Followers

Friday, July 3, 2009

Mama_Aqish GiveAway - My Cute Lil Princess

- STICKY MODE -
ENTRY BARU???? SCROLL DOWN!!!!!
Seperti yang dijanjikan....ada satu lagi contest yang bakal mama lancarkan.....kali ni untuk Baby Girl saje....

Nak tau ape syarat2nyer????baca entry seterusnyer....

1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....

2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Girls yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1 tahun saje....( yang lahir tahun 2008 & 2009 je)
3. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah

4. Sila upload sekeping gambar saje k....& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda

5. Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni (tak kira entry mana pun)akan mempunyai peluang cerah untuk menang (kira advantage la).....

6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....
Contest Start dari 1hb July 2009 sehingga 31hb July 2009

Hadiah yang disediakan adalah : Sehelai Skirt beserta tight....(malam kang mama upload k)

p/s Pada penyertaan yang tidak menepati syarat piawaian akan terbatal serta merta tanpa sebarang notis & pihak penganjur juga berhak untuk menukar hadiah lain tanpa sebarang notis
SO JOM JOIN............
***awas!!!!gambar studio tak main no...gambo mesti amik sendiri baru adil & saksama.....pastikan ianya gambo anak anda yang latest sekali, nak join contest ni baby mesti umur 1 bulan - 1 tahun je k......kalo tak nanti skirt senteng....keh...keh...

69 comments:

ibu_arifa said...

wah..ada contest lagi.. hihihi..best2.. tp leh ker saya nak join nih..

mummy_ayu said...

mama aqish nie rajin tul la buat contest..nak join jugak...nanti cari or snap gambar iris comel comel yer...tungguuuuu!

MaMa aYiN_FaSHa said...

Alaaaaaaaa..sampais setahun jer ker?? x leh lajak ek 4 thn?? $ thn bukan baby ieda oiiiiiii..kekekek
Tahniah mama aqish..rajin buat contest...

Ummi Hanie said...

salam mama

wow another contest!
so,kirenyer kalo ambik gambo anak yg lame2 dulu xleh ke?contohlaa..sy amik gambar pwincess sy mase umo dia 1thn ke bawah dulu walopun skrg umo dia dah 6thn..bleh??

mama auni firdina said...

erkk..mama aqish,anak sya 1thn 3bln bole ke join?huhuuhuhu

MRS. K said...

kesian hadif takle join..takpe la.. sob..sob...

miela77 said...

wa...nak join weh...gambar umor 4 bln leh tak...kamera problem lagi..x sempat nak repair...

asmieyra said...

wah..rajin mam aqish buat contest..tak bleh plak join contest nie coz takde baby girls..so pd blogger lain..join tau..jgn tak join...

[-suziey-] said...

wei ieda..xyah la nak merayu...seb bek ko xleh masuk..sbb aku jeles aku lagi la xleh..jantina xmenepati syarat..ekekke:D

Mama_Aqish said...

To Ibu Arifa : leh join tak jadi masalah selagi syarat2 tu menepati piawaian he....he...

Mama_Aqish said...

to Mummy Ayu: jom join lagi ramai lagi bagus....untuk suka2 jer

Mama_Aqish said...

to mamaayin : sorry ni untuk baby girl je...sebaba hadiahnyer untuk baby jer...kalo todd yang masuk tight tu tak muat la....

Mama_Aqish said...

to Ummi hani: tak aci la camtu ni memnag khas untuk baby jer...sebab hadiahnyer tight & skirt untuk baby girl je

Mama_Aqish said...

To mama auni : he...he...syaratnyer baby mesti umurnyer 1 hingga 1 tahun je....so lahir dari tahun 2008 - 2009 je k...

Zanna_MamaBatrice said...

hu hu hu
x leh nak join
batrice dah 2 tahun setengah

Mama_Aqish said...

to MRS.K : len kali leh join contest untuk boy plak k

Mama_Aqish said...

to miela77 : gambar mesti yang latest punyer...edisi terbaru k

Mama_Aqish said...

to asymiera : next time contest untuk boy plak k

Mama_Aqish said...

to Suziey : yezza...untuk baby girl jer...yang lahir tahun 2008 - 2009 je k...

Mama_Aqish said...

to Zanna: tak pe next time k...ari tu batrice ade join TOD contest kan???

AkMa said...

dah bnyk contest yg mama buat asyik x sempat nak join je..kali ni nak try le plak..

nak amik gambo yg kiut dulu..aci kan??hehehh

kakyong said...

rajin sungguh mama aqish ni.. kakyong tepek banner kat blog dulu lah yer... :)

R LEeN said...

kite xtau sticky mode tu cene?

R LEeN said...

kite da tepek banner.....tgl sticky mode jek.......maklum org baru....xtau lg

zh-ena said...

wah ader contest baru..kena snap gambo umairah yg cantik2 la mcm nie

Mrs. Adz said...

yeye..contest lagi..tapi daku mesti kalah punya kalau main vote-vote ni..(eleh macam kalau tak vote menang lak..huhu..)ehh..pemilihan guna vote ke..

Aishah Megahasz said...

Ala..tak ada baby girl. Baby girl masih dalam perut...hehehhee... Good luck pada semua yang join contest ni...

ummiaqeef said...

alamak..aqeef xdpt join la camni..ngeee~

Kamariah Idris said...

Mama aqish...kalo baby 1 thn 4 bln leh tak. Baby Kay lahir 20/2/2008

R LEeN said...

mama.....

kite dh buat n3 contest nih....
menepati syarat....

http://alyn9479.blogspot.com/

Haslinda said...

Mama Aqish!!!

