Followers

Wednesday, July 15, 2009

Mama Di Calonkan???

Baru je citer dah jadi kenyataan????
Hu...hu....cam tak caye jer mama dicalonkan untuk merebut peluang memenangi hadiah yang ditawarkan oleh website Denaihati melalui contest nyer WEBLOG POPULAR 1MALAYSIA....
Nak tau sape yang calonkan mama???yang tukang calon tu adalah Miezaniera a.k.a mama Qasrina yang tomei tu.....Miezaniera baru je menang Giveaway T-Shirt Osh Kosh dari Mama....TQ ye Miezaniera sebab sudi calonkan blog mama ni walaupun tak lah sehebat mana...tapi mama akan cuba memantopkan blog mama ni sebolehnyer....So mehla ramai sokong mama ek....nak tau macam mane nak jadikan mama ni sebagai salah seorang pemenang???

Klik sini --->WEBLOG POPULAR 1MALAYSIA....

p/s sokongan & dorongan anda amatlah diperlukan.....& diucapkan Jutaan terima kasih....

13 comments:

miezaniera said...

hehe sama2 mamaAqish..kalo menang leh la sharing is caring muahaha tk lah gurau2 je..sy mmg nk masuk contest tu tp tk tau nk calonkan sape dan dlm sume2 list blog saya tu rasenye mamaAqish yg paling sesuai..tk nk la calon kan blog yg kite tk kenai kan
anway gud luck to mamaAqish ye chaiyuk2 ;D

zh-ena said...

gud luck mama aqish..cha yok cha yok

Noy said...

gud luck MamaQish..hope u win..not some other bloggers who doesnt seem to appreciate fellow blogger readers..love u ....lots

atty's said...

semoga berjaya..

nurshah80 said...

good luck ye mama aqish .... hehehe

~sall said...

syabas mama aqish, cha yok cha yok..

mummy_ayu said...

all the best mama aqish! musti sokong punye..chayok! chayok!

asmieyra said...

tahniah yer mama,tersenarai juga..blog mama mmg mantop...huhuu..chayokkk...good luck mama...

arnirina said...

gud luck you!

kakyong said...

Noy... :)

adakah kakyong termausk dlm kategori "some other bloggers who doesnt seem to appreciate fellow blogger readers" ??? :((

kakyong, kalo nak bg hadiah mcm mama aqish, memang kakyong seriusly ckp, memang kakyong x mampu (buat masa terdekat ini)... setakat award kecil2an jer lah yg mampu..

btw, rasanya tak layak pun nak tercalon... lebih baik tdk dicalonkan.. rasa lebih selamat... hiiii...

Momma Mia said...

All the best mama Aqish!!

nurshah80 said...

mama mmg patut menang heheheheh

mummy_ayu said...

apa cita pasal contest nie? tak de update pun..apa pun all the best! mesti sokong mama aqish!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.