Followers

Sunday, July 5, 2009

Kedai Chomel GiveAway

Kedai Chomel tengah wat GiveAway untuk semua blogger yang berminat untuk menyertainya...cara & syarat2 untuk join sungguh mudah sekali.....klik sini --> KEDAI CHOMEL GIVEAWAY
Nama pun kedai Chomel sudah semestinyer barang yang dijual di kedai ni chomel2 belaka sinonim dengan nama kedainyer...mama pernah terjah blog ni masa time blogwalking sebelum ni...tup2 ada GiveAway plak...ape laie...harus join untung2 ada rezeki menang kan???sape tau???

Ok pada sape2 yang nak join masih sempat lagi ada masa beberapa jam lagi...tapi awas tuan punyer website a.k.a kedai ni memang menepati masa...so tepat2 kol 12.00 tengahmalam penyertaan Give Away ni akan ditutup secara rasminyer....pada yang lambat tiada sebarang talian hayat @ surat rayuan yang akan di layan bagi menerima penyertaan anda yang sudah expired tarikhnyer...so jom cepat2 join....senang je nak join...tak payah nak fining2 nak pikir ayat yang power2....

p/s mama join ni pun dah kira last minit...tapi still sempat lagi kan???

9 comments:

Rahsidah Arbain said...

Salam, meriahnya...

AkMa said...

bestnye giveaway lg..

atty's said...

singgah..sat..

miezaniera said...

gud luck mama_aqish..selalunye last minit nye penyertaan tu yg bawa tuah kan kan ;D

fazilzura said...

singah2 ..

benda apa tu yek

kakyong said...

kita tak menang lah yg ni mama aqish...

asmieyra said...

result dah kuar tapi tak emnang pon..okler..suka suki jer,..nak contest ?? join give away sy...http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/07/best-mom-in-world-giveaway.html.

jalan2 jer tengokkk...

mummYaeesh said...

adeh melepas sudah!
da lama tak wat blogwalking
since bz prepare bday yaeesh pastu lps bday weols tak sihat lak...mlm ni baru betul2 blogwalking gitew smbil update bday yaeesh..woohoo

asmieyra said...

sejak active nagn blogging nie..mmg kena rajin blog walking..huhu..tak melepas contest..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.