Followers

Friday, July 10, 2009

ENTRY KHAS.........

Ok selamat pagi & salam Jumaat....entry ni rentetan dati entry sebelum ni pasal hadiah contest sebelum ni....yang menjadi hot story...mama dah save As a draf entry pasal kes tu...so tak kan di publish lagi kat dalam blog ni.....mama pun dah minta maaf kat blogger tu sebab teremosi lebih plak....bukan ape....masing2 ada perasaan kan.....So to blogger tu "MAMA MINTA MAAF K" kalo entry mama yang sebelum ni jadi hot story....mama tak mention pun nama blogger tu....so ramai yang tak tau.....yang tau kebanyakan nyer mereka review sendiri dari blog berkenaan.....so Mama sudah pun memaafkan blogger tu & harap perkara yang sama gak dari blogger tu.....
So cerita pasal tu dah tamat k...harap perkara camni tak berulang lagi.......
p/s tapi kalo baca entry blogger tu agak panas gak la...nape ek???

9 comments:

fazilzura said...

to mama..

x pe, itu sume nye asam garam kehidupan ... itu le di nama kan manusia.. ada perasaan suke, duke, sedih gembira..

apa2 pun hope mama tabah okey..

MRS. K said...

mama dah minta maaf
anggap dah setel
pihak sebelah sana pon harap nye camtu gak

mummy_ayu said...

ha...dah ok pun.jangan la merajuk sampai nak tutup blog la, nak private blog la..ok..happy always!

me n de alisha said...

yelah sama-samalah kita bermaaf-maafan yer...

Mama Qaseh said...

aiseh..x paham laa..
maklum le baru je start bc blog mama_aqish arini..hhuhuu..

R LEeN said...

xde apa2 lah......

peace

biasa r tuh.....

shiemz said...

bagus la bermaafan di bulan rejab nieh... Yg baik jadikan teladan yg buruk jdkan sempadan k..:D

zh-ena said...

mcm raya plak..maaf zahir n batin..kita nie manusia mmg selalu akan rasa tersentuh n tersensitif..

miezaniera said...

Alhamdulillah..pasni leh la sama2 wat open house utk raya nanti kan..hehe mamaAqish ni mmg pemaaf orangnye ye..;D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.