari tau buat la ek...... ye la duk umah je... bukan byk keje leh buat lagi2 duk apartment ni.huhuhuhu

asmieyra said...

suke lah tengok produk kertas nie..bakat betul mama..cayaler

asmieyra said...

apa lagi mama buat biznezz ler plak pasnie..sure mashyukkk..

eRiNsZ said...

erin ader bli satu pasu dr paper ni. dah try buat sndri tapi x bleh ar mama.....
tnagaku tidak mencukupi dan tangan melelas... serik..
pkat beli jer tu pon ada sat jer.
blom berisi bunga pon hehe

miezaniera said...

rajinnye mamaAqish..kite nak la..buat la giveaway mamaAqish hehe ;D pasni leh wat tutuorial pasal pasu pulak hehe

Momma Mia said...

Rajin la mama Aqish nih. nnti bleh sharing mcm buat kraftangan plak la kat blog mamaAqish nih ek

nurshah80 said...

kalu buat adiah masa majlis pun ok gakkan???? wat yg kecik2 je la huhuhu

mummy_ayu said...

kalu buat menda menda macam nie kena rajin + sabar kan...

mummy_ayu said...

ayu nie..rajin tu rajin, tapi tang sabar tu kureng sikit..nak cepat siap je..tak sabar nak tengok hasilnya...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.