Followers

Thursday, July 9, 2009

My-GiveAway.Blogspot.Com

  • Anda berminat sangat2 join contest???suka suki nak join???nak menang hadiah best2 a.k.a barang FREE???tapi tak tau dari mana & dimana nak dapatkan senarai kesemua contest yang tengah dianjurkan sekarang????berminat nak tau???
  • ha....mama ada info untuk semua peminat & penggemar a.k.a rajin join contest.....lihat banner kat bawah tu....anda pernah ternampak blog ni kat mana2 time anda sedang blogwalking????ape???tak pernah???ok...kalo tak pernah meh mama citer sikit......mama rasa blog ni baru lagi diwujudkan....usaha murni untuk menyenaraikan kesemua contest & giveaway yang ada untuk tatapan kesemua blogger....
  • Ok nak citer sikit....blog My-GiveAway ni ada menempatkan kesemua contest & giveaway dari blogger2 yang menganjurkan contest...anda boleh mendapatkan senarai contest terkini dengan hanya klik dibanner kat atas tu @ klik sini --> My-GiveAway.....blog ni sentiasa mengemaskini segala contest & giveaway yang ada....tak kurang hebatnyer....kalo nak tau keputusan contest & giveaway juga anda boleh lihat dari blog ini.....so cepat2 jadi follower blog ni supaya anda tak terlepas peluang untuk menyertai pelbagai contest yang ada.....
  • Selain itu...sekiranya anda tahu @ sedang menganjurkan contest @ giveaway & ingin contest @ giveaway anda disenaraikan di blog ni.....sila tinggalkan URL link di shoutmix blog My-Giveaway ni & dalam sekelip mata entry mengenai contest @ giveaway anda akan tersenarai....senang kan....so semua blogger yang menyinggah kat blog ni leh tau mengenai contest @ giveaway anda tu...that's why la blog ni dinamakan "MY-GIVEAWAY"

p/s Mama dah jadi follower & dah link kan ke bloglist mama....anda biler lagi???

8 comments:

miela77 said...

Daku dah folo dah tapi contest still pending la...my kedai still x buka lagi...sapa2 nak beli ikan pekasam leh jengok kat blog ku...

asmieyra said...

huhuhu..betul..spa yang addict nagn contest/giveaway rujuk link ni tau.. sy pon br join giveaway kedai gaban..huhu,yok kita berpesta giveaway....

yatie chomeyl said...

thanks 4 sharing mama aqish ;)

fazilzura said...

ohhh cmtuh yek ..
baru zura tauuu

Mama Qaseh said...

sy dpt tau mama_aqish nyer contest pon dr blog tu..

sgt berguna..!! huhuh

me n de alisha said...

ooh ok thanks ya for the info...

mummy_ayu said...

ayu pun join blog tu, dah buat link n banner cam mama aqish gak...memang best la blog tu.ayu pun ada idea gak nak buat contest but next year. nanti mama aqish join tau, ayu kasi extra marks.he he he..tq for info!

miezaniera said...

yezza..sy penah melawat blog tu tapi bila dh byk sgt contest/giveaway tk larat pulak nak join hehe anywy mmg 1 usaha yg murni..;D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.