Nak Joinnn..

http://ajourneyofbeautifullife.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway-my-cute-lil-princess.html

Nama Anak:Nurin ZHea Rayhana
Nama Ibu:Noorhaslinda Hashim

CT said...

amboiii rajinnye wat contest...
x dpt join la kali ni..x layak

asmieyra said...

mama aqish..aci tak post gambo anak org lain..huhuu..coz my opismate ada anak yg cute..kota da rezeki..leh aksi hadiah..huhu..:)

asmieyra said...

kiter rasakan..thn nie ramai baby boy tau...coz ikut thn/bln juga...sometime pompuan jer..sometime laki jer..so kepupusan lelaki kurang ler kot...

adda said...

huhuu.. not qualified laa pulok..

Farasela said...

nk msk....tp nanti..lama lg...so, akan amik gambar baby yg paling okay...atau...kalu dah dekat, bg je le yg lama...

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

hehe...saya pun nak joint, tempek banner n jadi follower dulu, gambar baby tu nanti dulu

R LEeN said...

wah dh ramai yg join

UmmiQaisara said...

Salam mama!
InsyaAllah nak join =)

kakyong said...

mama aqish,

kakyong dah lama follow & link mama aqih di sini yer... http://kakyong72-bloggerlist.blogspot.com/

banner juga sudah dipacak di catatan Ibu.. :D

n3 utk contest
http://kakyong72.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway-my-cute-lil-princess.html#comments

UmmiQaisara said...

Nak snap gambar dulu..tunggu...

mummy_ayu said...

emmm..tengah nak cari gambar..tapi macam nak snap gambar baru pun ada..tarikh tutup lambat lagie so ada masa lagie...

mummy_ayu said...

emmm..nak tanya, kalu gambar tu satu jer..more than one tak leh ker?

♥lynda♥ said...

baby boy x leh join ke?

| eus | said...

haaalaaaa..... xleh join!!! icha dh 2 thn 1/2! gazy lak boy.. huhu..

mama auni firdina said...

anak sya lahir thn 2008?so leh join x?hahhahha

me n de alisha said...

best nyer ada contest baru lah..

me n de alisha said...

salam...kita pun dah joint...boleh lihat entry kita kat sini...
http://mypreciousalisha.blogspot.com/

thank you...moga-moga ada rezeki.

ummi afifah said...

afifah pun nak join gak...kena posing dulu ni...

me n de alisha said...

mari kita join contest ni beramai-ramai yer...

UmmiQaisara said...

Salam mama aqish!..Nak hantar menyertaan nyer

Enrty nye di sini http://chekurosmiza83.blogspot.com/

miela77 said...

orait...iela dah snap smlm..tapi blum upload lagi..nanti dah upload iela bg linknyer...

miezaniera said...

mama_aqish,sy dh wat entry.jgn lupe jenguk2 blog saya ye ;D

http://miezaniera.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway-my-cute-lil-prince.html

and kalo ade2 apa2 yg tk memenuhi syarat tlg inform saye ye..tq mama_aqish ;D

miezaniera said...

ops alamak tertinggal pulak ;

nama mama : baiduri
nama anak : Qasrina batrisyia bt shahrul amin

http://miezaniera.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway-my-cute-lil-prince.html

Ibu Mifzal Arsyad said...

ok nak join gak

nama : Ainey @ Ibu Mifzal
nama anak : Mifzal Arsyad

http://ibu-mifzal-abah.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway.html

Mama Qaseh said...

waahh...nk join contest gak..tp x reti wat sticky post..
x leh jadi ni..nk google cara2 wat sticky post..
after dh reti wat..wajib ku join ini contest..hehehe

Mama Qaseh said...

ok..dh ikut sume syarat2..mintak2 leh menang..hehehe..

meh le jenguk blog sy..
http://cherishlovetogether.blogspot.com/2009/07/mama-aqish-giveaway-my-cute-lil.html

MamaDamia a.k.a Haiza said...

best ni contest ni...tapi anak saya dah umur setahun 2 minggu...still leh join lagi ke?

♥ Reen ♥ said...

alaaa tok girl je ea...boy x ley join...hihihi

Mrs. Asida said...

Hari ini baru saya terjumpa blog Mama_Aqish ni... banyak betul contest yang menarik...Kalau rajin boleh juga saya join. :)

Momma Mia said...

Rajin la mama Aqish buat give away. Semoga rezeki mama Aqish dimurahkan slalu. Amin! InsyaAllah macam nk join jer. Tunggu ek mama Aqish.

Aimy Comel said...

mama aqish...aimy here...aimy nak join contest mama...tp ni aimy bg add blog aimy dulu utk mama jalan2...nanti malam2 sket aimy buat n3 ye...

http://sarah-aimy-azzalea.blogspot.com/

ibu damia said...

salam mama aqish........
saya juga tak nak ketinggalan masuk contest ni........
jadi ni link saya

http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway-my-cute-lil-prince.html

saya hantar 2 penyertaan untuk anak2 saya sekaligus (pakej 2 in 1)........kalau tak boleh and ader yang terkurang tu, nanti bagitau ekkk.....

Fizah said...

bolehke kalu gmbr tu diedit sket dr segi kaler dan brightness..tmbh frame sket ke..ihihi

Eryati said...

salam...anakku bleh join ke?

asmieyra said...

review skali lagi..syaratnyer

asmieyra said...

now check line by line..word by word..takuit seyy tercicir..ok done

asmieyra said...

akan ku berusaha sedaya mungkin..huhuuuuchayokk..go..gooo

mama uzma said...

mama..nak join nih...last minute nya bertanding..harap x nyusahkan mama yee.....dan arap semua syarat cukup...thanks yaa

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway.html

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.