Followers

Tuesday, July 14, 2009

GiveAway Kecil2 Lan...



Entry ni bagi yang berminat je ek...mama ada bajuOsh Kosh yang Aqish baru pakai 2 & 3 kali je pastu tak pakai sebabnyer kainnyer tebal still in very2 good condition...(tak rugi pun tak de kene bayar ape2)....so Aqish cepat peluh tak sesuai nak pakai baju ni....dengan ni mama nak bagi pada sape2 yang berminat sajok k.....

Jawab satu soklan dulu :

Berapakah umur Aqish??
(clue nyer : Aqish sekarang dah minum susu Progress Gold Step 3)

Sape yang bagi jawapan yang betul, tepat & terpantas akan dapt baju tu yang akan di pos ke alamat rumah & opis....(Free Postage).....

p/s untuk baby girl sajek.....ni bukan giveaway rasmi tapi untuk suka2 je....sape suka leh torairebut....

14 comments:

R LEeN said...

huhuhuu

harap2 sy la yg terpantas....

9 bulan 0 mgu 2 hari....

betul x...betul x...betul x...

Mama Qaseh said...

Sy nk try..
9bln 2ari!!

miela77 said...

daku dah lewat nieh...sja je..join walaupun x menang...9 bulan 0 minggu 2 hari..huhuhu

Mama_Aqish said...

To Rleen , Mam Qaseh & Miela77 : salah...boleh torai lagi...kiter dah bagi klu....

Ibu Mifzal Arsyad said...

hehe...nak try gak.. la..1 thn 5 bulan..

me n de alisha said...

Aqish berumur 1 tahun 9 bulan...betul tak??

miezaniera said...

hehe nk try gak..1 tahun 9 bulan 2 hari..betul tk mamaaqish?

me n de alisha said...

correction ...Aqish 1 tahun,9 bulan 0 minggu,2hari...harap-harap ada rezeki yer

SuZiE said...

hrp suzie la terpantas n betul..

1 thn 9 bln 2 hari...

betul kan??

Farasela said...

ha'a...sajer2 nk teka...1 thn 9bln 2 hari...sbb aqish lahir 13 oktober 2007...

R LEeN said...

ye r.....1 tahun 9 bulan 2 ari...

dah post tu, tgh buat keje umah.....

terpk...xkan r aqish 9 bulan dah pandai jalan.....betul2 hebat tuh...

xpelah...dah lambat ni...

miezaniera said...

hehehe mcm ade rezeki je nk menang nih ;D tetiba mcm terpk nk cari balik baju2 Qasrina yg pakai sekali 2 je pastu bagi giveaway kankan hehe

adda said...

aloloo.. pemurah betul mama aqish ni.. tp sori saje interprem.. saya x boleh amik baju nih sebab anak lelaki hehehe

zh-ena said...

terlambat nak join :(

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.