Followers

Sunday, July 5, 2009

Mama_Aqish GiveAway - My Cute Lil Prince & Princess


Salam Semua...ada sedikit perubahan dibuat untuk contest kali ni.....tengok pada tajuk mesti semua dah tau....contest ni dibuka untuk Lil Prince & Princess......had umur dari 1 bulan - 2 tahun (yang lahir tahun 2007 - 2009)...so ramai yang leh join....hadiah akan diberitahu setelah pengumuman pemenang dibuat......sebab tak tau lagi sape yang menang.....tapi mama dah aim nak bagi:

Syarat2 lain masih dikekalkan tetapi ada penambahan sedikit dimana anda perlu menjawabDUA soalan iaitu :

1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??

2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)

so pada yang dah join & dah hantar link sebelum ni, sila masukkan syarat2 penambahan k.....jadi jom tambah pencalonan MY CUTE LIL PRINCE & PRINCESS.....
P/S dari pihak penaja : hadiah terpaksa di rahsiakan...takut anda menaruh harapan yang tinggi mengidamkan baju yang mahal dari butik2 terkenal.....mama bagi hadiah yang biasa2 je ek...kalo rasa cam tak standard...tak yah join k....

38 comments:

adda said...

yeay.. ni yg best nie.. tq for considering boys also.. ada can syafi leh join ni

Gieyana said...

Rajin wat contest yer..:D

kakyong said...

mama_aqish,
okey.. suka dgn syarat2 baru nih... lebih ramai lebih meriah..

ni n3 yg kakyong dah updated.,
http://kakyong72.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway-my-cute-lil-princess.html

yatie chomeyl said...

yeay yeay..udah tukar syarat...dah leh masukkan baby SN dlm contest ni gak ..bestnyaaaa yippeee...hehehe

erm sekeping gambar je utk setiap entry ye mama aqish?

MaMa3H said...

oklah...boy pun boleh join....nak join gak lah...

zieha said...

haaaa..baru semangat skit..ada utk prince ye...allright!!!

Mrs. Adz said...

wah..dah tambah lagi syaratnya..lagi ramai penyertaan lagi meriahkan..

ummiaqeef said...

wah..aqeef leh join ni..hihi..

azzamoro said...

okie..will try later..:)

Kamariah Idris said...

Mama Aqish...Iman leh join ni...nak cuba nasib...

mummy_ayu said...

aik..ada petukaran...takpe..iris still leh join..tak dapat gambar lagie...

mummy_ayu said...

oppss...tarikh tutp still sama kan?

ummuabdullahsyaakir said...

Salam mama,dah lama tak jalan2 blog mama ni,waah meriah dgn contest yea...em tak dapt saya nak join,byk sgt maslh dgn komputer dan internet...lagipun tak de gmbr terbaru baby...anyway moga contest kali ni meriah yea

miezaniera said...

hehehe tq mamaAqish..kalo camni leh la Qasrina join the party kehkehkeh ;D

fazilzura said...

emm nk try jgk ..
tp x reti ler wat stiky mode tu .. x menjadi .. huhuhu

fazilzura said...

dh siap ..

http://fazilzura.blogspot.com

fazilzura said...

dh siappppppp


http://fazilzura.blogspot.com/2009/07/sejak2-ni-rajin-betui-ler-daku-ni-join.html


entah nape .. tajuk dia pelik cmtuh .. halal yek

asmieyra said...

ahh..bersemangat kawan nak tegok result nye..pakat mai ramai2 ler jon..nak tengok baby girl yang comel lote..huhuu..mmg geram nagn bbay girl nie..

AshAnas said...

baby boy saya dah 3 bln lbh... lahir march 2009, xboleh join ke? bc syarat tu baby yg umo 1 bln-2 thn tp lahir 2007-2008 je....

DaKoSue said...

wah ade contest tuk baby erk nak join lah dah lame cari contest cam nih baru jumpe err b4 join blh lg ker nih due date biler erk

asmieyra said...

huhu..tak perasan plak syarat dah tuko..
bb boy ada chance ler nak join... mama aqish ingnore je ckp2 org..mcm membe cina i cko nagn pelat mandrin dia..pelulikan le.. huhuhu...so pedulikanleh ckp org..go on mama aqish

PaPa&MaMa Kyra said...

SALAM MAMA AQISH...BESTNYA DAPAT JOIN CONTEST NI N SAYA DAH ADD MAMA AQISH DLM BLOG SAYA..

http://hasroylin.blogspot.com

R LEeN said...

muahahhaha....

akhirnye saya dapat jugak mengatasi sikap malas sy yg dtg akhir2 ini utk post n3 di blog......

hanya utk dania sy.....

mama, sy dah renew n3 ni....dn dah buat penambahan utk 2 soalan tu.....

silalah.....

www.alyn9479.blogspot.com

wink*!

Mama Qaseh said...

alamak baru perasan ade soklan tambahan lak..nasib baik check blk..
kalo x sure disqualified!!..

Mama Qaseh said...

okeh..dh update dh..sila jenguk blog sy eh..

http://cherishlovetogether.blogspot.com/2009/07/mama-aqish-giveaway-my-cute-lil.html

miela77 said...

Salam...hadiah Top Commentar tu dah dapat...makacih...kiut je bila letak kat pintu fridge...paling suka tentunya Amira...

By the way, iela nak join ur contest lagi...so this is my link...hopefully memenuhi syarat...

http://miela77.blogspot.com/2009/07/contest-baby-cute.html

Makacih krn x jemu2 anjurkan contest..

miela77 said...

Mama_Aqish...daku tertinggal 2 syarat lain la...dah update balik...leh tengok kat

http://miela77.blogspot.com/2009/07/contest-baby-cute.html

moga entri ku diterima....

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ni LINk Jue yeaaa...

http://atanayuiman.blogspot.com/2009/07/contest-mamaaqish-giveaway.html

oya@mamahamzah said...

ALA... saya tak kisah hadiah mahal ke murah.. yang penting menang hehehhe...
saya ihklas join ni... hihihi

UmiDAnisH said...

mama_aqish, umi danish nak join ni, plz tgk di http://umidanishku.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway-my-cute-lil-prince.html..

manatau rezeki danish

SuZiE said...

Mama_Aqish, Mama Haikal dah join..


http://suzieshamhaikal.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway-my-cute-lil-prince.html


Hrp2 Haikal menang ye..

[-suziey-] said...

hai ..salam mama aqish..ni link kita utk contest ni..hope xdisqualified..rsnya dh memenuhi syarat:D

http://szsh.blogspot.com/2009/07/my-cute-lil-prince.html

CuTeMiUt78 said...

oh ada perubahan ya.. klu camtu.. blh la kita join.. sebab nak yg lahir 2007-2009 kan.. emmm k nnti kita buat back link ya..

asmieyra said...

sokaln 1 mcm ssh nak jwb..akan ku teruskan perjuanagan ini

asmieyra said...

2nd question tu byk nak citer kang mam tak daya nak baca lak.amik yang sempat n latest jelah yer

asmieyra said...

settale semuanyer..so tunggu result jerlah..tunguuuuuuuuuuuuuu

SHIMA said...

wah,ada contest...boleh join ni...thanks kak. nk try ar walaupon x penah berborak...hehe

SHIMA said...

ni entry shima :
http://shima-alisya.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway-my-cute-lil-prince_30.html

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.