Followers

Friday, July 24, 2009

LayanKan Aje Ye...

Ari ni adalah hari malas nak update blog...so mama just upload gambo untuk tontotan umum je ek....ni gambo Aqish yang latest selepas rambutnyer yang panjang ala2 rock tu dah dipotong...sape yang potong???? Ummi a.k.a pengasuh aqish tu la....ada la nampak kemas sikit tapi yang tak leh blah hak yang rambut depan tu....senteng giler...tu mama yang potong k...aqish tak mau dok siam tu yang mama pening nak potong tu....so ni lahasilnyer...

Sibuk no nak bergambo....aqish memang suka no main camera...ingat barang menan pe??
Soh senyum tutup mata la pulak...

mama soh wat peace aqish pi tutup mata plak...

"Cantik tak saya auntie2 semua?????"

"tengokla rambut saya dah pendek kan???sebab saya tak suka ikat rambut...so mama soh ummi potongkan rambut saya....."

Tu je la citer untuk ari ni....minggu ni dok sibuk dengan Payrol...tu yang tak sempat nak update...nak wat auto publish pun tak sempat sebab balik keje badan dah penat mata dah ngantok....ape laie....tido la jawabnyer...........

23 comments:

Softtouch [Hanim] said...

cutenya dia buat aksi tu..comel

mama auni firdina said...

alala,comel le die posing cmtu..pastu lak comel je da potong rmbt..nmpk kemas..

Mummy Dasy said...

alalala comel gambo dia tutup mata tu..

nurshah80 said...

cetu, cantik tomei la aqish nie.... pandai dia posing2

lily azliyana @ mama zara said...

Muka aqish nmpak lain sket bile ptg rmbut. tp yg penting maintain chomell!!hehe..

Kemas n sweet jekla wt fesyen camni..=)

Mama Qaseh said...

senteng2 pon cute gak...hehehe

zh-ena said...

rambut depan aqish senteng2 n tak sama la..tapi aqish maintain cute jea :D

[-suziey-] said...

lg comel la aqish rambut pendek.aunty suka sgt..hehe

me n de alisha said...

comey nyer rambut Aqish :)

miezaniera said...

comeinya Aqish rambut pendek..tokwan kami cakap rambut camni namanye rambut kobis.hehe ;D

hajarus said...

alalala... tomeynyer...

asmieyra said...

cute aqish nie,huhu..atkde lah rambut iakl mayang nyer..ok sikit..tp knp depan gitu mama..kn adjust tue..

mummy_ayu said...

alahai..comelnya aqish!siap tutup tutup mata plak..cute!

mummy_ayu said...

aqish duduk diam lak waktu potong rambut tu..kalu ian, kat kedai pun pusing pusing..jenuh nak pegang kepala dia plak.

asmieyra said...

budak2 sedang ni alsak sikit nak duk diam ms potong rambut.ada 1/2 tu tgk gunting dah nangis..sabo jerlahh...

asmieyra said...

tp tgk gaya aqish nie baik budaknyer..mau potong rambut..cute nagn rambut baru...

mummy_ayu said...

iris tu pun rambut dah panjang, ikut kan mummy, nak potong je, rimas tengok, tapi daddy dia sayang sangat..jenuh nak jaga..

Momma Mia said...

alahai chomelnya aqish berposing...

Momma Mia said...

klakar la mama Aqish nih.. maner ade senteng...hihih.. ok ape. Lain ghupa Aqish.

nurshah80 said...

pandainyer aqish posing.... leh la jadi model mama nanti hehehehe

asmieyra said...

anak kiter ayahnyer alter sdn rambut tue..bukan nak duk diam..tkut juga kot terluka kn gunting,sabo jelahhhh

asmieyra said...

aqish nie cute..tunggule beso sikit..huhuu..hantaran mahal nie..

asmieyra said...

mama,hubby kita tya apa tips bg bb duk diam ms gunting..nak alter rambut bb kiter yg 6 bln nie ha?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.