Followers

Tuesday, July 28, 2009

Bengang!!!!!!

Mama tengah bengang sesangat ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pantang betul mama kalo kesalahan orang lain wat & akan melambatkan kerja mama & akhirnya mama yang dipersalahkan sebab lambat submit doc!!!!!!!!!!!!!
Kenapa perkara ni berlaku??????????

46 comments:

mummy_ayu said...

mama aqish sabar..jangan marah marah!nanti cepat tua...biasa la orang cuma tau salahkan orang yang lain.

mummy_ayu said...

ayu pun pernah gak kena macam nie, tapi kalu kita ngamuk gak, lagi teruk. so..diam kan aje, ngaku tak, sorry kan aje, kasi orang tu cool down.ok.

mummy_ayu said...

pikir menda yang indah indah, contohnya..mama aqish kan nak gie shopping padini nanti..ha, bestnya! frustnya tak dapat pie.

Momma Mia said...

Sabar mama Aqish...lek lek...
memang geram kalo gitu.. tensi2... lain kali mama Aqish make sure buat black & white. at least senang nk menjwb dg bos. Tak pun email & cc kat bos...

mummy_ayu said...

tul gak kata momma mia tu, buat bahan bukti la kira.senang nak cita...kan?

mamalieyna said...

relek2..hohoho...holicks..ihiks..
*faham2..tp apa nak buat..kena hadap jer kan..

Elyn said...

woh marah sgt ni.... sabar yeeee

Momma Mia said...

Ishh sapa yg kacau mama Aqish ni... Bebaik ek.. mama Aqish nih ramai kwn blogger... nnti kami dtg serang... mcm kata wonder pet "APA YG PENTING, KERJASAMA!!" Insaf laaa

ummiaqeef said...

sabar je la..tu sumer dugaan dlm kerjaya..

nurshah80 said...

nape mama marah2 ni huhuhu... sabo la yer semua masalah bawak bincang ... hehehe ( pandai nasihat org)

[-suziey-] said...

uishhh..saba mama aqish..bertenang..mengucap..ekek:D ala besela tu..adat manusia di jaman ini..heheh..merepek plak..mama serang bals la balik defend diri..selamaba jek..heheh:p

fazilzura said...

mama.. lor nape plak ngamuk2 ni .. saboooo

ibu_arifa said...

siannyer.. sabar yer mama Aqish.. nnt org tu akan dapat 'balasan'nya lah nanti.. mama Aqish sabar byk2 yer.

Liana said...

hehehe..mama betul tu...kalo ummi pun bengang kalo orang cam tu!

effa mahat said...

wo.. wo .. wo..
releks.. mama aqish..
sy pun baru mgamuk tadi..
tp mgamuk pun dengan anak la.. huhuhu..

Mrs. Adz said...

mak oi..tengok tajuk macam menakutkan je tadi..tapi dah baca lagi menakutkan..ape yang dibengangkan sangat tu..wat bersabar ye..mengucap dan ambik la air sembahyang..bertindak la cara orang yang bijak k..

asmieyra said...

lor..apasal nie mama..apa yang buat mama bengang nie...cuba story mory sikit...

asmieyra said...

byk kan bersabo mama..cuba relax then face to face nagn org buat mama marah k???

R LEeN said...

sbr mama

ibu_umairah said...

saboorrrrr.....saborrrrr......kak!!!!!!!

mummy_ayu said...

mama...morning! dah ok lum bengang hari nie..?

miezaniera said...

biasala la tu mamaAqish..dunia ini penuh dgn ketidakadilan..same with me at my opis..sabar je la selagi mampu sabar...

kakyong said...

mama aqish..

len kali push kuat2 org yg lembap tu..
sbb kerja tu melibatkan kita kan.. kita yg kuli terakhir utk siapkan report tu kan...

zh-ena said...

ketuk ajer kepala yg buat keja lambat tu..

mummy_ayu said...

mama aqish, idea...buat macam ayu, setiap kali terima atau antar some doc, minta sign n tarikh n masa...sebagai bukti penerimaan dan penghantaran...

mummy_ayu said...

ayu pun dulu jadi macam nie, pastu buat buku.sikit sikit sign, biar la susah sikit, sebab tak nak dipersalahkan macam nie la...

asmieyra said...

bengangg..benganag kau bengang..bengang2xxx... mama nyanyi lagi bengangn nie bayak2x..kang rs cool sikit..huhuuu

asmieyra said...

apa pon assabarul mina'l iman ok??take care mama

AkMa said...

mama aqish sabar..sabar..sabar..
nak wat camne kan kalau ade manusia yg jenis mcm ni memang susah..

sy pun penah alami benda yg sama..

banyak2 bersabar ye mama..

Mama Qaseh said...

sabo mama_aqish..tp kdg2 sy pon x leh ssbo gak..huhuu

mummy_ayu said...

aik...mama aqish busy ker ari ni, tak de entry pun?

mummy_ayu said...

takkan bengan lagi kot?

mummy_ayu said...

tul la, macam ada something wrong dengan chart top komentator tu..musykil gak?

CuTeMiUt78 said...

eemmm.. byk2 kan bersabar k..
kita pun ada pernah gak kena camtu..memang rasa sakit hati yg amat...

** Perfect Love ** said...

mama.. jgn bengang2.

hehe

u got tag and award from me. pls feel free to visit my blog ;-)

asmieyra said...

mama how are you today..fine????

asmieyra said...

sorry mama lupa nak say tq coz setting semula counting mode tu.huhuu

asmieyra said...

mama dah settle ker problem amma te...masih benagnag..coz today takde new entry...

eRiNsZ said...

huhu bengangjan... rasa nk jotosh jer kpala mereka itew...

tapi tak pe.. sbar jer dulu..

ada lori ada bas
ada hari akan ku jotoshhh

miezaniera said...

oh ya..dalam kesibukan mamaAqish sempat gak membetulkn graph top comentar tuh.mekasih byk2 ye hehe ;D

nurshah80 said...

mama dh ok ker bab yg benggang2 kemarin huhuhu....

CuTeMiUt78 said...

eemm so camne mama aqish.. dah rasa stabil ke sekarang ni..

CuTeMiUt78 said...

kekadang kan.. ngan cara meluahkan kita akan rasa lebih tenang kan.. :D

asmieyra said...

kiter pon bengan nie mama..tenet slow palk mcm ner nak komen nie..huhuu

asmieyra said...

mama mood hari ni ok ker??? countdown mode yer...

asmieyra said...

daku berduka cita harinie..bb tak sihat..ni pon curi masa jenguk2 mama

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.