Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Tuesday, July 28, 2009

Mungkin Berita Gumbira???

  • Semalam mama citer kat papa pasal Warehouse yang tengah melanda sempena nak raya ni...antara WHS yang mama aim nak pergi Anakku WHS, Pureen WHS & Padini WHS.....semuanyer best2...mula2 papa tak berapa setuju untuk pegi sale ni sebab mama dah janji Budget menyoping sakan akan dimulakan start hujung bulan depan....bulan ni budget lain...tapi mama nak gi jugak....mama wat muka kesian kat papa.....macam muka sedey gitu sebab nak pancing UNDI la katakan.....so akhirnyer papa setuju siap soh amik cuti 7hb Ogos tu untuk bawa mama gi WHS PADINI ni.....tapi pi satu tempat je.....so dengan sonotnyer mama nak pi PADINI WHS.....ada sape2 yang berpengalaman gi sale ni tak???leh la sharing ek.....
  • Yang keduanyer penutupan contest Mama_Aqish Giveaway @ My Cute Lil Prince & Princess akan ditutup pada hujung bulan ni...akan adanya proses VOTE selama 5 hari.................. dari 1hb Ogos 2009 - 5hb Ogos....pemenang akan diumumkan pada 6hb Ogos 2009 & hadiah akan dipos pada 10hb Ogos....(Jelas???)....oleh kerana mama akan pergi ke PADINI WHS so hadiah yang bakal dimenangi oleh pemenang ialah sehelai baju Padini @ Seed @ Miki @ PDI @ P&CO @ Padini Authentics.....kalo boleh mama memang nak bagi hadiah yang terbaik & terbest....so mama rasa mesti semua orang suka baju brand2 cenggini kan....so ape lagi masih sempat nak join pada yang masih lom join tu....& berkemungkinan mama akan beri hadiah pada TOP COMMENTATOR blog mama ni....
  • So bagi yang tak ramai kawan untuk Vote...salah satu cara untuk anda berpeluang untuk menang ialah dengan menjadi top commentator blog mama ni....so adil & saksama.....tunggu hari Vote akan diumumkan k.....
  • p/s sape setuju dengan hadiah yang bakal mama berikan???sila komen!!!

43 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

CuTeMiUt78 said...

oh.. akan ada sesi vote ya.. emmmm okies insyallah akan dicuba utk meraih top komentar.. Eemmm sempat ke nak jd paling top ni.. hik..hik..hik..
tak kisah la apa jua hadiah nya.. kita setuju je.. :D

eRiNsZ said...

ala mak kne pulun komen ler nieh... uhuhuhuhu...

daku blom mandi lagi wehh

Gieyana said...

Owhh..nk p WH sale yer...selamat menyopping yer...

~ Alaa x kisah ar Mama Aqish nk kasi hadiah apa..yg penting for fun...:D

miezaniera said...

yezza setuju sgt..tk kisah pn apa hadianye yang penting nak menang jer hihihi tp kan mamaAqish nape bilangan komen tu cam menurun je..ari tu nmpk dah 20 lebih skrg jadi 19 pulak..musykil he..;D

Mrs. Adz said...

kena lalui proses vote ke?vote pun vote la..tapi macam dah tahu je resultnye..huhu..

hadiah tak kisah ape2 pun..

fazilzura said...

DAKU STUJU MAMAA..
x kisah ler pe adiah nye , janji ikhlas dr ati mama yg cun.. okey mama..

** mama, stilx nmpak ke list blog mama kat blog zura .. adeh sedih .. g seksen TERJAH

ummiaqeef said...

ku lemah kalo sesi mem'vote' ni..hehe..maklumlah x ramai rakan blogger..x kisah la..yg penting nak memeriahkan suasana je..hehe

Echa said...

ooo... akan ada sesi vote jugak ke ni?? hehehe... iskkkk... seronok.. seronok... hehehehe..

Mama Qaseh said...

Aiseh..kawan pon x ramai..cane nk menang nie..then x dpt nk lawan top commentator plak..sadisnyer..

yantz-yeem said...

waahhhh padini ada wat sale lagiks? harus kena pi nie..alamak kang kalo aku pi maun sesak nafas nak jadik pirana....mmg murah n berbaloi tau...

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

contest hr tu tak boleh nak masuk sbb anak kedua saya dah terlebih umur. huhuhu

AkMa said...

wah bestnye mama dpt g padini whs..mesti shopping sakan nihhh..

setuju sgt dgn hadiah tu..beshhhh..

mummy_ayu said...

wah padini warehouse..bestnya!shopping lelebih yer..happy shopping!!!

mummy_ayu said...

kalu sistem vote, ayu tak ramai lagi kawan kat blog nie..tapi cuba jugak.top komentator pun..dah jauh tertinggal..tapi cuba jugak...menang kalah, adat bertanding.yang penting enjoy kan???

nurshah80 said...

daku setuju ..... dah dapat join this contest pun dah ok cz dapat tambh kawan berblog hehehehe ... selamat memilih adiah huhuhu

zh-ena said...

stuju bangat la

asmieyra said...

setuju banagt nagn pemberian mam itue..apa2 pon go on jer..huhuhu..tak kisah ler..

asmieyra said...

ini sekadar memriahkan blog mama..so waiting the result..huhuu..berdebor2 jer...

asmieyra said...

ahaler mama..hadiahyer tak kisah..asalkan dapat enjoy kann..kan..huhuuu

asmieyra said...

mama..ooo..mama..ar e u there?? mama nak khabokan nie..graf top komentar makin down..setting problem kot...just inform u.tq

[-suziey-] said...

waa nk bg hadiah padini..bestnye..heehe..ala mama..kita xkisah hadiah ape..cewah..padahal xtau sape yg menang..hehe..
pstt..mcm nk g anakku la..nk survey stroller n car seat..hehe

mummy_ayu said...

pasal hadiah tu, tak kisah apa pun...join contest pun seronok seronok...tak kisah mahal ke murah ke..janji ikhlas kan?

mummy_ayu said...

buat contest macam nie boleh tambah kawan, ayu pun macam nak buat contest gak..tapi tengah fikir fikir ni.kalu ayu buat contest, mama aqish join yer...

Momma Mia said...

hok'ala best la mama Aqish nih... terima ksih daun keladi la...mommaMia stuju jer...

mummy_ayu said...

banner dah siap...ada nasihat apa apa tak? yelah, mama aqish kan selalu buat contest, ayu baru first time...

Mama_Aqish said...

to cute miut : selamt berusaha k...ada vote baru meriah tikit tol tak???

Momma Mia said...

bestnya mama Aqish nk g sales... c u there sbb dah dekat dgn opis tuh..

vote ek... ermmmm to all momies sudi2kan la vote for Damia ku...

nurshah80 said...

mama .... adiah tu tak la penting sgt.... silaturahimnyer yg lebih penting hehhehehe

Liana said...

o..mama...kena vote yer...huhuhu...Tak per lah... Tak menang tak per. Pasal hadiah tu ler..pada ummi ikut kemampuan dan ikut keikhlasan! Kita buat contest nie...hanya untuk suka2...Tp, terpulang ler pada mama :)

miezaniera said...

betui3..setuju dgn asmieyra ,graph top comentar makin down..;(

SuZiE said...

ish.. kawan pn x ramai.. cane nk menang ni.. nk jd top commentator pon x terlawan ngan diorg sume ni.. huhuhu..

ade can ke nk menang??

asmieyra said...

tak sabo nak tunggu good news dari mama..huhuu..akn ku tunggu....

asmieyra said...

mama,betullan grap tue tak stabil..igt slh pandang tp miezaniea pon sedar graph makin down..mama..lakukan pembaharuan...huhuu

asmieyra said...

harap-harp ada hasil tunaian nanti eyr...huhuu..mama take note komen yer..TQ

eRiNsZ said...

nak adiah tapi komen orang laen dah beratus tu... npak nyer gigit kuku jer ;ler....

mummy_ayu said...

kita sama la asmieyra, geng kat blog tak ramai, harapkan top komentator la..minta minta la mama aqish kata top 3 ke?kan...

mummy_ayu said...

GOOD LUCK UNTUK KITA!!!

nurshah80 said...

same la kita suzie huhuhuhu... apa yg penting usaha hihihihihi

Momma Mia said...

Tinggal beberapa jam lagi jer... tik tak tik tak....

asmieyra said...

tahler,berdebar jer..kita tau takde org kan vite so kiter kejar top komentor je..huhuu

asmieyra said...

momma mia..kejar top komen kat blog kite yer...okies

Momma Mia said...

InsyaAllah la asmieyra.. tak leh nk potong asmieyra laaa kat blog mama Aqish nih... good luck dear!

miezaniera said...

lajunye cik asmieyra nih..tk dan den nk kejor huhuhu

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.